Pannacrema

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kostas1979
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Αλέξης έγραψε:Καλή χρονιά Ηλία! Είσαι ο εκπρόσωπος μαζί με τον Κώστα της pannacrema στο φόρουμ. :bigsmilie

"πικάντικο" τριφύλλι? πώς το εννοεί άραγε? Εικόνα

Να σημειώσω ότι η ποσότητα αυξήθηκε από 100 σε 140 ml

Επίσης, παρόλο που ξέρω πως είναι offtopic, αν υπάρχουν μέλη που έχουν "στοκάρει" pannacrema και έχουν κουπόνια που τυχόν δεν χρειάζονται, θα με ενδιέφερε ένα (όσο κι αν αντιπαθώ την εμπορική πολιτική του τύπου, τόσο μου αρέσουν τα σαπούνια του :dash )
Δεν έχω στοκάρει, το αρνούμαι πεισματικά ;) ;) ;) . Είμαι αθώος και η Δικαιοσύνη α καθαρίσει το όνομά μου
Amat Victoria Curam
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Όποιος κύριος ενδιαφέρεται θα υπάρξουν κάποια απο τα σαπούνια της Pannacrema διαθέσιμα ( στο επίσημο site ), σήμερα και απο ώρα 04:00 μμ ( 16:00 ).
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Ωραίος ο Μarco..!

Σε μία μέρα ξεπούλησε ! Μόνο το " Lavandotto " του έμεινε διαθέσιμο αλλά και αυτό ως πότε ?!
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2676 times
Been thanked: 4672 times

Ωχ τους βαρέθηκα. Έχω γραφεί στο newsletter αλλά έρχεται λίγες ώρες πριν την έναρξη πώλησης. Μέχρι να το δω ξεπουλάνε. Και από περιέργεια να ήθελα να τα δοκιμάσω, έχω ξενερώσει με τις τακτικές του.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Σε καταλαβαίνω. Εγώ έμπαινα κάθε μέρα στο site και μόλις βγήκε η ανακοίνωση για την έναρξη των πωλήσεων για τις 20.1 16:00 ώρα Ελλάδος, ήμουν stand by και περίμενα ! Ήξερα πως θα γίνει πανικός.
Κάνω check out στη παραγγελία, βλέπω μήνυμα " δεν υπάρχει διαθέσιμος courrier στη χώρα σας " !
Αμάν αμάν ! Μήνυμα κατευθείαν να δώ τί θα γίνει.
Μου απαντάνε μετά απο μισή ώρα πως το πρόβλημα διορθώθηκε.
Δεύτερο check out στη παραγγελία, δε δεχόταν τον εκπτωτικό κωδικό. Φτου !
Πάλι μήνυμα. Πάλι υπήρξε πρόβλημα που, ευτυχώς, διορθώθηκε !
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.Τρία σαπουνάκια καθ'οδόν.

Ό,τι πήρα αυτή τη φορά είναι αδοκίμαστο. Δυστυχώς το Labdano που είναι το αγαπημένο μου, μέχρι στιγμής, δε το έβγαλε αυτή τη φορά.
Αν κάποιο δε μ'αρέσει και θες να το δοκιμάσεις....εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Παλι καλα που προλαβαμε να λες!!
Μου εστειλε ενα mail σημερα το οποιο λεει σε μεταφραση :

" Γεια σας,

FedEx λέει ότι, δεδομένου ότι η διεύθυνσή σας είναι "εκτός ζώνης" είναι πολύ ακριβό (33,60 €). Για να αποφύγει την καταβολή τόσο πολύ, εγώ θα προσπαθώ να στείλω το σαπούνι, χρησιμοποιώντας μια κανονική ταχυδρομική υπηρεσία (Posta Prioritaria). "

Τι θελει να μας πει τωρα οτι μας κανει και χαρη; και οτι για να ερθη απο Ιταλια θελει 11,50 € που του πληρωσα; :!@#!
Ολα ειναι δρομος
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12

Καλά οτι είναι google μετάφραση κάνει μπαμ ! :hystericalbs1

Άσε Νίκο ! Είχαμε θέματα με τις αντικαταβολές του. Εσύ δε πρόλαβες τις ωραίες εποχές που σου έστελνε Pannacrema με 6 ευρώ τα μεταφορικά ? :( ( δεν είναι δάκρυ αυτό. ένα πετραδάκι μπήκε στο μάτι μου )

Την προηγούμενη φορά ακύρωσα παραγγελία γι'αυτό το λόγο και οταν το μετάνιωσα το πουλάκι είχε πετάξει.
Τώρα με το εκπτωτικό κουπόνι ήταν καλή ευκαιρία.
(Και προς τιμή του το ανανέωσε μέχρι 20.2 γιατί όλοι περιμέναμε σαπούνια το Δεκέμβριο και τα κουπόνια έληγαν 23.12.13)

Πάντως αφού υπάρχει Fed Ex και στην Ελλάδα τί πρόβλημα έχει ? Όπως και να 'χει το σαπούνι σου πρέπει να στο στείλει. Τέλος !
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Ναι FedEx υπαρχει στην Ελλαδα αλλα για να το στειλει Σιφνο του ζητησανε το ποσο που αναφερει. Δεν προκειται να ακυρωσω την παραγγελια αλλα ειμαι περιεργος να δω ποσα μεταφορικα θα με χρεωση για απλο ταχυδρομειο.

Η μεταφραση ειναι google τα δικα μου Αγγλικα ειναι χειροτερα οποτε....
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Παντως εγω παιδες ξενερωσα. Ενταξει δεν λεω καλο σαπουνι αλλα υπαρχουν πολλα αλλα εφαμιλλα ή και καλυτερα χωρις να χρειαζεται να περιμενω ποτε θα ειναι ο Ταυρος στον Τοξοτη του κυριου Μαρκο για να φτιαξει σαπουνι,ασε αυτο το καινουργιο με τα μεταφορικα...
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Είχα την τύχη να δοκιμάσω τα σαπούνια της σειράς χάρη στον Ιάσονα ( :thnx ) που μου δάνεισε για δοκιμή το San Francesco.

Καταρχάς, είναι ένα κλασσικό ιταλικό σαπούνι σε μαλακή μορφή (βλ. Proraso). Κάνει πολύ εύκολα αφρό, πλούσιο και ποιοτικό. Έχει πολύ καλές ιδιότητες τόσο κατα το ξύρισμα όσο και μετά απο αυτό (ενυδάτωση). Το άρωμα του, δεν μου ήταν δυσάρεστο αλλα όχι και κάτι που θα το αναζητούσα. Είναι κάπως γλυκερό και μάλλον περισσότερο ταιριαστό σε χειμωνιάτικο καιρό.

Θα μου άρεσε να το έχω στο rotation μου αλλά όχι αν θα έπρεπε να το περιορίσω σε 3 ή 5 σαπούνια. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να το αποκτήσω γιατί βαριέμαι να κάθομαι "με το δάκτυλο στην σκανδάλη" όταν υπάρχει διαθέσιμο. Δεν θα σχολιάσω την εμπορική πολιτική του κατασκευαστή, γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν αυτή προέρχεται απο την προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής ζήτησης ή απλά δεν έχει την ευχέρεια αν έχει μεγαλύτερη παραγωγή.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”