E, δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρείς καλύτερο σαπούνι απο το ΜWF :devil , βρε Ηρακλή :whistleherco έγραψε: Δεν μου ρχεται να βαλω κατι αλλο μετα το ξυρισμα απλα και μονο για να μυριζω το σαπουνι και αν ολα αυτα συνηγορουν στο οτι βρηκα καλυτερο σαπουνι απο το MWF, τοτε οκ μαλλον αυτο συνεβη :-)
Το ξύρισμα της ημέρας: Νοέμβριος 2014
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Ασε Ηλια :-P (δεν με εχουν πεισει τα Αμερικανακια παντως)

- Tony
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 23190 times
- Been thanked: 13866 times
Παιδιά Καλημέρα...
Χτες βράδυ μεταμεσονύκτιο... Face Lathering.
Γένια 3 ημερών 3,5 passes WTG-XTG-ATG+
PS: Σαπούνι ΕΛΛΕΝ Νεφέλη-Proraso white
SB: Simpsons Commodore X3-Best Badger
SR: Edwin Jagger DE89LBL
RB: Polsilver Super Iridium ➊
SS: MWF
ASL: Thayers Witch Hazel After Shave with Aloe Vera
ASB: 444
[+] : Η λεπίδα η καλύτερη μέχρι τώρα...
[-] : Συμπαντικός Ερεθισμός στα συνήθη σημεία...
Χτες βράδυ μεταμεσονύκτιο... Face Lathering.
Γένια 3 ημερών 3,5 passes WTG-XTG-ATG+
PS: Σαπούνι ΕΛΛΕΝ Νεφέλη-Proraso white
SB: Simpsons Commodore X3-Best Badger
SR: Edwin Jagger DE89LBL
RB: Polsilver Super Iridium ➊
SS: MWF
ASL: Thayers Witch Hazel After Shave with Aloe Vera
ASB: 444
[+] : Η λεπίδα η καλύτερη μέχρι τώρα...
[-] : Συμπαντικός Ερεθισμός στα συνήθη σημεία...
Αντώνης
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Ένα Αμερικανάκι μου χτύπησε τη πόρτα ...
Και ήρθε και με βρήκε πάνω στη στιγμή που ετοιμαζόμουν να ξυριστώ.

Θα μου επιτρέψετε όμως να γράψω δύο λόγια γι'αυτό το σαπούνι ( συγγνώμη που το κάνω εδώ, αλλά έχουμε φάει έξωση :whistle και ο σπιτονοικοκύρης δε μας αφήνει να ξαναμπούμε στο "διαμέρισμα".
Το παράγγειλα τη περασμένη Τετάρτη στις 19 του μήνα και ήρθε μαζί με ένα ιδιόχειρο "ευχαριστώ" , πιθανολογώ γραμμένο απο τον τριπλόσωπο σαπουνά σα να ήθελε να μου πεί "σ'ευχαριστώ που δεν πήδηξες και συ απο το καράβι"
- " Μα ποιό καράβι :confused !!!
Διαβάστε όμως το απολογητικό υπόμνημα της Αmanda απο τα Τiki στο B&B και θα καταλάβετε πολλά.
( Δεν ήξερα, δε φταίω, τη δουλειά μου κάνω, μη με σταυρώσετε και μένα που πουλάω τα σαπούνια μου μέσα απο τη σελίδα του ακατανόμαστου.. )
Αρκετά όμως ασχολήθηκα με δαύτους. Πάμε στο σαπούνι.
Το άρωμα του Εh+ μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετό καιρό τώρα. Σφένδαμος, βανίλια και φουντούκι.
Είχα στο μυαλό μου αυτά τα δύο

και το περίμενα πώς και πώς :dance5
Ανοίγω το ταψί και με χτυπάει ένα θεϊκό άρωμα !

Maple syrup και βανίλια στις κορυφαίες νότες και καβουρδισμένο φουντούκι στο βάθος.
Μπορώ να πω πως αυτός ο σαπουνάς ( ούτε το ονομά του δε καταδέχομαι να γράψω :beah2 ) ξέρει να ανακατεύει το κατσαρολάκι του και να φτιάχνει καταπληκτικά σαπούνια !
Η υφή του είναι σκληρή μα δεν έχει αυτή την όψη γλυκερίνης των πρώτων σαπουνιών και σε αφρισμό, γλίστρημα και προστασία θα έλεγα πως πρέπει να βαθμολογηθεί με πολύ καλό βαθμό !
Τελείωσα το σημερινό μου ξύρισμα με παγωμένο Lucky Tiger και Floid Vigoroso. Παρ'όλα αυτά ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές το άρωμα του καβουρδισμένου φουντουκιού έρχεται ακόμα στα ρουθούνια μου. :megagrin
Και ήρθε και με βρήκε πάνω στη στιγμή που ετοιμαζόμουν να ξυριστώ.

