Τα Ρολόγια των ... ονείρων μας !!!!
- Giannis
- Εξειδίκευση

- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Mιλάμε πλέον για Έργα Τέχνης !!!! και οχι για ρολόγια που δείχνουν την ώρα
if you have a great shave you have a great day
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Κοιτάξτε ένα πανέμορφο ρολόι που πέτυχα, σε άλλο forum.

πηγή
Ξέρεις κανένας τον κατασκευαστή “A.Lange & Sohne”? Δεν έχω ξανακούσει το όνομα.

πηγή
Ξέρεις κανένας τον κατασκευαστή “A.Lange & Sohne”? Δεν έχω ξανακούσει το όνομα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Arisk
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Φώτη έχοντας ζήσει πολλά χρόνια μπορώ να σου πώ ότι είναι απο τις κορυφαίες εταιρείες ισάξια των Ελβετικών. ΤΟ συγκεκριμένο δε μοντέλο είναι ενα απο τα πιο μοσχοπουλημένα με τιμη κοντα στα 30.000€.
Άρης
-
NavalArchitect
Πολύ δυνατή σε όνομα εταιρία, φτιάχνει καταπληκτικά κομμάτια. Από τις πιό σεβαστές στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιΐας.
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Φώτη ξέρεις τι πρέπει να κάνεις τώρα..να σκύψεις λιγάκι :lachtot !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Πάνος
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Ένα από τα ρολόγια των ονείρων μου

Frederique Constant
FC-306V4STZ9 slim-line automatic watch

Frederique Constant
FC-306V4STZ9 slim-line automatic watch
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
-
NavalArchitect
Ολόχρυσο (κίτρινος χρυσός) Rolex Submariner 116618LΒ (μπλέ πλάκα), 20,777.00 Eur τελική εδώ στο duty free, δοκιμές την περασμένη εβδομάδα:

Sub No Date, 5,100.00 Eur:

President Rose Gold με πέτρες, περίπου Eur 22k τελική:

Περιμένω να φέρουν και στοκ σε Sub (κίτρινος χρυσός) με μαύρο dial αλλά και λευκόχρυσος με μπλε dial στο τέλος του μήνα. Η αγορά μάλλον θα γίνει εδώ ή στη Σιγκαπούρη όταν μετακομίσω, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Αν το αφήσω το θέμα για Σιγκαπούρη, εκεί έχει πάρα πολύ ρολόι, οπότε μπορεί να γίνει και κανένα Patek.

Sub No Date, 5,100.00 Eur:

President Rose Gold με πέτρες, περίπου Eur 22k τελική:

Περιμένω να φέρουν και στοκ σε Sub (κίτρινος χρυσός) με μαύρο dial αλλά και λευκόχρυσος με μπλε dial στο τέλος του μήνα. Η αγορά μάλλον θα γίνει εδώ ή στη Σιγκαπούρη όταν μετακομίσω, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Αν το αφήσω το θέμα για Σιγκαπούρη, εκεί έχει πάρα πολύ ρολόι, οπότε μπορεί να γίνει και κανένα Patek.
Ενα απο τα απίστευτα ρολόγια που ελπίζω να αποκτήσω στο μέλλον είναι Rolex! είμαι λάτρης της εταιρείας και έχω βρεί στο Chrono24 πολλές προσφορές για καινουργια και μεταχειρισμένα ρολόγια απο διάφορους πωλητές! Τις τελευταιες μέρες στο μυαλό μου είναι το μοντέλο 16610 του 2005 40mm που το έχω βρεί σε πολύ καλή τιμη! σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο εκτός απο την σειρά Submarine?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 28 Νοέμ 2013, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.