Κανενα πινελακι ασβου βρε παιδια;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BlackCat
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 2686 times
Been thanked: 813 times

Έχω παραγγείλει ένα 26αρι SHD Manchurian από OUMO. Περιμένω παραλαβή σε κανένα μήνα...Φυσικά και θα ενημερώσω μετά την παραλαβή.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
maetsos
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 3954 times
Been thanked: 2123 times

Αυτό το 26 Manchurian ψήθηκα κι εγώ να πάρω σε bulb, απλώς θα περιμένω λίγο που πέφτει η τιμή για black friday
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
christostz03
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 6352 times
Been thanked: 9776 times

ectaco έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:11 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα. Ρίχνοντας μια ματιά στο αγαπημένο μου κινεζοσάιτ είδα να υπάρχει πίνελο ασβού μάρκας Anbbas σε τιμές χαμηλές που δεν μου μοιάζουν για τιμές ασβού (απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα τουλάχιστον)

Όπως μπορεί κάποιος να δει στη φωτό αλλά και εδώ , ζητάνε κατά μέσο όρο 14-15 δολάρια για βάση, πινέλο badger και μεταλλικό μπωλ. Το πινέλο σκέτο το βρίσκω κάπου στα 8 δολάρια.

Τό 'χει δοκιμάσει κάποιος μέχρι τώρα ώστε να μοιραστεί την εμπειρία του; Με τρώει το χέρι μου να το παραγγείλω γιατί το κόστος είναι χαμηλό, απλά σκέφτομαι μη φάω φόλα. Άσε που τους φοβάμαι λίγο τους κινέζους, ικανούς τους έχω να μαδάνε αρουραίους για να ρίξουν το κόστος

Με ένα απλό search που έκανα πάντως δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα. Βρήκα μόνο τον συνξυριστή @christostz03, να το αναφέρει στον εξοπλισμό του, στο "Ξύρισμα της Ημέρας"

Εικόνα

Καλημέρα Τάσο.

Από φιλοσοφία δεν ήθελα να αγοράσω πινέλο ασβού, αλλά χαζεύοντας κάποια στιγμή για low budget μηχανή (για λόγους δοκιμής), βρήκα -τότε- ένα πακέτο μηχανή+πινέλο best badger.

Σας αίσθηση μου φέρνει αρκετά στο επετειακό που έχουμε horse/boar (2014 Εd.).
Τσιμπάει αρκετά (κάτι που προσωπικά λατρεύω !!!! Προτιμώ απείρως να με τσιμπάει από το να με χαιδεύει) αλλά από άποψη δημιουργίας αφρού, απλώματος και γενικότερα χρήσης δεν μου άφησε κανένα παράπονο.

Υπόψιν, δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία από άλλους ασβούς !!!

Πάντως, τότε, για το πακέτο που αγόρασα, οικονομικά, ήταν value for money !!!
Wet Shaving Rules !!!

"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...

-- Χρήστος --
Άβαταρ μέλους
gstriftos
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 2144 times
Been thanked: 1616 times

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Θα ήθελα να προσθέσω έναν ασβό στο rotation, τα δεδομένα:

-Μικρό μέγεθος, πέριξ των 21mm-ιδανικά μέχρι 45mm ύψος. Δεν πολυσυμπαθώ τελικά τα μεγάλα πινέλα, το Zenith Silvetip πρακτικά ''μαζεύει'' σκόνη.
-Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω από 50€ (θα ήταν εξαιρετικό ένα 2 band Shavemac, αλλά δε βγαίνω μάνα μ)
-Ξέρω ότι θα πέσουν στο τραπέζι τα συνθετικά αλλά ο τρόπος που κάνουν splay δεν έχει η γραμμικότητα ενός ασβού και αυτός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα. Δεν δουλέυω μόνο τις άκρες, ούτε το πιέζω τέρμα. Ας πούμε με άνοιγμα περίπου μέχρι τη μέση.
-Face lathering.

Έχω τα Duke 1 και Wee Scott, o Δούκας ήταν έρωτας με την 1η επαφή.

Στο μάτι έχω βάλει τα εξής Simpsons, λόγω μεγέθους:
Case, Special, B46.

α) Υπάρχει κάτι άλλο που να ικανοποιεί τις ανωτέρω συνθήκες;
β) Εκ των 3 ποιό θα επιλέγατε;
γ) Υπομονή και μάζευε για Shavemac ή κανά Chubby 1;

Υ.Γ. Βρίσκω το Classic 1 στα 65€, να την κάνω την αμαρτία;
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30293 times
Been thanked: 41491 times

Είχα και τα τρία που αναφέρεις, τα οποία δεν κράτησα γιατί πήγα σε μεγαλύτερους ασβούς. Το Βerkeley είναι διαβολάκι. Εκ των τριών, αυτό συστήνω.
Επίσης, από Simpsons σε best, τα ακόμη καλύτερα θεωρώ Colonel X2L και Commodore x2 έχουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις μετά τα Duke.

