ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οπτικες οδηγιες ξυρισματος!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

O mantic δεν ήταν ποτέ κάθετα εναντίον των cartridge razors, και ειδικά εναντίον του Mach.
Η αλήθεια είναι ότι εκεί που ξέφυγαν τελειώς τα πράγματα ήταν με τα fusion.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

:shocking :shocking :shocking :shocking :shocking
[youtube][/youtube]
:eek :eek :eek :eek :eek
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Απιστευτος!! Χχαχαχα Τον ξερω.. Ειναι ο Hening απο το gut-rasiert.de.. Ο τυπος ειναι κινητη εγκυκλοπαιδεια, εχει για προσωπικη χρηση καπου στα 300 διαφορετικα safety razors και αλλα τοσα straight!.. Οταν μιλαμε η επιτομη της γνωσης ειδικα σε ο,τι εχει σχεση με τα Gillette... Tον τρελλαμενο.. χαχαχα :hystericalbs1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Φαίνεται. Ξυρίζεται με μεγάλη άνεση, με απότομες κινήσεις, και δεν υπάρχει σταγόνα αίματος στο βιντεάκι.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Θα εχει περασει βαφη οπως τα μεταλλα το προσωπο του
Απιστευτος ιδιως στο 2ο χερι με το straight razor.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Η απαντηση του ιδιου σε 1/1 στο σχολιο μου για το βιντεακι του (θελετε να κανω και screenshot?). Με italics οι απαραιτητες διευκρινησεις γιατι η γερμανικη γλωσσα εχει καποιες ιδιομορφιες στην εκφραση..

Aber glaub es oder nicht, so rasiere ich mich wirklich fast immer, wenn ich meine Messer benutze. Das Friodur ist sehr sehr sanft und ich bereue inzwischen sehr den Verkauf, kurz nach dem Video. Als ich das aufnahm war ich sehr stark erkältet und hatte Lengeweile, weil ich krank geschrieben war. Man sieht meinen Augenringen an, daß ich nicht ganz auf der Höhe bin. Ich habe mich selber erschrocken, wie schnell das da aussieht. Bei der Rasur selber fällt es gar nicht so auf, oder besser - ich denke gar nicht darüber nach. Bei neuen Messern, die ich noch nicht kenne, bin ich aber vorsichtiger. Ich werde versuchen, irgendwann nochmal ein 8/8" Friodur Geradkopf zu bekommen. Wirklich das beste, was ich an Messern je in der Hand hatte.

Grüße

Henning

Μεταφαση:
Ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι, ξυριζομαι σχεδον παντα ετσι, οταν χρησιμοποιω ενα απο τα μαχαιρια μου. Το Friodur ειναι πολυ απαλο και ηδη μετανοιωσα την πωληση του, λιγο μετα το βιντεο. Οταν το εκανα (το βιντεο) ημουν πολυ κρυολογημενος και βαριομουν, λογω του οτι ημουν γραμμενος αρρωστος (και δεν μπορουσε να παει στη δουλεια) Κανεις μπορει να δει στους μαυρους κυκλους στα ματια οτι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου. Ειχα τρομαξει και ο ιδιος (οταν ειδε το βιντεο), για το ποσο γρηγορο φαινεται εκει το ξυρισμα. Κατα το ξυρισμα δεν το καταλαβαινω, για να πω καλυτερα, δεν το σκεφτομαι. Με καινουρια μαχαιρια που δεν τα ξερω ακομη καλα ειμαι προσεκτικοτερος. Θα προσπαθησω καποια στιγμη να πετυχω ενα Friodur 8/8 με ευθεια κεφαλη. Πραγματικα ο,τι καλυτερο σε μαχαιρι απο αυτα που περασαν απο τα χερια μου.

Χαιρετισματα

Henning

Τουλαχιστον δεν διαβασαμε οτι σε συνδυασμο με το χρωμα το μαχαιρι δεν ηταν ακονινσμενο... :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

Νομιζω ο τυπος οτι το παρα εκανε,εκανε και περασμα χωρις αφρο και μετα εβαλε και μηχανη ελεος.
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Σε αυτό συμφωνώ με το Γιάννη. Εγώ κάνω δύο περάσματα, και ένα τελευταίο σε μερικά σημεία μόνο για διόρθωση.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

JohnnyBlade έγραψε:Νομιζω ο τυπος οτι το παρα εκανε,εκανε και περασμα χωρις αφρο και μετα εβαλε και μηχανη ελεος.
Σαν τον αλλον που ξυριζοταν με το σπαθι
Δεν ειναι για μενα "τεχνη" αυτο ωστε να μαθεις καποια πραγματα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Όντως το παράκανε με το DE, δηλαδ;h δε του έφτανε το κόψιμο που έκανε το straight?

Λέω να τραβήξω βίντεο-ξύρισμα με τσεκούρι όπως στο avatar μου :bigsmilie !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”