Ενα IWC Flieger Chronograph για πιο επίσημες εκδηλώσεις, γιατι μόνο το λουράκι εχει 200 € και δεν είναι για πολλά πολλά :shocking , και ένα swatch για κάθε μέρα.
Θα ήθελα και ενα Omega Speedmaster Moonwatch , αλλά δεν το βλέπω :cry
Τι ρολοϊ εχετε?
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
if you have a great shave you have a great day
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29357 times
- Been thanked: 29495 times
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11850 times
- Επικοινωνία:
Πολύ όμορφο Αντώνη, δεν έχει τόσο σημασία η αξία ενός ρολογιού.
Αξία όμως του δίνει αυτός που το φοράει!
Αξία όμως του δίνει αυτός που το φοράει!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Σε ευχαριστώ Ανδρέα.
Αν και μου αρέσουν πάρα πολύ τα ρολόγια, είναι πολύ ακριβό σπορ, οπότε περιορίζομαι μέχρι εκεί που μπορώ.
Έτσι για την ιστορία είναι αυτόματο (παίρνει δηλαδή κίνηση από την κίνηση του καρπού) με μηχανισμό 7S26, 21 διαμαντιών, με διπλή ένδειξη ημερομηνίας (ισπανικά και αγγλικά) και luminous φωτισμό για το βράδυ.
Ενώ παλαιότερα μου άρεσαν τα ρολόγια χρονογράφοι, πλέον όσο μεγαλώνω μου αρέσουν όλο και περισσότερο τα πιο απλά ρολόγια.
Αν και μου αρέσουν πάρα πολύ τα ρολόγια, είναι πολύ ακριβό σπορ, οπότε περιορίζομαι μέχρι εκεί που μπορώ.
Έτσι για την ιστορία είναι αυτόματο (παίρνει δηλαδή κίνηση από την κίνηση του καρπού) με μηχανισμό 7S26, 21 διαμαντιών, με διπλή ένδειξη ημερομηνίας (ισπανικά και αγγλικά) και luminous φωτισμό για το βράδυ.
Ενώ παλαιότερα μου άρεσαν τα ρολόγια χρονογράφοι, πλέον όσο μεγαλώνω μου αρέσουν όλο και περισσότερο τα πιο απλά ρολόγια.
Αντώνη αυτά τα φτιάχνουν στην Κίνα τώρα, ε?
Έχεις κάποιο λινκ ή φόρουμ καλό για ρολόγια, αλλά και επίσης πού μπορώ να δώ όλα τα μοντέλα 5 της Seiko?
Θα ήθελα να αγοράσω ένα (σύγχρονο, όχι vintage) Seiko 5.
Έχεις κάποιο λινκ ή φόρουμ καλό για ρολόγια, αλλά και επίσης πού μπορώ να δώ όλα τα μοντέλα 5 της Seiko?
Θα ήθελα να αγοράσω ένα (σύγχρονο, όχι vintage) Seiko 5.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Κωνσταντίνε το πήρα από Κίνα (μέσω e-bay) γιατί δεν υπήρχε το συγκεκριμένο στην Ελλάδα. Ο πωλητής είναι αξιόπιστος, γιατί έχουν αγοράσει και άλλα μέλη από το mywatch.gr του οποίου είμαι μέλος.
Η σειρά 5 είναι η μισή ιστορία της seiko. Είναι ρολόγια εργάτες, ιδιαίτερα ανθεκτικά και μου αρέσουν ιδιαίτερα. Μπορώ να σου πω ότι αν και έχουν περάσει πολλά ρολόγια από τα χέρια μου, δεν ξέρω αλλά αυτό το έχω λατρέψει!
Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες στην διάθεσή σου με ΠΜ.
Η σειρά 5 είναι η μισή ιστορία της seiko. Είναι ρολόγια εργάτες, ιδιαίτερα ανθεκτικά και μου αρέσουν ιδιαίτερα. Μπορώ να σου πω ότι αν και έχουν περάσει πολλά ρολόγια από τα χέρια μου, δεν ξέρω αλλά αυτό το έχω λατρέψει!
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11850 times
- Επικοινωνία:
Κωνσταντίνε εγώ είδα αυτό ζωντανά σε ένα κατάστημα εδώ.
Όταν το είδα από κοντά το ερωτεύτηκα, τώρα όμως που αρχίζω και το ψαχουλεύω (ιντερνετικά) δεν μου αρέσει και τόσο.

Έχει και μία απαγορευτική τιμή για μένα, τουλάχιστον αυτό το διάστημα, για το μέλλον δεν ξέρω!
[youtube][/youtube]
Όταν το είδα από κοντά το ερωτεύτηκα, τώρα όμως που αρχίζω και το ψαχουλεύω (ιντερνετικά) δεν μου αρέσει και τόσο.

Έχει και μία απαγορευτική τιμή για μένα, τουλάχιστον αυτό το διάστημα, για το μέλλον δεν ξέρω!
[youtube][/youtube]
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Ευχαριστώ πολύ.wolfy έγραψε:Κωνσταντίνε το πήρα από Κίνα (μέσω e-bay) γιατί δεν υπήρχε το συγκεκριμένο στην Ελλάδα. Ο πωλητής είναι αξιόπιστος, γιατί έχουν αγοράσει και άλλα μέλη από το mywatch.gr του οποίου είμαι μέλος.
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Μιας και η συζητηση πηγε στα seiko αυτο είναι το δικό μου

Άρης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Πολύ όμορφο Άρη.
Αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει αρχική τιμή περίπου στα 790€ και με μια καλή έκπτωση (με μετρητά της τάξης των 25%) περίπου στα 600€. Εσύ πόσο το πήρες;
Αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει αρχική τιμή περίπου στα 790€ και με μια καλή έκπτωση (με μετρητά της τάξης των 25%) περίπου στα 600€. Εσύ πόσο το πήρες;