Καλησπέρα, θεωρείτε ότι αν αντικαταστήσω την Parker 97R με την Rockwell 6C θα υπάρχει εμφανής διάφορα στο πακέτο αποτελέσμα- αίσθηση κατά το ξύρισμα;
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την Parker που απέκτησα πρόσφατα αλλά επηρεάζομαι αρκετά απο αυτά που διαβάζω...
Parker 97R
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
Ασφαλώς, με την μηχανή 6c δεις αισθητή διαφορά, καλύτερο αποτέλεσμα και βαθύτερο ξύρισμα, σε σχέση με την 97R. Ακόμα καλύτερα εαν μπορέσεις να αποκτήσεις την μηχανή 6s.
-
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 14 times
Eπειδή καλοκοίταζα κι εγώ την 6c μετά και από όλο το hype που έχει δημιουργηθεί γιαυτήν, από ποιο νούμερο πλάκας και μετά πιστεύεις ότι γίνεται πιο αποτελεσματική από την 97R; Την τελευταία την έχω γύρω στο δίμηνο, έχω κάνει μαζί της 6-7 ξυρίσματα, όλα πολύ αποτελεσματικά και με μηδέν ερεθισμούς, και γενικά την θεωρώ από τις πιο αποτελεσματικές/καλές μηχανές στο ντεν μου. Και σαν κατασκευή και τιμή επίσης τη θεωρώ εξαιρετική φυσικά.
Τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα πρόσφερε μια 6C;
Τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα πρόσφερε μια 6C;
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17191 times
- Been thanked: 18906 times
Η parker θα έλεγα ότι είναι περίπου στην πλάκα #4 της 6c, εγώ την χρησιμοποιώ με την #6 όπου ξυρίζει σαφώς αποτελεσματικότερα.
Γιάννης
-
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 109 times
Για την s δεν είναι εφικτή η αγορά της λόγω κόστους και ταυτόχρονα θεωρώ λόγω επιπέδου μου.
Στα συν της βέβαια και οι ελάχιστοι ερεθισμοί που αναφέρουν όλοι οι κάτοχοί της.
Ας μην βγω άλλο εκτός του κύριου θέματος.
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.
Στα συν της βέβαια και οι ελάχιστοι ερεθισμοί που αναφέρουν όλοι οι κάτοχοί της.
Ας μην βγω άλλο εκτός του κύριου θέματος.
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.
- Zissis
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 204 times
- Been thanked: 299 times
Λοιπόν
Πρώτο ξύρισμα με την Ινδη και δηλώνω εντυπωσιασμένος. Είχατε δικιο που τα λεγατε .Ειδικά ο τυπάς με την μάσκα της γατας ¨)
Αυτή ήταν τελικά η αναβάθμιση απο την R89.Βαθυ ξύρισμα εύκολη στην χρήση μικρή αλλα βαριά. Νιώθεις λεπίδα αλλά δεν σε τρομάζει. Θέλει την προσοχή της και πραγματικά συνοδεύει το ξύρισμα με ιδιαίτερα δυνατο ηχο κοπής. Η voskod της ταίριαξε αρκετά δεν ερέθισε και δεν με έκοψε.
θα συνεχιστούν οι δοκιμές και με αλλες λεπίδες .Ελπίζω να τις ταιριάζουν και οι περισσότερο κοφτερές.
Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεα της επιλογής της.
Κάθε συμβουλη δεκτη.......
Πρώτο ξύρισμα με την Ινδη και δηλώνω εντυπωσιασμένος. Είχατε δικιο που τα λεγατε .Ειδικά ο τυπάς με την μάσκα της γατας ¨)
Αυτή ήταν τελικά η αναβάθμιση απο την R89.Βαθυ ξύρισμα εύκολη στην χρήση μικρή αλλα βαριά. Νιώθεις λεπίδα αλλά δεν σε τρομάζει. Θέλει την προσοχή της και πραγματικά συνοδεύει το ξύρισμα με ιδιαίτερα δυνατο ηχο κοπής. Η voskod της ταίριαξε αρκετά δεν ερέθισε και δεν με έκοψε.
θα συνεχιστούν οι δοκιμές και με αλλες λεπίδες .Ελπίζω να τις ταιριάζουν και οι περισσότερο κοφτερές.
Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεα της επιλογής της.
Κάθε συμβουλη δεκτη.......
Τι προφίλ τριχοφυΐας και προσώπου έχεις, αν επιτρέπεται; Είμαι σε ακριβώς αντίστοιχη φάση εύρεσης διαδόχου για την R89 και σκέφτομαι Rockwell 6c/s ή Parker 97R. Αν η τελευταία κάνει καλή δουλειά, προτιμώ εντόνως να αφήσω 30 ευρώ σε BRICS οικονομία αντί 60-100 σε OECD οικονομία. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foxtrot την 02 Απρ 2022, 07:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγουμένου post
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγουμένου post
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
Η γνώμη μου, συγκρίνοντας τις δυο μηχανές, είναι ότι η Parker 97r είναι αποδοτική και οικονομικότερη σε σχέση με την Rockwell 6c/s, όμως η δεύτερη έχει διαφορετικές πλάκες επιλογής ξυρίσματος και αυτό είναι πιο πρακτικό. Επιλέγεις την πλάκα ξυρίσματος με βάση την τριχοφυΐα της στιγμής. Στο δικό μου πρόσωπο η Parker αντιστοιχεί στην πλάκα 5 της Rockwell.
- kwnssk
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 89 times
Χθες χρησιμοποίησα την Parker μετά απο μήνες.
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσα την Lupo 95 και λιγότερο την R41.
Είχα ξεχάσει πόσο γλυκιά και αποδοτική μηχανή είναι.
Γένια 3 ημερών, πρώτο πέρασμα WTG και δεύτερο ATG και ένα τρίτο διορθώσεων. Με Astra πράσινη και TABAC και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τέλειο. Απόλυτο BBS χωρίς ερεθισμό και κόψιμο.
Το μόνο μειονέκτημα απέναντι στην LUPO ότι δεν πιάνει το ξυράφι σε όλο το πλάτος της μηχανής.
Απο εκεί και πέρα μιλάμε ένα πραγματικά άψογο ξύρισμα με πολλά πλεονεκτήματα. Ο χαρακτηριστικός ήχος που παράγει σε βοηθάει για την εύρεση της σωστής κλίσης.
Σήμερα μετά απο 12 ώρες μόνο στην φαβορίτα απο κάτω και στην κόντρα ίσα που μπορείς να αγγίξεις.
ΥΓ ίσως το θέμα της τιμής δουλεύει στην ψυχολογία ως προς την απόδηση μιας μηχανής. Πιστεύω πως αν ειχε 60-70 ευρώ ή έκδοση SS στα 100+ τότε θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Τώρα απλά θεωρείται μια πολύ καλή μηχανή που αποτελεί το ενδιάμεσο στάδιο για αγορά μιας πολύ ακριβότερης.
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσα την Lupo 95 και λιγότερο την R41.
Είχα ξεχάσει πόσο γλυκιά και αποδοτική μηχανή είναι.
Γένια 3 ημερών, πρώτο πέρασμα WTG και δεύτερο ATG και ένα τρίτο διορθώσεων. Με Astra πράσινη και TABAC και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τέλειο. Απόλυτο BBS χωρίς ερεθισμό και κόψιμο.
Το μόνο μειονέκτημα απέναντι στην LUPO ότι δεν πιάνει το ξυράφι σε όλο το πλάτος της μηχανής.
Απο εκεί και πέρα μιλάμε ένα πραγματικά άψογο ξύρισμα με πολλά πλεονεκτήματα. Ο χαρακτηριστικός ήχος που παράγει σε βοηθάει για την εύρεση της σωστής κλίσης.
Σήμερα μετά απο 12 ώρες μόνο στην φαβορίτα απο κάτω και στην κόντρα ίσα που μπορείς να αγγίξεις.
ΥΓ ίσως το θέμα της τιμής δουλεύει στην ψυχολογία ως προς την απόδηση μιας μηχανής. Πιστεύω πως αν ειχε 60-70 ευρώ ή έκδοση SS στα 100+ τότε θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Τώρα απλά θεωρείται μια πολύ καλή μηχανή που αποτελεί το ενδιάμεσο στάδιο για αγορά μιας πολύ ακριβότερης.
Κώστας
-------------

-------------