Καλημέρα στους κυρίους.
SOC Badger[glow]
T&H West Indian Limes sc
Mühle R41 / Personna platinum #1
Speick asl
Korres K&G asb
Καλή δύναμη και είθε οι εκλεχθεντες να κοιτάξουν τον λαό.
Το Ξύρισμα της Ημέρας: Ιούλιος 2019
- Γιώργος Λ
- Γυμνάσιο

- 9
- Has thanked: 10306 times
- Been thanked: 10087 times
-
Ilias-G
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 5684 times
- Been thanked: 3923 times
Καλησπέρα σε όλους.
Το πρωί πριν πάμε να την ρίξουμε...την ψήφο, όχι τη βουτιά...
- Papoutsanis aromatics marine
- Nivea protect & care sc
- Omega s-10018
- Gillette Blue II
- Figaro Bluice dopobarba
Απολαυστικό, δροσερό και πολύ πολύ οικονομικό.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
Το πρωί πριν πάμε να την ρίξουμε...την ψήφο, όχι τη βουτιά...
- Papoutsanis aromatics marine
- Nivea protect & care sc
- Omega s-10018
- Gillette Blue II
- Figaro Bluice dopobarba
Απολαυστικό, δροσερό και πολύ πολύ οικονομικό.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
- alexn
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 13268 times
- Been thanked: 13546 times
Καλημερίζω τους φίλτατους
εδώ και καιρό τα ξυρίσματα μου είναι άνετα και ευπρεπή,έχω επικεντρώσει την προσοχή μου αποκλειστικά στις λεπίδες και μόνο πάνω σε μια μηχανή,το βρίσκω εποικοδομητικό χωρίς να με αποπροσανατολίζουν πράματα και θαύματα,ένα farerwell και στους youtubers,ο καθείς κύριος
στον οίκο του (πρόσωπο του)
pre μπάνιο + preshave oil fougere (Akist)
Sagrada familia
Maca root
Lord +Gillette Nacet (England)@1, (την Perma Sharp στο 14ο ξύρισμα της απλώς την φύλαξα)
Which hazel fougere (Akist)
Korres lime
Brut oceans
Καλή Κυριακή και καλή συνέχεια!
εδώ και καιρό τα ξυρίσματα μου είναι άνετα και ευπρεπή,έχω επικεντρώσει την προσοχή μου αποκλειστικά στις λεπίδες και μόνο πάνω σε μια μηχανή,το βρίσκω εποικοδομητικό χωρίς να με αποπροσανατολίζουν πράματα και θαύματα,ένα farerwell και στους youtubers,ο καθείς κύριος
στον οίκο του (πρόσωπο του)
pre μπάνιο + preshave oil fougere (Akist)
Sagrada familia
Maca root
Lord +Gillette Nacet (England)@1, (την Perma Sharp στο 14ο ξύρισμα της απλώς την φύλαξα)
Which hazel fougere (Akist)
Korres lime
Brut oceans
Καλή Κυριακή και καλή συνέχεια!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλησπέρα σας.
Omega 10005
Dimitri's Lavender
Lord L6
Racer Super Stainless #2
Old Spice Original
Υστερα από καμιά δεκαριά ξυρίσματα με Jagger και Feather, το γύρισα από προχθές στη Lord με Racer και η αίσθηση ήταν αρκετά πιο άγρια -ιδίως προχθές, σήμερα ήταν καλύτερα). Αισθητή η διαφορά και η πλάκα είναι πως τα Racer είναι από τα πιο φιλικά ξυραφάκια για το πρόσωπο μου.
Ο νέος έρωτας, πάντως, ακούει στο όνομα Old Spice Original. Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το πως ήταν το παλιό και αν τώρα το έχουν χαλάσει κ.λπ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό που κυκλοφορεί τώρα μ' αρέσει πάρα πολύ και ως άρωμα και ως ιδιότητες. Θα το ξαναπάρω όπωσδήποτε, αφού όμως ευχαριστηθώ πρώτα το πρώτο μου μπουκαλάκι.
Omega 10005
Dimitri's Lavender
Lord L6
Racer Super Stainless #2
Old Spice Original
Υστερα από καμιά δεκαριά ξυρίσματα με Jagger και Feather, το γύρισα από προχθές στη Lord με Racer και η αίσθηση ήταν αρκετά πιο άγρια -ιδίως προχθές, σήμερα ήταν καλύτερα). Αισθητή η διαφορά και η πλάκα είναι πως τα Racer είναι από τα πιο φιλικά ξυραφάκια για το πρόσωπο μου.
Ο νέος έρωτας, πάντως, ακούει στο όνομα Old Spice Original. Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή για το πως ήταν το παλιό και αν τώρα το έχουν χαλάσει κ.λπ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό που κυκλοφορεί τώρα μ' αρέσει πάρα πολύ και ως άρωμα και ως ιδιότητες. Θα το ξαναπάρω όπωσδήποτε, αφού όμως ευχαριστηθώ πρώτα το πρώτο μου μπουκαλάκι.
- tasos72
- Λύκειο

