* Μου την έδωσαν για να δω αν μπορεί να γίνει κάτι, και είπα να την δοκιμάσω και πάλι.
Είναι μία ήπια SE που με την κατάλληλη λεπίδα φτάνει την mid κατηγορία, και με καλή αποτελεσματικότητα.
Δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την General v1 (που έκανα μέγα λάθος που την δώρισα), στο effective και στην συνολική εικόνα,
και φυσικά ούτε την κόμπρα, που μου έδωσε τα καλύτερα ξυρίσματα ever, και ymmv πάντα.!
Στα αρνητικά της, θα βάλω το αλουμίνιο, που δεν μου αρέσει να το τρίβω στο μούτρο μου, αλλά και κυρίως λόγω του βάρους του,
αλλά και την ανοδίωση της, όπου λίαν επιεικώς είναι απαράδεκτη, για μία εταιρία σαν την Above the Tie.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτό το φαινόμενο, και πιό παλιά με τον Κωνσταντίνο (aka Naval) είχε θέματα, αλλά και εγώ το έχω δει 5-6 φορές, η λύση παιδιά είναι πολύ απλή, "κρατηθείτε" γενικά μακριά από τις ανοδιώσεις, κυρίως σε αλουμίνιο, αυτοί που ξέρουν από μεταλλουργία, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω και γιατί, εγώ πρότεινα στον κάτοχο της να την επιστρέψει πίσω, τα χέρια μου καλά πιάνουν, αλλά δεν έχω μάθει να κάνω θαύματα, ακόμα...
Στα υπόψιν, η κατάστασή της ήταν καινούργια μέσα στην ζελατίνη της, και ψωριασμένη σχεδόν όλη η λαβή και γεμάτη στίγματα, επίσης ακούγονται και αρκετά παρόμοια παράπονα για την νέα της γραμμή με τα κράματα αλουμινίου, οπότε μιας και δεν πρόκειται για ένα περιστασιακό φαινόμενο, πρέπει να αναφέρονται αυτά, να μοιράζονται και να τα γνωρίζουμε για να μην την πατήσουν και άλλοι.