Καφες

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Για καφε φιλτρου εχει αλλες ποικιλιες πιο ελαφριες.
Εχει και κοκκους για εσπρεσσο που στους κοβει πιο ψιλους και γινονται οπως ανωτερω.
Εχουν πολυ δυνατη μυρωδια και γευση.
Απλα καραμελα εχω δοκιμασει κι αυτο απογευμα αργα που δεν θελω να πιω μεγαλο φλυτζανι καφε.
Δεν πινω με φρουτα κλπ,εδω εχουν βγαλει με γευση ουζο-ελεος !
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Στην υγειά σας.

Εικόνα

Καφές αγορασμένος από το καφεκοπτείο στην Ομόνοια γωνία 3ης Σεπτεμβρίου.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Να ρωτησω το "βυζαντινο" δεξια τι ειναι;
Βιβλιαρακι;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Ήταν το καπάκι ενός μεταλλικού κουτιού. Είναι αρκετά βαρύ και το χρησιμοποιώ στο γραφείο μου σαν βαρίδιο για να μην φεύγουνε διάφορα έγγραφα. Το έχω αγοράσει από το Μοναστηράκι.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Παιδιά αυρίο το Lidl έχει μια καφετιέρα εμβόλου http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr ... _15092.htm" onclick="window.open(this.href);return false; και σκέφτομαι να την πάρω για να φτιάχνω και λίγο γαλλικό :megagrin που μου αρέσει, αξίζει να τη πάρω?Έχω μια κλασσική φτηνή που βάζεις χάρτινο φίλτρο , μήπως να παραμείνω ως έχει?Ποιες οι διαφορές τους?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29373 times
Been thanked: 29517 times

Η αλήθεια είναι Ηλία ότι και εγώ ψήνομαι για τέτοιου είδους καφετιέρα, για την συγκεκριμένη βέβαια και την ποιότητά της δεν παίρνω και όρκο (μάλλον μυρίζει Τσάκυ Τσαν)!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Προσωπικά έπινα φίλτρου για 3-4 χρόνια. Τότε χρησιμοποιούσα αποκλειστικά καφετιέρες εμβόλου μακράν καλύτερες από τις ηλεκτρικές. Εννοείται για να κάνεις δουλειά χρειάζεσαι βραστήρα ή γκαζάκι αλλιώς θα κάνεις 50 χρόνια. Στο θέμα της ποιότητα όλες ίδιες είναι, δεν υπάρχουν μηχανικά ή ηλεκτρικά μέρη αρα Ηλία αν σου αρέσει ο φίλτρου χτύπα την.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Οποιος βρεθει στην περιοχη των Αμπελοκηπων αξιζει τον κοπο να πιει ενα καφεδακι στο Yellow cafe βρίσκεται στη Λουκά Μπέλλου κάθετη στο μετρό της Πανόρμου .
Μαγαζι ομορφα φτιαγμενο και οι καφεδες του ειναι επιλεγμενοι δικης τους εισαγωγης και ψησιμο . Σε παει ενα βημα παραπερα απο τα συνηθισμενα , οι ανθρωποι του καταστηματος ειναι γνωστες του αντικειμενου και μπορουν να σας εξηγησουν τα παντα γυρω απο τον καφε .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

hero έγραψε:Οποιος βρεθει στην περιοχη των Αμπελοκηπων αξιζει τον κοπο να πιει ενα καφεδακι στο Yellow cafe βρίσκεται στη Λουκά Μπέλλου κάθετη στο μετρό της Πανόρμου .
Μαγαζι ομορφα φτιαγμενο και οι καφεδες του ειναι επιλεγμενοι δικης τους εισαγωγης και ψησιμο . Σε παει ενα βημα παραπερα απο τα συνηθισμενα , οι ανθρωποι του καταστηματος ειναι γνωστες του αντικειμενου και μπορουν να σας εξηγησουν τα παντα γυρω απο τον καφε .
Αντίστοιχο μαγαζί το Tailor Made στην πλατεια Αγίας Ειρήνης που έχει γίνει πλεον πιάτσα.
Για το Yellow έχω ακούσει αλλά για το Tailor και το Taf έχω προσωπική άποψη.
Συνδυάζουν ποιότητα και καλή τιμή 2,20 ο cappuccino στο taf και 3,00 στο Tailor.
Απο το taf έχω επίσης αγοράσει την Rancilio και τον Μύλο Rocky.
Ο καφές για εμένα είναι καθημερινή απόλαυση,ενω καφετιέρα espresso υπάρχει τόσο στο γραφείο όσο και στο χωριό. Απο καφέδες τώρα, ποικιλίες απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά (taf,tailor) Hausbrandt academia,portioli και μια φορά passalacqua
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μπράβο Νίκο έχεις γίνει εξπερ στο καφε, μπράβο!!

Γιάννη πολυ καλός ο εξοπλισμός :megagrin, silvia έχω και εγώ!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αφέψημα-Ποτό-Αλκοόλ”