Οmega 48 Pro

Απάντηση
NavalArchitect

Ναι φίλε, συγνώμη, ευχαριστώ για τη διόρθωση και επισήμανση. Εννοούσα τα boar brushes.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

NavalArchitect έγραψε:Από τότε που δοκίμασα τα Νο. 48, 49 και 98 της Ωμέγα, όπως και το 2000 της Semogue, έχω πραγματικά κολλήσει
Αυτο της Semogue ειναι 25mm στην βαση και με καλο σχημα
Το παραπονο με μερικα της Omega που εχω δοκιμασει ειναι οτι δενε χουν μεγαλη διαμετρο και μου φαινεται σαν να παιδευεις καπως τοπικα το μαγουλο
Αυτη η "βενταλια" του 2000 με εχει βαλει σε μεγαααααλο πειρασμο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
NavalArchitect

Ακριβώς - η βεντάλια του 2000 στη χρήση κάνει εκπληκτική δουλειά.

Η βάση του όμως υστερεί, θα ήταν καλό να είναι λίίίίίίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος...
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Πάντως απο ενα Review που διάβασα για το 2000 και τα omega 48 και 49 έλεγε οτι το 2000 δεν πρόκειται να μαλακώσει τόσο πολύ οσο τα omega, και οτι θα το αισθάνεσαι στο πρόσωπο πιο έντονα....(οχι ενοχλητικά όμως)Όπως επίσης έλεγε οτι είναι πιο πυκνός ο θύσανος απο τα omega...
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Buy this brush, and be very patient with it.
It will reward you.
Unlike the Omega boar this one will take a week to get comfortable and a month to get soft; it won't make a lot of lather initially, either, but all that will change. A wonderful brush with a great handle reminiscent of a solid #49 handle; when the knot blooms it's bigger than a #48; this is big, beautiful brush.
Date Added: 05/17/2009 by Zach

http://vintagescent.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Semogue 2000 vs. Omega Pro
http://theshaveden.com/forums/threads/s ... pro.13625/" onclick="window.open(this.href);return false;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ναι ναι, απο εκεί τα διάβασα και εγω! Απλά επειδή εκτός του SOC 2band θέλω να χτυπήσω και ενα εκ των Omega 48, Omega 49, και Semogue 2000, έχω ψιλοπροβληματιστεί. Μάλλον ο Κωνσταντίνος που τα έχει και τα τρία θα μας δώσει πάλι τα "φώτα" του.Σίγουρα και τα τρία είναι φανταστικά πινέλα, και οτι όποιο και να πάρει κανείς δεν θα βγεί δυσαρεστημένος, οπότε μιλάμε για λεπτομέρειες....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

aris22 έγραψε:
...Μάλλον ο Κωνσταντίνος που τα έχει και τα τρία θα μας δώσει πάλι τα "φώτα" του...
Αφού λοιπόν οι συνθήκες το απαιτούν και είναι και Κυριακή βράδυ (τελικός Wimbledon σε 2 ώρες [11μμ]), ετοιμάζω βιντεάκι, τώρα.

Αναμείνατε.
NavalArchitect

" onclick="window.open(this.href);return false;

(currently uploading - διαθέσιμο σε περίπου 2 ώρες απ'τη στιγμή που γράφεται αυτό εδώ το post).
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Μ´αρεσει που το SOC 2-band παίζει μαιντανός σε όλα τα βίντεο, ακόμα και τα boar!
:-)
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Ωραίο βίντεο Κωνσταντίνε (ως συνήθως δηλαδή). Μου άρεσε ιδιαίτερα το ντεκόρ (τόσο τα αρώματα όσο και το αλυσιδάκι κάτω απο το SOC 2-band).
Αλλά πάνω απο όλα, μου άρεσε η "καλλιτεχνία" στο Ω-48... :bigsmilie
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”