Καλημέρα,
Πινέλο EJ Boar
Σαπούνι Nannys Mens Only
Μηχανή Gillette Aristocrat
Λεπίδα Supermax
ASL Floid
ASB TOBS
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2013
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
if you have a great shave you have a great day
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα σας,
-C.V. Heljestrand No 31, 5/8"
-Simspons Commodore X3
-Mitchell's Wool Fat
-Proraso pre/post
-Taylor of Old Bond Street, Eton College
Το ξύρισμα με το Heljestrand ήταν πραγματικά υπέροχο. Τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς ερεθισμούς, πραγματικά δεν αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι after shave. Το μικρό μέγεθος του ξυραφιού, τόσο σε πλάτος όσο σε μήκος, με βολεύει ιδιαίτερα να έχω τέλειο αποτέλεσμα σε δυσκολότερα σημεία, όπως κάτω από την μύτη, με κάθετο πέρασμα (XTG).
Είμαι στη φάση που έχω αρχίσει και βαριέμαι το καλοκαίρι, μην πω ότι μου λείπουν τα χειμερινά αρώματα!

-C.V. Heljestrand No 31, 5/8"
-Simspons Commodore X3
-Mitchell's Wool Fat
-Proraso pre/post
-Taylor of Old Bond Street, Eton College
Το ξύρισμα με το Heljestrand ήταν πραγματικά υπέροχο. Τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς ερεθισμούς, πραγματικά δεν αισθάνθηκα ότι χρειάζομαι after shave. Το μικρό μέγεθος του ξυραφιού, τόσο σε πλάτος όσο σε μήκος, με βολεύει ιδιαίτερα να έχω τέλειο αποτέλεσμα σε δυσκολότερα σημεία, όπως κάτω από την μύτη, με κάθετο πέρασμα (XTG).
Είμαι στη φάση που έχω αρχίσει και βαριέμαι το καλοκαίρι, μην πω ότι μου λείπουν τα χειμερινά αρώματα!
Χάρης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29297 times
- Been thanked: 29412 times
+1 για το τελευταίο σχόλιο. Αν και φέτος για μένα πέρασε χωρίς να το πολυκαταλάβω!
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24697 times
- Been thanked: 7863 times
- SB Simpsons Chubby 2 Best
- SS DR Harris Windsor
- SR R41 (2011)
- SB Astra KP (9)
- ASL Alt Innsbruck
- SS DR Harris Windsor
- SR R41 (2011)
- SB Astra KP (9)
- ASL Alt Innsbruck
Γιάννης
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Tech Ball End μέ ASP (#2)
Tabac Soap
χελωνάκι badger
Brut asl
Καλά τα πάμε με την Tech αυτή, αλλά...άλλο πράμα η Τζάγκερ, ειδικα στο λαιμό (που είναι και στραβά και ανάποδα τα δικά μου, πάρτο όλο αριστερά που λένε) και μουστάκι κόντρα, η τζάγκερ τα κάνει γυαλί. ΄Αντε...νάρθει και η Ουέμπερ....να δούμε...τι θα δούμε :bigsmilie
Το ταμπακ γμτ δεν το φχαριστήθηκα δεν έκανε πολυ και καλο αφρό (σιγά μη φταίει το ταμπάκ, εγω φταίω σίγουρα :!@#! ...την άλλη φορά καλύτερα, έεε)
Tabac Soap
χελωνάκι badger
Brut asl
Καλά τα πάμε με την Tech αυτή, αλλά...άλλο πράμα η Τζάγκερ, ειδικα στο λαιμό (που είναι και στραβά και ανάποδα τα δικά μου, πάρτο όλο αριστερά που λένε) και μουστάκι κόντρα, η τζάγκερ τα κάνει γυαλί. ΄Αντε...νάρθει και η Ουέμπερ....να δούμε...τι θα δούμε :bigsmilie
Το ταμπακ γμτ δεν το φχαριστήθηκα δεν έκανε πολυ και καλο αφρό (σιγά μη φταίει το ταμπάκ, εγω φταίω σίγουρα :!@#! ...την άλλη φορά καλύτερα, έεε)
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλησπέρα.
Edwin Jagger Barley
Astra sp (4#)
Omega with silvertip grade A TGN hair
Maca Root sc ( :thnx Χρήστο)
Asl 4711
Asb 444
Πολύ καλό ξύρισμα . Η κρέμα φαίνεται πολύ καλή, θα την ξαναδοκιμάσω για πιο σίγουρα συμπεράσματα. Μετά απο πάρα πάρα πολύ καιρό απο απροσεξία τράβηξα ενα κόψιμο σε μια ελιά :doener που έχω στο πηγούνι και το ρημάδι το αίμα δεν έλεγε να σταματήσει. Τι αφρούς απο την κρέμα έβαζα πάνω τι κρύο νερό , τίποτε . Επιστρατεύτηκε μετά απο ενα χρόνο αχρησίας το Gel Proraso το οποίο "καθάρισε" στην στιγμή. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε . Τόσο απλά . Φοβερό προιόν!
Edwin Jagger Barley
Astra sp (4#)
Omega with silvertip grade A TGN hair
Maca Root sc ( :thnx Χρήστο)
Asl 4711
Asb 444
Πολύ καλό ξύρισμα . Η κρέμα φαίνεται πολύ καλή, θα την ξαναδοκιμάσω για πιο σίγουρα συμπεράσματα. Μετά απο πάρα πάρα πολύ καιρό απο απροσεξία τράβηξα ενα κόψιμο σε μια ελιά :doener που έχω στο πηγούνι και το ρημάδι το αίμα δεν έλεγε να σταματήσει. Τι αφρούς απο την κρέμα έβαζα πάνω τι κρύο νερό , τίποτε . Επιστρατεύτηκε μετά απο ενα χρόνο αχρησίας το Gel Proraso το οποίο "καθάρισε" στην στιγμή. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε . Τόσο απλά . Φοβερό προιόν!
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Στη δουλειά
Gillette Tech Fat Handle Gold Plated
Personna Platinum (7)
Omega No 48
Palmolive Classica
Post Shave Palmolive Classica
Brut Afs
Korres Calendula Balm
:dance5
Gillette Tech Fat Handle Gold Plated
Personna Platinum (7)
Omega No 48
Palmolive Classica
Post Shave Palmolive Classica
Brut Afs
Korres Calendula Balm
:dance5
Γιάννης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29297 times
- Been thanked: 29412 times
Καλημέρα!
-TOBS Sandalwood sc
-VP pure badger
-Merkur 33C
-Bic Chrome Platinum [3]
-Thayers Medicated witch hazel
-Speick asl
Αποτέλεσμα:
Μετά από εντατική χρήση, τελείωσε σήμερα και η TOBS. Από την επόμενη φορά που θα την ξαναχρησιμοποιήσω θα είναι από νέο βαζάκι. Την θέση του στο βαζάκι πήρε το τριμμένο Tabac stick. Σήμερα είχα ένα απλά καλό ξύρισμα, στα επίπεδα του προηγούμενου.
-TOBS Sandalwood sc
-VP pure badger
-Merkur 33C
-Bic Chrome Platinum [3]
-Thayers Medicated witch hazel
-Speick asl
Αποτέλεσμα:

Μετά από εντατική χρήση, τελείωσε σήμερα και η TOBS. Από την επόμενη φορά που θα την ξαναχρησιμοποιήσω θα είναι από νέο βαζάκι. Την θέση του στο βαζάκι πήρε το τριμμένο Tabac stick. Σήμερα είχα ένα απλά καλό ξύρισμα, στα επίπεδα του προηγούμενου.