Αλλά αφού έχεις το Duke1 γιατί δεν κάνεις υπομονή να πας σε κάτι διαφορετικό και καλύτερο, όπως σωστά αναφέρεις το Shavemac 2b. Στις 27/11 έχει -20% κι ένα 21άρι 2b θα σου βγει γύρω στα 80€ που δεν είναι πολύ μακριά από τα 65 που διαθέτεις. Την αμαρτία ή την κάνεις ή δεν την κάνεις!

Σε αυτή τη διάσταση που ψάχνεις δε μου έρχεται στο νου άλλη φίρμα. Από 24άρια και πάνω μπαίνουν όλοι στο παιχνίδι.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gstriftos
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 2144 times
Been thanked: 1616 times

Αμάρτησα.

Είπα να πάω σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και ..Chubby 1 Super στο 100άρικο με δωρεάν μεταφορικά.

Καιρό ήθελα να προσθέσω ένα super, λύγισα..
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
tzavardin
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 264 times
Been thanked: 371 times

Μια ερώτηση και από μένα. Έχει κανείς εμπειρία από τους κινέζικους ασβούς της dscosmetics, που υπάρχουν στο ali? ΔΔεν έχουν άσχημες κριτικές από όσα έχω δει.
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 32 times
Been thanked: 69 times

Μην εμπιστεύεσαι τόσο τα αστέρια των αξιολογήσεων. Να εμπιστεύεσαι περισσότερο το περιεχόμενο των αξιολογήσεων. Πολλοί βάζουν απευθείας τέλεια αξιολόγηση επειδή απλά παρέλαβαν στην ώρα τους το πακέτο η το παρέλαβαν όπως το περιέγραψε ο πωλητής. Λίγοι είναι αυτοί που βάζουν μια αξιολόγηση μετά από 2-3 μήνες αφότου δουλέψουν το πινέλο τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 10 Ιαν 2021, 04:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

Τα πινέλα της anbbas είναι πολύ φθηνά. Παρέλαβα κι εγώ από αμαζον Γερμανίας Έχω το πρώτο που απεικονίζεται στη σελίδα τους. Είναι fine badger και κοστίζει σχεδόν 12€. Οι περιγραφές συνήθως στο amazon στο ebay και στο aliexpress έχουν σφάλματα.
Τα πινέλα της anbbas μπορείτε να τα δείτε εδώ στο παραπάνω link.

Προστέθηκε μετά από 1 ημέρα 23 ώρες 14 λεπτά 24 δευτερόλεπτα:
Εκτός θέματος
Αντώνη σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις που έκανες στα μηνύματα μου όπως επίσης και για τις παρατηρήσεις σου. Πολλές φορές γράφω με Tapatalk και δεν έχω όλες αυτές τις δυνατότητες αν θυμάμαι καλά στον επεξεργαστή κειμένου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 10 Ιαν 2021, 04:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

Παρήγγειλα το πινέλο ασβού Silvertip της Anbbas με την βάση στήριξης το οποίο στο www.aliexpress.com μπορεί κάποιος να το βρει πιο φθηνά. Διάβασα κριτικές στο amazon.de η οποίες είναι στα γερμανικά. Όμως μπορεί κάποιος να κάνει αυτόματη μετάφραση σελίδας στα ελληνικά ώστε να αντιληφθεί το περιεχόμενο των αξιολογήσεων. Κάποιοι χρήστες που αναφέρουν ότι έχουν αρκετά πινέλα ασβού (Συλλογές) έγραψαν ότι έχουν μείνει αρκετά ευχαριστημένοι. Το κατάστημα αυτό στο Aliexpress έχει πάρα πολλούς ακολούθους και έχει επίσης πολύ καλή βαθμολογία αξιοπιστίας, επικοινωνίας κλπ
Αν διαπιστώσω ότι το silvertip μου ταιριάζει περισσότερο τότε θα πουλήσω το pure Badger της Anbbas.
Εκτός θέματος
Antonis υπάρχει κάποιο νήμα εδώ στο Φόρουμ που θα μπορούσα να δοκιμάσω λειτουργίες του κειμενογράφου; Ενα νήμα για τέτοιες δοκιμές;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”