- 8
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 17012 times
Savon mystere px
EJ best Badger
Pearl cc
Astra keramic (1)
Floid mendolado vigoroso asl
Σήμερα πρώτη φορά ευχαριστήθηκα την λεπίδα αυτή!
Άτιμο πράγμα το ΠΞ....

EJ best Badger
Pearl cc
Astra keramic (1)
Floid mendolado vigoroso asl
Σήμερα πρώτη φορά ευχαριστήθηκα την λεπίδα αυτή!
Άτιμο πράγμα το ΠΞ....

-
NavalArchitect
Raw RS-18 | ASP
El Druida | Mühle 25mm XL STF V2.0
MWF
D.R. Harris Arlington after shave

Απογευματινό ξύρισμα σήμερα, και με γένια 32 ωρών που δεν το συνηθίζω, μιας και πήγα Γλυφάδα να δω τα αποτελέσματα των εκλογών (όπως και τον τελικό του Copa America) με φίλους.
Έχω παραλάβει αρκετό εξοπλισμό τελευταία, οπότε μπέρδεμα κι εκεί με συνεχείς δοκιμές οι οποίες είναι επιβεβλημένες μιας κι ό,τι δεν μου κάνει θα βγει άμεσα για πούλημα - δεν υπάρχει λόγος να κρατά κανείς stock που δεν το δουλεύει.
Σήμερα ήταν η σειρά του RAW RS-18, για το οποίο δεν είχα την υπομονή να περιμένω ως αύριο πρωί να ξυριστώ. Άφησα πάνω το ήδη χρησιμοποιημένο σετ από top & bottom lubricating strip plates, τόλμησα με ξαφνική αλλαγή σαπουνιού και επέμεινα στο νεο-αφιχθέν πινέλο El Druida/Mühle STF V2.0 XL το οποίο καθ'ότι σφικτό ακόμη μαθαίνω.
Και ακριβώς επειδή άλλαξα πολλές μεταβλητές, συν το ότι σπάνια ξυρίζομαι πριν περάσει 48-άωρο από το προηγούμενο ξύρισμα, οι πιθανότητες σήμερα ήταν ιδιαίτερα αυξημένες για ερεθισμό ή ό,τι άλλο. Κι όμως, λόγω του RS-18, έκανα ξύρισμα που ήταν άριστο σε όλα του... Το RS-18 (όπως και το RS-10) με δυσκολεύει στο ATG πέρασμα, δεν μπορώ να βρω εύκολα τη σωστή γωνία. Αν όμως το ξεπεράσουμε αυτό, είναι όπως το λένε: καλύτερο ακόμη και από το RS-10...
El Druida | Mühle 25mm XL STF V2.0
MWF
D.R. Harris Arlington after shave

