Το Πεύκο του Γαλαξία το χρησιμοποιώ κι εγώ στο "rotation", νομίζω κάπου είχα γράψει
ένα δυό πράγματα, εμένα με θυμίζει το παλιό γαλάζιο του Παπουτσάνη, το "Pine".
Ναί, δε θυμίζει Πεύκο και πολύ, όπως πχ το Pino Silvestre , πιό πολύ όπως το λές, φτέρη, δάσος, πρασινάδα κλπ.
Εμένα με θυμίζει αρκετά το στικάκι το Παλμόλιβ...
Σαπούνια For Men
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2712 times
- Been thanked: 1755 times
Ακριβώς αυτό.Το πεύκο του Γαλαξία δεν έχει σχέση με το pino silvestre.Μοιάζει πιο πολύ στο palmolive stick.Νώντας έγραψε:Το Πεύκο του Γαλαξία το χρησιμοποιώ κι εγώ στο "rotation", νομίζω κάπου είχα γράψει
ένα δυό πράγματα, εμένα με θυμίζει το παλιό γαλάζιο του Παπουτσάνη, το "Pine".
Ναί, δε θυμίζει Πεύκο και πολύ, όπως πχ το Pino Silvestre , πιό πολύ όπως το λές, φτέρη, δάσος, πρασινάδα κλπ.
Εμένα με θυμίζει αρκετά το στικάκι το Παλμόλιβ...
Και μαντέψτε...
Είναι φουζέρ!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- Pantrek
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 118 times
Αφού μιλάμε για ανδρικά σαπούνια που μυρίζουν "δάσος" θέλω να σημειώσω και τα σαπούνια ΑΘΟΣ και συγκεκριμένα το
Αθος κωνοφόρα
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί 5,90 ευρω τα 110gr είναι απαγορευτική τιμή για το πορτοφόλι μου ωστόσο βάση περιγραφής και συστατικών δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Αθος κωνοφόρα
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί 5,90 ευρω τα 110gr είναι απαγορευτική τιμή για το πορτοφόλι μου ωστόσο βάση περιγραφής και συστατικών δείχνει πολλά υποσχόμενο.
► Εμφάνιση spoiler

- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Τα συγκεκριμένα "αθός" είναι εξαιρετικά!!! Τα χρησιμοποίησα για κεφάλι και πρόσωπο και είδα αμέσως μεγάλη διαφορά στο πρόβλημα της σμηγματοροικής δερματίτιδας και του ερεθισμένου και ξηρού δέρματος. Ακριβά φαίνονται εξαρχής αλλά επειδή κρατούν πολύ βγαίνουν τελικά το ίδιο σε σχέση με ενα σαμπουάν και φυσικά δεν έχουν καθόλου χημικά.
Άρης
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 20 times
- Επικοινωνία:
Πέρασα πριν μια εβδομάδα, ίσως και λίγο παραπάνω, από ένα μαγαζί που από έξω έγραφε ότι πωλούνται χειροποίητα σαπούνια. Μπήκα και πήρα ένα κομμάτι όσο ένα κομμάτι κεικ όπως βγαίνει από τη φόρμα ,(σχήμα και μέγεθος), και το πλήρωσα 3 ευρώ. Έγραφε αντρικό σαπούνι αλλά δε με ενθουσίασε με τίποτε και μάλιστα τώρα έχει ξεθυμάνει η μυρωδιά του και στο βάθος έχει μια υποψία από μυρωδιά πράσινου σαπουνιού... Άνθρακας ο θησαυρός ή τα χειροποίητα δεν έχουν έντονες μυρωδιές;
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Δεν είναι απαραίτητο, αν βάλεις πολύ αιθέριο έλαιο, βγαίνει δυνατή η μυρωδιά!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 20 times
- Επικοινωνία:
Μπα πολύ ρηχό Δημήτρη....
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2712 times
- Been thanked: 1755 times

Όπως το είδα στο χόντο και μου έκανε εντύπωση.Μυρίζει ωραία αντρικά βοτανικά και κάπως βαριά σαν να έχει καπνό?! φάση tabac.
Διάβασα στο διαδίκτυο οτι τα σπάει από θέμα καθαριότητας και μόλις τελειώσει το αφρόλουτρο που χρησιμοποιώ λέω να του δώσω μια ευκαιρία.Επίσης ίσως-μιας που διάβασα αξίζει και για το πρόσωπο-αντικαταστήσω το pre shave σαπούνι της musgo real.Και αυτό περιέχει αλκοόλ αν δεν απατώμαι.Θα δούμε!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.