Θα μου επιτρέψετε όμως να γράψω δύο λόγια γι'αυτό το σαπούνι ( συγγνώμη που το κάνω εδώ, αλλά έχουμε φάει έξωση :whistle και ο σπιτονοικοκύρης δε μας αφήνει να ξαναμπούμε στο "διαμέρισμα".
Το παράγγειλα τη περασμένη Τετάρτη στις 19 του μήνα και ήρθε μαζί με ένα ιδιόχειρο "ευχαριστώ" , πιθανολογώ γραμμένο απο τον τριπλόσωπο σαπουνά σα να ήθελε να μου πεί "σ'ευχαριστώ που δεν πήδηξες και συ απο το καράβι"
- " Μα ποιό καράβι :confused !!!
Διαβάστε όμως το απολογητικό υπόμνημα της Αmanda απο τα Τiki στο B&B και θα καταλάβετε πολλά.
( Δεν ήξερα, δε φταίω, τη δουλειά μου κάνω, μη με σταυρώσετε και μένα που πουλάω τα σαπούνια μου μέσα απο τη σελίδα του ακατανόμαστου.. )
Αρκετά όμως ασχολήθηκα με δαύτους. Πάμε στο σαπούνι.
Το άρωμα του Εh+ μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετό καιρό τώρα. Σφένδαμος, βανίλια και φουντούκι.
Είχα στο μυαλό μου αυτά τα δύο

και το περίμενα πώς και πώς :dance5
Ανοίγω το ταψί και με χτυπάει ένα θεϊκό άρωμα !

Maple syrup και βανίλια στις κορυφαίες νότες και καβουρδισμένο φουντούκι στο βάθος.
Μπορώ να πω πως αυτός ο σαπουνάς ( ούτε το ονομά του δε καταδέχομαι να γράψω :beah2 ) ξέρει να ανακατεύει το κατσαρολάκι του και να φτιάχνει καταπληκτικά σαπούνια !
Η υφή του είναι σκληρή μα δεν έχει αυτή την όψη γλυκερίνης των πρώτων σαπουνιών και σε αφρισμό, γλίστρημα και προστασία θα έλεγα πως πρέπει να βαθμολογηθεί με πολύ καλό βαθμό !
Τελείωσα το σημερινό μου ξύρισμα με παγωμένο Lucky Tiger και Floid Vigoroso. Παρ'όλα αυτά ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές το άρωμα του καβουρδισμένου φουντουκιού έρχεται ακόμα στα ρουθούνια μου. :megagrin
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
un italiano vero
Υγεια σε ολους
γενια24ωρων
pre papoutsanis glycerine soap
razor merkur progress 500 @3
blade astra sp @4
brush omega11150
soap vitos extra super finissima emolliente
astringent as alum block
asc arko cool
2 passes,bbs.
γενια24ωρων
pre papoutsanis glycerine soap
razor merkur progress 500 @3
blade astra sp @4
brush omega11150
soap vitos extra super finissima emolliente
astringent as alum block
asc arko cool
2 passes,bbs.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Off topic: Μαρίνο, μπήκε απουσία την Κυριακή στη συνάντηση...! 

Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Καλησπέρα παιδιά !
Merkur 34c hd
Astra sp (1#)
SOC 2 band
Mike's orange-cedar wood-black pepper ss
Speick asl
Apivita men's care

Τελικά οι astra sp τις οποίες είχα χαντακωμένες τόσο καιρό καταλαμβάνουν μια θέση μέσα στις τρείς αγαπημένες λεπίδες μου.
Merkur 34c hd
Astra sp (1#)
SOC 2 band
Mike's orange-cedar wood-black pepper ss
Speick asl
Apivita men's care

