Musgo Real κρέμες και σαπούνι ξυρίσματος

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Ακούγοντας πως το σαπούνι υπέστη reformulation,κοινώς αλλαγή στη φόρμουλά του είπα να δοκιμάσω το δικό μου.Το έχω πάνω από ένα χρόνο.Το μυστικό άκουσα οτι είναι το συνθετικό πινέλο.Αρωματικά είναι απίθανο και έλεγα πως είναι κρίμα να μην το χρησιμοποιώ αφού έχει και πολύ αγνά συστατικά.Είναι απίστευτο άρωμα που μου θυμίζει παντοπωλεία και άλλες παλιές εποχές.Τάλκ με κάτι σαπουνάτο πρασινωπό!Σαν της κρέμας αλλά πιο έντονο και ίσως και λίγο πιο ραφιναρισμένο.Δε θέλει πολύ νερό και κάνει πολύ καλό και γλυστερό αφρό.Προσοχή! Το μυστικό είναι να βρέξετε το σαπούνι και όχι το πινέλο.Κάνει τρομερό αφρό που δεν στεγνώνει αν και δεν μοιάζει να είναι πηχτός σαν του cella για παράδειγμα.Εν τούτοις μπορεί να γίνει αρκετά πηχτός με λίγο δούλεμα παραπάνω.Το ξύρισμα είναι καλό και οι μεταξυριστικές ιδιότητές του α-ψο-γες!
Όσοι το έχετε δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία.Όσοι δεν το έχετε,αν βρεθεί μπροστά σας,αξίζει αγοράς!Έτσι και αλλιώς είναι πολύ σκληρό,πολύ αγνό και ακόμα και αν δε σας κάνει,βολεύει για το μπάνιο ή τα χέρια.Το άρωμα δε νομίζω να σας απογοητεύσει αν σας αρέσουν οι παλιές μυρωδιές.

υ.γ Έχει μέσα και τάλκ στα συστατικά του και το άρωμά του,αν και σχετικά δυνατό,προέρχεται από αυτά.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Kαι επιστρέφω με νέες εκτιμήσεις.Η κρέμα ίσως να θέλει λίιιγο παραπάνω ποσότητα από κάποιες άλλες.Το ίασως το βάζω διότι είναι πιο λεπτό το στόμιο από μια proraso π.χ και ξεγελάει.Ο αφρός φτάνει για 3-4 ή και 5 ξυρίσματα,δεν σπάει και προστατεύει άρτια.Μάλλον δε θέλει πολύ νερό αν και προσθέτοντάς το σταδιακά δεν παρατήρησα να σπάει αλλά να γυαλίζει πολύ.Πηχτός γυαλιστερός και τάχιστα αξιοποιήσιμος αφρός που δεν ξερένεται.Το άρωμα μούρλια και αρκετά έντονο που μου αρέσει.Τριομερό και το post shave feel που αποτελεί σημείο αναφοράς!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”