Ρroraso κρέμα - σαπούνι
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
OK Δορυφέρων. Διάβασα τις εντυπώσεις σου απο το Blog σου! Οπότε έμεινε μόνο το καινούργιο σαπούνι χωρίς Parabens,χρωστικές κλπ κλπ (καινούργια φόρμουλα 2012). Αυτότο έχει δοκιμάσει κανείς???
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά την Proraso Sandalwood Shaving Cream, στο ερυθρόλευκο σωληνάριο.
Όπως διαφημίζει πάνω στη συσκευασία, η εν λόγω κρέμα δεν περιέχει Parabens, Minera Oils, χρωστικές ουσίες, σιλικόνη και Menthol (σε αντίθεση με την παλαιά σύνθεσή του κλασσικού σαπουνιού/κρέμας).
Η κρέμα πραγματικά μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση. Αρκεί πολύ μικρή ποσότητα για να κάνει πλούσιο αφρό για 4+ περάσματα. Η δημιουργία πηκτού αφρού έγινε με πολύ λίγη προσπάθεια. Νομίζω ότι προσφέρει καλή ενυδάτωση και εξαιρετική λίπανση που κάνει το ξυράφι να γλιστράει. Το άρωμα, προφανώς δεν έχει σχέσει με τα κλασσικά πράσινα proraso, είναι αρκετά έντονο και εγώ προσωπικά το βρήκα ευχάριστο.
Εξαιρετικό value for money.
Για όσους ενδιαφέρονται και το ψάχνουν περισσότερο, τα συστατικά της κρέμας περιλαμβάνουν: Aqua (Water), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Metasilicate, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl lonone, Limonene, Linalool, Coumarin, Sodium Hydroxymethylglycinate, Santalum album (Sandalwood) Oil
Όπως διαφημίζει πάνω στη συσκευασία, η εν λόγω κρέμα δεν περιέχει Parabens, Minera Oils, χρωστικές ουσίες, σιλικόνη και Menthol (σε αντίθεση με την παλαιά σύνθεσή του κλασσικού σαπουνιού/κρέμας).
Η κρέμα πραγματικά μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση. Αρκεί πολύ μικρή ποσότητα για να κάνει πλούσιο αφρό για 4+ περάσματα. Η δημιουργία πηκτού αφρού έγινε με πολύ λίγη προσπάθεια. Νομίζω ότι προσφέρει καλή ενυδάτωση και εξαιρετική λίπανση που κάνει το ξυράφι να γλιστράει. Το άρωμα, προφανώς δεν έχει σχέσει με τα κλασσικά πράσινα proraso, είναι αρκετά έντονο και εγώ προσωπικά το βρήκα ευχάριστο.
Εξαιρετικό value for money.
Για όσους ενδιαφέρονται και το ψάχνουν περισσότερο, τα συστατικά της κρέμας περιλαμβάνουν: Aqua (Water), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Metasilicate, Tetrasodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl lonone, Limonene, Linalool, Coumarin, Sodium Hydroxymethylglycinate, Santalum album (Sandalwood) Oil
Χάρης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ουτε και το παλιο κλασικο Proraso ειχε σιλικονη...

- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Το έχω και το χρησιμοποιώ, όντως στα χρήματα του είναι πολύ καλό.
if you have a great shave you have a great day
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Χρησιμοποίησα την proraso σανταλόξυλο προχθές. Δεν μου έκανε τρελή εντύπωση, αλλά κρατάω μια πισινή γιατί θεωρώ ότι έκανα χαζομάρα στο lathering στο μπολ(έβαλα πολύ νερό). Θα επανέλθω την δεύτερη φορά με πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Το σχόλιό μου ήταν για τα Paraben.Stefanos έγραψε:Ουτε και το παλιο κλασικο Proraso ειχε σιλικονη...
Χάρης
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Δημήτρη κοίτα στο Luxe.
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Μετά απο κάμποσες χρήσεις, σαν να αρχίζει να υποχωρεί ο αρχικός ενθουσιασμός :confused
if you have a great shave you have a great day