Σήμερα το απόγευμα έκανα το τρίτο μου ξύρισμα με το Williams.
(Να σημειώσω οτι είχαν προηγηθεί αρκετές δοκιμές αφρισμού του στην παλάμη)
Το σαπουνάκι, κατά τη γνώμη μου, είναι υπέροχο! Αν μάθεις τις ιδιεταιρότητές του (φόρτωμα και ποσότητα νερού στο πινέλο) σε ανταμοίβει τα μέγιστα!
Κατα την ταπεινή μου γνώμη, παίζει στα ίσια το Sienna!!! (σε προστασία και ενυδάτωση το ξεπερνάει)
Και όλα αυτά.........με ~4 Ευρώπουλα! :dance5
Δοκιμάστε το!!!!
Williams mug shaving soap
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Γιωργο, ενισταμαι.. Δεν ξερω τι ακριβως εμπειριες εχεις με τα σαπουνια της C&E, αλλα ΙΜΗΟ, το Williams δεν τα φτανει. Ειναι ενα καλο σαπουνι (εφοσον μαθεις να το χειριζεσαι), με καλη σχεση τιμης/αποδοσης (μονο στις ΗΠΑ μπορει η σχεση να θεωρηθει ως "αχτυπητη", πουθενα εκτος ΗΠΑ), αλλα απο εκει και περα, δε νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο τα C&E!

Παιδιά, με την ομαδική παραγγελία που κάνατε τελευταία, μπορεί κανείς να μου πει πόσο καλή/δυνατή προστασία προσφέρει το Williams?
Ενδιαφέρομαι να μάθω μόνο για προστασία κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος κι όχι ενυδάτωση ή ευκολία στη δημιουργία σαπουνάδας, κ.ο.κ.
Αν συγκριθεί με (φερ'ειπείν) το φυτικό Valobra ή με μία κρέμα Trumpers, πώς τα πηγαίνει στο θέμα 'προστασία'?
Ευχαριστώ.
Ενδιαφέρομαι να μάθω μόνο για προστασία κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος κι όχι ενυδάτωση ή ευκολία στη δημιουργία σαπουνάδας, κ.ο.κ.
Αν συγκριθεί με (φερ'ειπείν) το φυτικό Valobra ή με μία κρέμα Trumpers, πώς τα πηγαίνει στο θέμα 'προστασία'?
Ευχαριστώ.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Για εμένα όχι καλά, δεν θεωρώ ότι προστατεύει.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29533 times
- Been thanked: 29754 times
Σε σχέση με τα προϊόντα που αναφέρεις Κωνσταντίνε θα συμφωνήσω με τον Απόστολο, νομίζω ότι δεν μπορεί να τα φτάσει. Γενικά είναι ένα καλό σαπουνάκι, για την κατηγορία του όμως (arko, splentit κλπ). Δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, κατά την γνώμη μου πάντα. Πάντως εγώ στην θέση σου θα έπερνα ένα, έστω και για δοκιμή.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Το Splentit ειναι μια κατηγορια απο μονο του! :beah2

-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
σημερα εκανα το πρωτο μου ξυρισμα με το συγκεκριμενο σαπουνι και μπορω να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα σαπουνια που εχω δοκιμασει απο πλευρας ιδιοτητων και αποδοσης.διαβαζοντας τις κριτικες που εχει,ημουν αρκετα επιφυλακτικος και συγκρατημενος αλλα οπως αποδειχθηκε αυτο ηταν λαθος.το σαπουνι αφρισε πανευκολα(ιταλικη μεθοδος και bowl lathering) και ο αφρος του εφτανε ανετα για 5 περασματα.απο πλευρας ιδιοτητων και αποδοσης,παρεχει αριστη προστασια σε ολη τη διαρκεια του ξυρισματος και ενυδαττωνει πολυ καλα το δερμα.το μονο αρνητικο ειναι οτι η ποσοτητα του ειναι λιγη( 50γρ.)αλλα ακομα και ετσι ειναι ενα σαπουνι που αξιζει καποιος να το παρει.vfm
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
To Williams παραγεται απο μια εποχη οπου οι πολεις ειχαν σεριφηδες και οι Ινδιανοι πολεμουσαν με τοξα και βελη. Εκεινη την εποχη το πιο πρακτικο ηταν ενα σαπουνι να μπει σε ενα φλυτζανι. Μετα την χρηση του το γυρνουσε κανεις αναποδα ή το σκεπαζε με ενα πιατακι. Εξ ου και το ονομα. MUG soap.

