Πετρο αυτη ειναι η αμερικανικη εκδοση.ετσι ειναι το μπουκαλι και στις ΗΠΑ.και αν θυμαμε καλα εχει λιγο διαφορετικο αρωμα απο την ευρωπαικη.πρεπει να ειναι λιγο πιο εντονη και γλυκια οπως ανεφερες.Petros.Mp έγραψε: EJ head + Sabi handle
Rapira
Omega 48
MWF
Brut made in Mexico
444
Η παλιά καλή και γλυκιά Brut ! Ευχαριστώ Ηρακλή ! Τέλειο Ξύρισμα !
Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2014
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17338 times
-
desperado
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλό μήνα με καλά ξυρίσματα να έχουμε παιδιά!
Μάχο, με το καινούργιο σου avatar είσαι σε πολύ καλό δρόμο
Τελευταίο ξύρισμα του Σεπτεμβρίου πριν από λίγο:
Muhle R89gr
Feather #1
SOC ασβός
HTGAM cavendish σαπούνι
HTGAM cavendish aftershave tonic
Πρώτο ξύρισμα με τα cavendish που μου πήρε ο Βασίλης. :thnx Το συμπάθησα αρκετά το άρωμά του, πιστεύω οτι με τον καιρό θα το αγαπήσω (όπως μια ψυχή του φόρουμ...).
Έχοντας δοκιμάσει από HTGAM τα metanectar, CaD, γονδολιέρη και cavendish, μπορώ να πω οτι έχουν εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες (το CaD μου φάνηκε ακόμη καλύτερο), ενώ τα αρώματά τους είναι πραγματικά μια αποκάλυψη και τελείως διαφορετική φάση από τα αρώματα των σαπουνιών και των κρεμών που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Πολύ ιδιαίτερα αρώματα, τα οποία σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθει η ώρα του ξυρίσματος. :drool
Μάχο, με το καινούργιο σου avatar είσαι σε πολύ καλό δρόμο
Τελευταίο ξύρισμα του Σεπτεμβρίου πριν από λίγο:
Muhle R89gr
Feather #1
SOC ασβός
HTGAM cavendish σαπούνι
HTGAM cavendish aftershave tonic
Πρώτο ξύρισμα με τα cavendish που μου πήρε ο Βασίλης. :thnx Το συμπάθησα αρκετά το άρωμά του, πιστεύω οτι με τον καιρό θα το αγαπήσω (όπως μια ψυχή του φόρουμ...).
Έχοντας δοκιμάσει από HTGAM τα metanectar, CaD, γονδολιέρη και cavendish, μπορώ να πω οτι έχουν εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες (το CaD μου φάνηκε ακόμη καλύτερο), ενώ τα αρώματά τους είναι πραγματικά μια αποκάλυψη και τελείως διαφορετική φάση από τα αρώματα των σαπουνιών και των κρεμών που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Πολύ ιδιαίτερα αρώματα, τα οποία σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθει η ώρα του ξυρίσματος. :drool
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Χθεσινο Βραδινό ξύρισμα
Γένια 2 ημερών
- EJ DE89 (Gillete Blue)
- Semogue 1250
- MWF
- Floid
- 444
Καλά το ξύρισμα τα έσπασε. Δοκίμασα τα καινούργια πραγματάκια που πήρα (φωτογραφίες σύντομα).
Πάρα πολύ καλό ξύρισμα είχα καιρό να το ευχαριστηθώ τόσο. Αλλά θα ξυριστώ 2-3 φορές ακόμα για να πω την γνώμη μου για τα προιόντα!!! Πάντος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για πρώτη φορά!
Γένια 2 ημερών
- EJ DE89 (Gillete Blue)
- Semogue 1250
- MWF
- Floid
- 444
Καλά το ξύρισμα τα έσπασε. Δοκίμασα τα καινούργια πραγματάκια που πήρα (φωτογραφίες σύντομα).
Πάρα πολύ καλό ξύρισμα είχα καιρό να το ευχαριστηθώ τόσο. Αλλά θα ξυριστώ 2-3 φορές ακόμα για να πω την γνώμη μου για τα προιόντα!!! Πάντος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για πρώτη φορά!
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015