Gillette Tech
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Εχω και εγω 2 gillette tech aluminium handle.στην μια εβαλα λαβη απο μια φτηνη κινεζικη που βρηκα στον χοντο και η μηχανη εγινε αρκετα πιο βαρια δινοντας μου καλα ξυρισματα. 

- bill3377
- Λύκειο
- 10
- Has thanked: 21906 times
- Been thanked: 4048 times
Καλησπέρα και από εμένα. Σημερινή αγορά μία Gillette tech μιας και την βρήκα με 6Ε και επειδή σχεδόν όλοι έχουν δοκιμάσει με μια Gillette, είπα να την δοκιμάσω και εγώ. Νήπιο στο π.ξ. έχω κανένα μήνα που ξεκίνησα αλλά εκτός από ευχάριστη συνήθεια αρχίζει να γίνεται και χόμπι που σε βάζει να ψάχνεις και να δοκιμάζεις διάφορα. Με τις Gillette δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Συνεχίζουν να βγάζουν τις Gillette tech ή είναι μόνο ότι έχει απομείνει στην αγορά; Συνήθως όποτε διαβάζω στο forum για Gillette, μιλάνε για παλιές μηχανές. Αν δεν παράγονται πλέων, αυτή που πήρα τί έτους είναι; Πάντως στο μαγαζί που την πήρα είχε αρκετές ακόμη. Παρακάτω λοιπών η σημερινή αγορά μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Καλορίζικη. Οι Gillette σε Αγγλία ή Αμερική έχουν σταματήσει να παράγονται εδώ και καμιά 30αριά χρόνια.
Αν είχε κι άλλες, αγόρασε τες όλες και πούλα τες μια μια στο e-bay.
Η δική σου είναι σαν και αυτήν; Έχει μήπως κάποιο αλφαριθμητικό κωδικό στο κάτω μέρος της κεφαλής;
Αν είχε κι άλλες, αγόρασε τες όλες και πούλα τες μια μια στο e-bay.
Η δική σου είναι σαν και αυτήν; Έχει μήπως κάποιο αλφαριθμητικό κωδικό στο κάτω μέρος της κεφαλής;
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλορίζικη! Από ποιο μαγαζί; Μπας και προλάβουμε κι εμείς... 

- bill3377
- Λύκειο
- 10
Δεν βρίσκω κάποιο κωδικό. Είναι παρόμοια με αυτήν αλλά αλλάζουν τα γράμματα στη λέξη Gillette στην κεφαλή. Αν δεις στη φωτό το ll και tt είναι λοξά κομμένα στην κορυφή ενώ σε εμένα είναι ευθεία. Το μαγαζί είναι στα Τρίκαλα. Είμαι στην πόλη μου με άδεια βρήκα την ευκαιρία για αγορές 
Α! Η δικιά μου επίσης ήταν σε σακουλάκι απλό και όχι σε συσκευασία.

Α! Η δικιά μου επίσης ήταν σε σακουλάκι απλό και όχι σε συσκευασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 17 Απρ 2015, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Για ακόμη μια φορά θα παρακαλέσω να ενσωματώνεις τους συνδέσμους σου. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Για ακόμη μια φορά θα παρακαλέσω να ενσωματώνεις τους συνδέσμους σου. Φιλικά, Αντώνης.
Βασίλης
- bill3377
- Λύκειο
- 10
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29432 times
- Been thanked: 29599 times
Την είχα, δεν την έχω εδώ και πολύ καιρό. Καλή μηχανούλα (ειδικά για την εποχή που την πήρα), πανάλαφρη, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα travel razor. Καλώς ή κακώς για τα δικά μου γένια λειτουργούν καλύτερα πιο επιθετικές μηχανές.
[Offtopic/On] Βασίλη σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις εδώ.
Φιλικά, Αντώνης. [Offtopic/Off]
[Offtopic/On] Βασίλη σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις εδώ.
Φιλικά, Αντώνης. [Offtopic/Off]
- bill3377
- Λύκειο
- 10
Συγνώμη και ευχαριστώ για την υπόδειξη Αντώνη.
Βασίλης