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Kαι μιας και το εφερε η κουβεντα...

-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Ο Στεφανος το εθεσε ορθα το θεμα.το σαπουνι ερχεται απο μια αλλη εποχη,μια εποχη που τα πραγματα ηταν απλα και κρυσταλινα.
στη διαθεση σου ειχες 1 σαπουνι για να ξυριστεις,αν δεν μπορουσες εμενες κακοξυρισμενος η στην καλυτερη αξυριστος.αυτο φυσικα δεν ειχε να κανει σε τιποτα με το σαπουνι οσο με την ικανοτητα καποιων να ξυριζονται.
αυτο ειναι και το θεμα που ορισμενες φορες με κανει να αναρωτιεμαι.εχω διαβασει αρκετες κριτικες και εδω και σε αλλα φορουμ ,στις οποιες το σαπουνι κυριολεκτικα ''θαβεται''.
το w.m.s.ειναι πιθανον το πιο δημοφιλες σαπουνι παγκοσμιως η τουλαχιστον στην β.αμερικη.υπαρχει παντου.απο αλυσιδες,σουπερμαρκετ,εξειδικευμενα μαγαζια και στο διαδυκτιο.
σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο σαπουνι στον κοσμο,υπαρχουν και καλυτερα.η αποδοση του ομως ειναι απο τις κορυφαιες και προσωπικα μου δινει καταπληκτικα ξυρισματα.ειναι ενα σαπουνι που δεν χτυπαει στο ματι και ουτε εχει την πολυτελεια αλλων σαπουνιων.σε θεματα ομως αποδοσης ειναι πολυ καλυτερο απο τα περισσοτερα απο αυτα και κανει τρομερη δουλεια.
προσωπικα το w.m.s. το θεωρω απο τα κορυφαια σαπουνια γιατι καθε φορα που ξυριζομαι με αυτο μου δινει εξαιρετικη προστασια,ολισθηροτητα και ενυδατωση.οσο για την τιμη του τα εχω ξαναπει και θα το πω και παλι για μενα ειναι το vfm.
στη διαθεση σου ειχες 1 σαπουνι για να ξυριστεις,αν δεν μπορουσες εμενες κακοξυρισμενος η στην καλυτερη αξυριστος.αυτο φυσικα δεν ειχε να κανει σε τιποτα με το σαπουνι οσο με την ικανοτητα καποιων να ξυριζονται.
αυτο ειναι και το θεμα που ορισμενες φορες με κανει να αναρωτιεμαι.εχω διαβασει αρκετες κριτικες και εδω και σε αλλα φορουμ ,στις οποιες το σαπουνι κυριολεκτικα ''θαβεται''.
το w.m.s.ειναι πιθανον το πιο δημοφιλες σαπουνι παγκοσμιως η τουλαχιστον στην β.αμερικη.υπαρχει παντου.απο αλυσιδες,σουπερμαρκετ,εξειδικευμενα μαγαζια και στο διαδυκτιο.
σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο σαπουνι στον κοσμο,υπαρχουν και καλυτερα.η αποδοση του ομως ειναι απο τις κορυφαιες και προσωπικα μου δινει καταπληκτικα ξυρισματα.ειναι ενα σαπουνι που δεν χτυπαει στο ματι και ουτε εχει την πολυτελεια αλλων σαπουνιων.σε θεματα ομως αποδοσης ειναι πολυ καλυτερο απο τα περισσοτερα απο αυτα και κανει τρομερη δουλεια.
προσωπικα το w.m.s. το θεωρω απο τα κορυφαια σαπουνια γιατι καθε φορα που ξυριζομαι με αυτο μου δινει εξαιρετικη προστασια,ολισθηροτητα και ενυδατωση.οσο για την τιμη του τα εχω ξαναπει και θα το πω και παλι για μενα ειναι το vfm.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 01 Νοέμ 2014, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.