Οι πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι , τα Stirling θα "παίξουν" σε πολλούς από τους μεγάλους Ευρωπαίους εμπόρους. Οπότε Στέφανε λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι..
Οψομεθα.
Stirling soaps
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
- Has thanked: 7683 times
- Been thanked: 8234 times
- emminad
- Νήπιο
- 5
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 1657 times
Στο kosmosman πάντως έχει μπάνερ που λέει coming soon...
- vstromini
- Δημοτικό
- 5
- Has thanked: 5660 times
- Been thanked: 2526 times
Η ενημέρωση για τα Stirling αφορούν κυρίως παραλαβές από Νοέμβριο
- emminad
- Νήπιο
- 5
Μιας και έφτασαν Ελλάδα ποιο σαπούνι προτείνετε για "χειμωνιάτικο"; Το ozark λέω να δοκιμασω..Είναι καλό;Ή να πάω σε sandalwood...;;;
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
Το sandalwood δεν είναι "ξερό" σκάνδαλο, είναι πολύπλοκο, πικάντικο , ίσως εμπνευσμένο από κάποιο designer edt/edp.
Αν και είμαι λάτρης του σανδαλοξυλου κατά γενική ομολογία, αυτό δεν μπόρεσε να μου " πουλήσει τον εαυτό του".
Το vanila sandalwood από την άλλη, ένα άλλο φημισμένο αγαπημένο από τους φίλους της Stirling, είναι ένα πολύ γλυκό σύνθετο άρωμα " αντηλιακού" .
Πιθανόν και αυτό κάποιος κλώνος designer/ niche αρώματος, Ο Λ Ο Ι Δ Ι Ο με το Caribbean Holidays της ραζοροκ.
Το οζαρκ που ανέφερες , μου άρεσε προσωπικά .
Είναι ένα φρέσκο, βοτανικό άρωμα ελαφρά ξυλώδες και πικάντικο.
"Ανδρικό" καθαριότητας ρουστικ , χωρίς πούδρες και άνθη.
Αν και είμαι λάτρης του σανδαλοξυλου κατά γενική ομολογία, αυτό δεν μπόρεσε να μου " πουλήσει τον εαυτό του".
Το vanila sandalwood από την άλλη, ένα άλλο φημισμένο αγαπημένο από τους φίλους της Stirling, είναι ένα πολύ γλυκό σύνθετο άρωμα " αντηλιακού" .
Πιθανόν και αυτό κάποιος κλώνος designer/ niche αρώματος, Ο Λ Ο Ι Δ Ι Ο με το Caribbean Holidays της ραζοροκ.
Το οζαρκ που ανέφερες , μου άρεσε προσωπικά .
Είναι ένα φρέσκο, βοτανικό άρωμα ελαφρά ξυλώδες και πικάντικο.
"Ανδρικό" καθαριότητας ρουστικ , χωρίς πούδρες και άνθη.
- emminad
- Νήπιο
- 5
@Billy the butcher αυτό ακριβώς που ανέφερες θέλω να αποφύγω..Δεν μ αρέσουν καθόλου άνθη και τα συναφή και ούτε τα γλυκά αρώματα.
-
- Γυμνάσιο
- 6
- Has thanked: 17412 times
- Been thanked: 7038 times
Φίλε μου καλησπέρα και από μένα τώρα για κάποιο χειμωνιάτικο κοίταξε και το Bay Rum είναι νομίζω αυτό που ζητάς
Γιώργος
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
Από αυτά που μύρισα, (όλα δλδ) πέρα από τους aventus, invictus κλώνους κλπ, ακόμα ένα που "χτύπησε καμπανάκι"
ηταν το βαρύ , ξυλώδες και πικάντικο Gatlinburg, το οποίο είναι παααααρα πολύ κοντά σε tobacco oud από TF
και supreme oud από polo Ralph Lauren.
Αν θυμάμαι καλά το έχει και ο Στέφανος ακα @NYC1920
ηταν το βαρύ , ξυλώδες και πικάντικο Gatlinburg, το οποίο είναι παααααρα πολύ κοντά σε tobacco oud από TF
και supreme oud από polo Ralph Lauren.
Αν θυμάμαι καλά το έχει και ο Στέφανος ακα @NYC1920
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
@Billy the butcher & @emminad επιτρέψτε μου να παρέμβω και εγώ στη συζήτηση, είχα δοκιμάσει δύο φορές από φίλο το OZARK STERLING μου άρεσε εξαιρετικά με γήινα αρώματα, δάσους, βρεγμένου χώματος και γενικά φθινοπωρινό - χειμωνιάτικο ! Ειδικά, το after shave μου έμεινε ως αίσθηση ....
- emminad
- Νήπιο
- 5
@gkarave εννοείται πως δεν "παρεμβαίνεις" και φυσικά κάθε άποψη καλοδεχούμενη.Λέω να ξεκινήσω μ αυτό και ίσως σε δεύτερο χρόνο δοκιμασω και το bay rum που προτάθηκε από τον @Καλατζος