Αποσμητικα

Απάντηση
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Look no more:

Speick stick
και
Omega allum
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Καιρό τώρα μετά από πολλές δοκιμές, αρωματικών και μη ,χρησιμοποιώ το Noxzema Roll-On Classic !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

NikosX έγραψε:Look no more:

Speick stick
και
Omega allum
Νίκο, με το speick νομίζω οτι άφηνε κίτρινο στις φανέλες και το έκοψα
if you have a great shave you have a great day
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Γιάννη, δεν το γνωρίζω, δεν φοράω "σαρκοφανέλα".
Δεν έχω δει όμως ποτέ τίποτε σε πουκάμισο...

Εναλλακτικά, allum.
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Να πω και εγώ την γνώμη μου που συμφωνεί απολύτως με του Νίκου... :megagrin
Δεν θα κρύψω ότι είμαι fan της εταιρίας Speick,από πολύ πριν αρχίσω το ΠΞ,νομίζω ότι είναι και υποτιμημένα προϊόντα,εκτός της Men lotion, ήταν και είναι από τα πλέον αγαπημένα μου brand σε όλες τις κατηγορίες... :X

Τώρα για το άρωμα είναι όπως ξέρουμε προσωπική υπόθεση.!!! Αλλά λίγο έως πολύ το άρωμα του οι ποιο πολλοί εδώ μέσα το γνωρίζουν,οπότε(Let's give them a try)...για όποιους αρέσει το άρωμα είναι must κατά την γνώμη μου πάντα,και αφού έχω όλη την σειρά της Speick Men και από την active μου έλειπε το σαπούνι,που το αγόρασα πρόσφατα.

Το Omega Alum Stick 60 gr.είναι και αυτό μια φθηνή λύση αλλά,χωρίς άρωμα,και με κάποια δυσκολία στο να το βάλεις,αφού θέλει βρέξιμο,και γενικός εμένα προσωπικά δεν με συγκίνησε,κρατάει και λίγο, το έχω όμως για το ξύρισμα,οπότε δεν πάει χαμένο.

Έχουμε και λέμε:

*Το ποιο δυνατό άρωμα σε ένταση και διάρκεια το έχει το,Speick Men Active Deo Roll-On.
*Γιάννη εγώ που φοράω φανέλα,δεν παρατήρησα καμία κιτρινίλα,
εκτός εάν έχεις πολύ όξινο ιδρώτα,που συναντάτε σε αρκετούς ανθρώπους. :confused

Πάντα Φιλικά Αντώνης
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
nikos.a

Eγώ χρησιμοποιώ τα Nivea που υπάρχουν στα supermarket. Nομίζω οι περισσότεροι τα έχουν δοκιμάσει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, χρόνια τώρα. Παρ' ότι ιδρώνω, δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα, μειώνουν την εφίδρωση σημαντικά και έχουν πολύ ευχάριστο άρωμα. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Συν ότι τα βρίσκεις σχεδόν πάντα με 1+1 δώρο. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, είναι θέμα πρακτικότητας.

Τα Speick για το σώμα( σαμπουάν, roll- on κλπ.) στην Ελλάδα είναι τραγικά ακριβά. Δεν ξέρω για τί μας παιρνάνε... Χαζούς, ίσως ανίδεους. Αν ήμουν στη Γερμανία, με λογικές τιμές, θα τα χρησιμοποιούσα. Το συζητούσα το θέμα αυτό με έναν φίλο που μένει χρόνια τώρα μόνιμα Γερμανία και τα γνωρίζει. Μιλάμε για μεγάλο καπέλο.

Είχα δοκιμάσει πέρυσι ένα δείγμα της Intensive και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ λιπαρή κρέμα, δεν έχει καθόλου καλή απορρόφηση. Την άφησα λίγη ώρα και μετά τη ξέβγαλα με πολύ νερό.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

το οτι τα nivea μειωνουν την εφιδρωση θεωρειται καλο?νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.
nikos.a

Για ποιό λόγο τότε τα χρησιμοποιεί κάποιος τα roll- on; Μόνο για να μην μυρίζει ο ιδρώτας του, αλλά παράλληλα να ιδρώνει αβέρτα;
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

η εφιδρωση νομιζω οτι ειναι κατι το απολυτως φυσιολογικο.το να την εμποδιζεις δεν νομιζω οτι βοηθαει τον ανθρωπινο οργανισμο και γινεται με χημικα μεσα τα οποια ειναι πολυ υποπτα.
nikos.a

Ok, άχρηστα και τα Nivea που τα χρησιμοποιούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο. Σειρά έχουν τα Ultrex, που έχουν dimethicone πάνω- πάνω, γιατί υπάρχουν φήμες ότι αδιαβραχοποιούν τις τρίχες της κεφαλής. Beware.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αποσμητικά”