Τελικά οι astra sp τις οποίες είχα χαντακωμένες τόσο καιρό καταλαμβάνουν μια θέση μέσα στις τρείς αγαπημένες λεπίδες μου.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μαρίνος, αλλά αφου είναι καλά ΟΚ !! την άλλη φοράdesperado έγραψε:Off topic: Μαρίνο, μπήκε απουσία την Κυριακή στη συνάντηση...!
if you have a great shave you have a great day
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Για να με βλέπετε να ξαναγραφω εδώ, μόλις μιάμιση μέρα πριν από την προηγούμενη φορά, πάει να πει ότι το παρακάτω ποστ
Μούρη-γυαλόχαρτο από το 24ωρο. Το δήθεν βαθύ ξύρισμα, μόνο τέτοιο δεν ήταν τελικά (το είχα υποψιαστεί από τις πρώτες ώρες χθες, αλλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ). Αλλά επειδή είμαι αγύριστο κεφάλι, είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία και σήμερα, που τα γένια μόλις είχαν εμφανιστεί και ήταν πιο άγρια.
Πράσινο σαπούνι "Ελαιόφυτο" ως pre-shave
Top Ten Dynamic shaving cream
Omega 10015
Edwin Jagger DE89L
Perma Sharp (#3)
Prosar Verde ASL
Η Top Ten στο θέμα του αφρισμού ΤΑ 'ΣΠΑΣΕ! Δεν θα βιαστώ να ενθουσιαστώ ούτε να πω τη μεγάλη κουβέντα που λέει εδώ ο φίλος rhtoras, αλλά έτοιμος είμαι... :megagrin
Ημουν πολύ προσεκτικός με τη γωνία για να βοηθήσω την Perma να δείξει την αξία της, αλλά παρότι το πρώτο πέρασμα φάνηκε να πηγαίνει καλά, αν κρίνω από το χρατς-χρουτς που άκουγα, το αποτέλεσμα εν τέλει ήταν μέτριο. Με έπιασε μετά πάλι η βιασύνη, με XTG στα μάγουλα, ATG στον λαιμό (που δεν είναι τόσο ATG, μια και εσχάτως παρατήρησα ότι οι τρίχες κοντά στο καρύδι έχουν κατεύθυνση προς τα δεξιά), μετά επιμέρους ATG στα μάγουλα... Πόλεμος. Ευτυχώς με ελάχιστες απώλειες: τους κλασικούς ερεθισμούς και δυο-τρεις ανεπαίσθητες κηλίδες αίματος στον λαιμό. Το ξύρισμα, πάντως, ως προς το βάθος του, ήταν πάλι μέτριο... :cry
Η λεπίδα κατέληξε στον κάδο. Ήταν άλλωστε και η τρίτη φορά που τη χρησιμοποίησα, αυτό είναι μέχρι στιγμής το όριό μου ακόμα και για τις λεπίδες μου ταίριαξαν. Η Perma δεν φαίνεται να είναι από αυτές.
ΥΓ: Το φτηνούλι 10015 μου έχει γίνει απρόσμενα απαλό τώρα που έστρωσε. Σχεδόν αισθάνομαι τύψεις που εδώ και μέρες ξενυχτάω συγκρίνοντας πιο μουράτα μοντέλα, γιατί μου πέφτει "λίγο" πλέον και θέλω να πάρω άλλο, για να το αφήσω στον πάγκο.
Roadrunner έγραψε:Την ώρα που ξυριζόμουν σκεφτόμουν ότι θα έκανα ποστ που θα ξεκινούσε με τη φράση "Perma for the win"
...είναι ίσως ό,τι πιο άκυρο έχει γραφτεί στην ιστορία του ίντερνετς.Roadrunner έγραψε:Σε σχέση με την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα, πάντως, η λεπίδα σήμερα μου φάνηκε και πιο κοφτερή και συνάμα αρκετά φιλική προς το πρόσωπό μου. Ευχάριστη έκπληξη.
Μούρη-γυαλόχαρτο από το 24ωρο. Το δήθεν βαθύ ξύρισμα, μόνο τέτοιο δεν ήταν τελικά (το είχα υποψιαστεί από τις πρώτες ώρες χθες, αλλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ). Αλλά επειδή είμαι αγύριστο κεφάλι, είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία και σήμερα, που τα γένια μόλις είχαν εμφανιστεί και ήταν πιο άγρια.
Πράσινο σαπούνι "Ελαιόφυτο" ως pre-shave
Top Ten Dynamic shaving cream
Omega 10015
Edwin Jagger DE89L
Perma Sharp (#3)
Prosar Verde ASL
Η Top Ten στο θέμα του αφρισμού ΤΑ 'ΣΠΑΣΕ! Δεν θα βιαστώ να ενθουσιαστώ ούτε να πω τη μεγάλη κουβέντα που λέει εδώ ο φίλος rhtoras, αλλά έτοιμος είμαι... :megagrin
Ημουν πολύ προσεκτικός με τη γωνία για να βοηθήσω την Perma να δείξει την αξία της, αλλά παρότι το πρώτο πέρασμα φάνηκε να πηγαίνει καλά, αν κρίνω από το χρατς-χρουτς που άκουγα, το αποτέλεσμα εν τέλει ήταν μέτριο. Με έπιασε μετά πάλι η βιασύνη, με XTG στα μάγουλα, ATG στον λαιμό (που δεν είναι τόσο ATG, μια και εσχάτως παρατήρησα ότι οι τρίχες κοντά στο καρύδι έχουν κατεύθυνση προς τα δεξιά), μετά επιμέρους ATG στα μάγουλα... Πόλεμος. Ευτυχώς με ελάχιστες απώλειες: τους κλασικούς ερεθισμούς και δυο-τρεις ανεπαίσθητες κηλίδες αίματος στον λαιμό. Το ξύρισμα, πάντως, ως προς το βάθος του, ήταν πάλι μέτριο... :cry
Η λεπίδα κατέληξε στον κάδο. Ήταν άλλωστε και η τρίτη φορά που τη χρησιμοποίησα, αυτό είναι μέχρι στιγμής το όριό μου ακόμα και για τις λεπίδες μου ταίριαξαν. Η Perma δεν φαίνεται να είναι από αυτές.
ΥΓ: Το φτηνούλι 10015 μου έχει γίνει απρόσμενα απαλό τώρα που έστρωσε. Σχεδόν αισθάνομαι τύψεις που εδώ και μέρες ξενυχτάω συγκρίνοντας πιο μουράτα μοντέλα, γιατί μου πέφτει "λίγο" πλέον και θέλω να πάρω άλλο, για να το αφήσω στον πάγκο.