Απογευματινό ξύρισμα σήμερα, και με γένια 32 ωρών που δεν το συνηθίζω, μιας και πήγα Γλυφάδα να δω τα αποτελέσματα των εκλογών (όπως και τον τελικό του Copa America) με φίλους.
Έχω παραλάβει αρκετό εξοπλισμό τελευταία, οπότε μπέρδεμα κι εκεί με συνεχείς δοκιμές οι οποίες είναι επιβεβλημένες μιας κι ό,τι δεν μου κάνει θα βγει άμεσα για πούλημα - δεν υπάρχει λόγος να κρατά κανείς stock που δεν το δουλεύει.
Σήμερα ήταν η σειρά του RAW RS-18, για το οποίο δεν είχα την υπομονή να περιμένω ως αύριο πρωί να ξυριστώ. Άφησα πάνω το ήδη χρησιμοποιημένο σετ από top & bottom lubricating strip plates, τόλμησα με ξαφνική αλλαγή σαπουνιού και επέμεινα στο νεο-αφιχθέν πινέλο El Druida/Mühle STF V2.0 XL το οποίο καθ'ότι σφικτό ακόμη μαθαίνω.
Και ακριβώς επειδή άλλαξα πολλές μεταβλητές, συν το ότι σπάνια ξυρίζομαι πριν περάσει 48-άωρο από το προηγούμενο ξύρισμα, οι πιθανότητες σήμερα ήταν ιδιαίτερα αυξημένες για ερεθισμό ή ό,τι άλλο. Κι όμως, λόγω του RS-18, έκανα ξύρισμα που ήταν άριστο σε όλα του... Το RS-18 (όπως και το RS-10) με δυσκολεύει στο ATG πέρασμα, δεν μπορώ να βρω εύκολα τη σωστή γωνία. Αν όμως το ξεπεράσουμε αυτό, είναι όπως το λένε: καλύτερο ακόμη και από το RS-10...
- GeorgeBest
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 7895 times
- Been thanked: 4992 times
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!
-Κερκίνη Bergamot and Mint ss
-EJ 81P27 Pure πινέλο
-EJDE89 Men's OnlyGR LE
-Feather
-RR Emperor asl
-Κερκίνη Bergamot and Mint ss
-EJ 81P27 Pure πινέλο
-EJDE89 Men's OnlyGR LE
-Feather
-RR Emperor asl
Γιώργος
- Γιώργος Λ
- Γυμνάσιο

- 9
- Has thanked: 10306 times
- Been thanked: 10087 times
Καλησπέρα στην παρέα.
Πρώτο ξύρισμα με Κούλη...
Ω20102
MWF
Parker 92R TTO / Bic Astor #5
Alcolado glacial asl
Faena electron asb
Η Αstor στο πέμπτο της ξύρισμα και θερίζει!
Πρώτη για το Alcolado. Με μια λέξη, παγωμαρα. Ωραία η αίσθηση με αυτή τη ζέστη, αλλά θεωρείται και επιβεβλημένη η χρήση balm, μιας και στο μισάωρο ένοιωσα να μου ξηραίνει το δέρμα.
Καλά να περνάμε.
Πρώτο ξύρισμα με Κούλη...
Ω20102
MWF
Parker 92R TTO / Bic Astor #5
Alcolado glacial asl
Faena electron asb
Η Αstor στο πέμπτο της ξύρισμα και θερίζει!
Πρώτη για το Alcolado. Με μια λέξη, παγωμαρα. Ωραία η αίσθηση με αυτή τη ζέστη, αλλά θεωρείται και επιβεβλημένη η χρήση balm, μιας και στο μισάωρο ένοιωσα να μου ξηραίνει το δέρμα.
Καλά να περνάμε.
- NYC1920
- Λύκειο

- 7
- Has thanked: 11742 times
- Been thanked: 9452 times
- Giwrgis
- Δημοτικό

- 6
- Has thanked: 2412 times
- Been thanked: 2662 times
Πρωινο γρήγορο γιατί μας πήρε ο ύπνος.
Papoutsanis glycerine soap
RR SLOC/Voshkod #3
Palmolive cream
Omega 48
Floid Black
Παρα την βιασύνη η Sloc είναι ιδιαίτερα φιλική και την εχω μαθει καλα οποτε δεν είχαμε παρατραγουδα, προφανως συμβάλει και το ξυράφι το οποιο στην τρίτη χρήση μου έδειξε ότι είναι μεν smooth αλλά χάνει σε κόψη-η καλύτερη αποδοση του ήταν στο #2. Για την κρέμα θα το ξαναπω, βγαλε κανένα άρωμα ρε παλμολιβ!
Υγιαίνετε!
Papoutsanis glycerine soap
RR SLOC/Voshkod #3
Palmolive cream
Omega 48
Floid Black
Παρα την βιασύνη η Sloc είναι ιδιαίτερα φιλική και την εχω μαθει καλα οποτε δεν είχαμε παρατραγουδα, προφανως συμβάλει και το ξυράφι το οποιο στην τρίτη χρήση μου έδειξε ότι είναι μεν smooth αλλά χάνει σε κόψη-η καλύτερη αποδοση του ήταν στο #2. Για την κρέμα θα το ξαναπω, βγαλε κανένα άρωμα ρε παλμολιβ!
Υγιαίνετε!
Embrace the steel..