Α, και οδοντόβουρτσα όλοι την ίδια χρησιμοποιούμε! (βάση, τις κεφαλές τις αλλάζουμε :xp1 )
Δερματικά πάντως είμαστε αολύτως υγιείς! Σπάνια ξυρίζεται με τη δικιά μου, προτιμάει την ευκολία της Fusion... :!@#!
Το ξύρισμα της ημέρας: 20.02.2011-26.02.2011
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Πινέλο ασβός - χελώνα
Σαπούνι Proraso
Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Merkur 34c HD
Λεπίδα Merkur Super Platinum Coated (1)
After shave lotion Gibellini
Η λεπίδα Merkur ήταν αυτή που ήρθε πακέτο με την ξυριστική μηχανή. Θυμίζει την Astra Keramik Platinum. Κόβει καλά, αλλά αγριεύει λίγο το δέρμα. 1 σκαλί κάτω από τις Derby και 2 σκαλιά κάτω από τις Personna Platinum. Πέτυχα βαθύ ξύρισμα, αλλά έκανα κάμποση απολέπιση. :bigsmilie
Σαπούνι Proraso
Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Merkur 34c HD
Λεπίδα Merkur Super Platinum Coated (1)
After shave lotion Gibellini
Η λεπίδα Merkur ήταν αυτή που ήρθε πακέτο με την ξυριστική μηχανή. Θυμίζει την Astra Keramik Platinum. Κόβει καλά, αλλά αγριεύει λίγο το δέρμα. 1 σκαλί κάτω από τις Derby και 2 σκαλιά κάτω από τις Personna Platinum. Πέτυχα βαθύ ξύρισμα, αλλά έκανα κάμποση απολέπιση. :bigsmilie
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Μεχρι τωρα επλενα το προσωπο με σαπουνι γλυκερινης η πρασινο αφηνα λιγο το σαπουνι μετα ξεπλυμα με ζεστο νερο και μετα την κρεμα της επιλογης μου , με το σπλεντιντ νομιζω πηγε λιγο καλυτερα θα ελεγα .Εαν ομως τελειωσει δε νομιζω να το ξαναπαρω για αυτη την δουλεια .Σαν υλικο για ξυρισμα ουτε κρυο ουτε ζεστη ,εχω κανει μερικα ξυρισματα με σπλεντιντ αλλα μου αρεσουν τα αλλα υλικα που εχω πολυ περισσοτερο .Στο επομενο θα δοκιμασω το speick .hero έγραψε:Προεκυψε σημαντικο οικογενειακο ραντεβου και οπως καταλαβαινεται επρεπε να γινη καλη δουλεια .
Προετοιμασια πλυσιμο προσωπου με Σπλεντιτ
3 λεπτα πλουσιος αφρος με Τaylor
3 περασματα με TI sans margues Eνα με διαγωνια φορα απο το υψος περιπου του κατω ακρου του ματιου
προς το μεσον της κατω γναθου , ζεστο καλο ξεπλημα , εφαρμογη κρεμας δευτερο περασμα απο το αυτι
και με οση κλιση μπορουσα προς το ανω χειλος , ζεστο ξεπλυμα εφαρμογη κρεμας και τριτο περασμα
για τις λεπτομεριες στην περιοχη γυρω απο το στομα .
Εφαρμοσα διαφορετικες λαβες και το αποτελεσμα ηταν φανταστικο , χωρις την παραμικρη πιεση ολες οι τριχες εξαφανιζοντουσαν αφηνοντας σρο τελος μαλακη επιδερμιδα .
Ξεπλυμα με ζεστο και επειτα 30 δευτερα με κρυο νερο , ταμποναρισμα και after shave old spice , καψιμο 0 .
Μεχρι να ξεπλυνω τα εργαλεια ηρθε η ωρα για την ενυδατωση LA ROSCHE XY HOME .
Μεγαλη ευχαριστηση σημερα .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης