Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2015
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
4.92 ειναι η διαφορα - μεγαλη οντως - αλλα σκεψου οτι ο κυριος Joe σηκωνει το μισο εργοστασιο σε καθε παραγγελια. Σε αλλες φιρμες που δεν σηκωνει το μισο εργοστασιο ειναι πανακριβος. Τσεκαρε το Vitos aftershaving, τα Arko κλπ.

- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Πινέλο Omega Scarlatti
Σαπούνι Dovo Lavender
Μηχανή Gillette Fat Boy (3)
Λεπίδα Sharp (4)
ASL Μενούνος Νο 10
ASB Avene
Σαπούνι Dovo Lavender
Μηχανή Gillette Fat Boy (3)
Λεπίδα Sharp (4)
ASL Μενούνος Νο 10
ASB Avene
if you have a great shave you have a great day
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24747 times
- Been thanked: 7864 times

- SB Vie-Long 13066 Horse
- SS Dusy Kabinett
- STR Shavette Universal half blade
- RB Feather (2)
- ASL Myrsol Plastic Shave
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου άρεσε το Plastic ή αν μου είναι αδιάφορο. Πίστευα πως θα "έδενε" αρωματικά με το Dusy αλλά η μυρωδιά του είναι κάπως περίεργη... Πάντως σαν ιδιότητες είναι στο επίπεδο των υπόλοιπων Myrsol που έχω δοκιμάσει δηλ. πολύ καλό!
Γιάννης

Kent Infinity Silvertex
Le Pere Lucien
Merkur 45C bakelite
Merkur S. S.
Myrsol Emulsion
Το σαπούνι είναι πάρα πολύ καλό. Το άρωμα μου αρέσει ιδιαίτερα, λεβάντα- δεντρολίβανο, η προστασία και η ενυδάτωση είναι σε άριστα επίπεδα. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στη δημιουργία αφρού. Το μόνο κακό το μικρό στόμιο. Είχα τους ενδοιασμούς μου με όσα είχα διαβάσει σχετικά με το γνωστό θέμα, αλλά δεν διαπίστωσα κάτι. Ούτε σε αυτό που πήρα, αλλά ούτε και στο άλλο που έμεινε στον Γιώργο. Τα κοίταζα πόση ώρα. Το έχω αφήσει ανοικτό να μην μείνει υγρασία καθόλου. Δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά λέμε. Δεν νομίζω να δω κάτι αργότερα. Ένα ευχαριστώ στον Σπύρο που με έπεισε να το αποκτήσω!
Η μηχανή είναι πολύ ελαφριά, 14γρ., έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός της κεφαλής είναι ίδιος με της Progress και μάλιστα στο 3. Έκοβε τα πάντα στο πέρασμα. Αρκεί βέβαια να βρεις τη γωνία και να μην ασκείς πίεση καθόλου. Δεν συστήνεται σε αρχάριους. Αμφιβάλλω αν μπορείς να μάθεις από αυτήν. Μάλλον εσύ την μαθαίνεις.
Οι λεπίδες καλές. Δεν τραβάνε και κόβουν αρκετά. Θα δούμε και στα υπόλοιπα βέβαια για ολοκληρωμένη άποψη.
Συνολικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το σαπούνι άριστο, το ίδιο και η μηχανή.
Το σετάκι της μηχανής, θήκη και λεπίδες, κατά τη γνώμη μου είναι το απόλυτο vfm. Παίρνεις μια ωραιότατη μηχανή, ξεχωριστή, η οποία έρχεται σε θήκη που μπορεί να πάρει όλες τις κοντές Merkur, π.χ. 34C, 41C, 42C, 15C, και μαζί έχεις και 10 λεπίδες αξιοπρεπέστατες. Κι όλα αυτά στην τιμή των 25Ε. Ξεχωριστά άμα τα πάρεις βγαίνει παραπάνω. Νομίζω είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βρεθεί. Αν θέλετε τη γνώμη μου, τολμήστε το. Αξίζει 100%!
Το Myrsol ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το απόλυτο προϊόν!
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 288 times
- Been thanked: 418 times
Σήμερα το πρωί, μετά από μπάνιο ...
Papoutsanis Soap (Pre Shave)
Mike's Orange, Cedarwood, & Black Pepper
Semogue Owners Club Bristle Ash Wood
Edwin Jagger DE89BL
Feather
WTG, XTG, ATG
Thayers Rose Petal
Pinaud Clubman
444
Pino Silvestre Sport EDC
Papoutsanis Soap (Pre Shave)
Mike's Orange, Cedarwood, & Black Pepper
Semogue Owners Club Bristle Ash Wood
Edwin Jagger DE89BL
Feather
WTG, XTG, ATG
Thayers Rose Petal
Pinaud Clubman
444
Pino Silvestre Sport EDC
Πέτρος
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Αγαπημένο Set-up, λατρεμένο Τabac
- Feather AC (Pro Guard 16*)
- Semogue OC
- Tabac SS
- Alum Block
- Floid Vigoroso
- Myrsol Emulsion
Το έχω πει τόσες φορές που καταντάει βαρετό αλλά τι να κάνω που το Tabac είναι φοβερό.
Για να το πω και πιο επιστημονικά :beah2 , η διαφορά ενώς καλού σαπουνιού από ένα εξαιρετικό (για εμένα) είναι ότι στο εξαιρετικό ακόμα και όταν φτάνεις στα άκρα, ακόμα και όταν καταλαβαίνεις ότι κάνεις λάθος κινήσεις ακόμα και όταν κατά την διάρκεια του ξυρίσματος γίνεσαι επικίνδυνος, αυτό σε προστατεύει σαν να μην υπάρχει αύριο.
Σήμερα με λεπίδες υπερβολικά κουρασμένες και με εμένα υπερβολικά ριψοκίνδυνο, έκανα ένα τέλειο ξύρισμα!
Ο ποιητικός τίτλος τα λέει όλα.
:megagrin
- Feather AC (Pro Guard 16*)
- Semogue OC
- Tabac SS
- Alum Block
- Floid Vigoroso
- Myrsol Emulsion
Το έχω πει τόσες φορές που καταντάει βαρετό αλλά τι να κάνω που το Tabac είναι φοβερό.
Για να το πω και πιο επιστημονικά :beah2 , η διαφορά ενώς καλού σαπουνιού από ένα εξαιρετικό (για εμένα) είναι ότι στο εξαιρετικό ακόμα και όταν φτάνεις στα άκρα, ακόμα και όταν καταλαβαίνεις ότι κάνεις λάθος κινήσεις ακόμα και όταν κατά την διάρκεια του ξυρίσματος γίνεσαι επικίνδυνος, αυτό σε προστατεύει σαν να μην υπάρχει αύριο.
Σήμερα με λεπίδες υπερβολικά κουρασμένες και με εμένα υπερβολικά ριψοκίνδυνο, έκανα ένα τέλειο ξύρισμα!
Ο ποιητικός τίτλος τα λέει όλα.
:megagrin
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Σήμερα το πρωι:
EJ89 & Astra Supirior Platinum
Semogue 208
Cella
Thayers
Floris 89 EdT
Χθες
Merkur 34c & Bic Chrome Platinum
Omega 98
Klar Kabinet
Taylor of Old Bond Street Eton College
EJ89 & Astra Supirior Platinum
Semogue 208
Cella
Thayers
Floris 89 EdT
Χθες
Merkur 34c & Bic Chrome Platinum
Omega 98
Klar Kabinet
Taylor of Old Bond Street Eton College
Χάρης
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Muhle R89Twist
Rapira Super Stainless
Semogue 1800
Palmolive Rinfrescante al Mentolo
Skin Bracer by Mennen + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm

Rapira Super Stainless
Semogue 1800
Palmolive Rinfrescante al Mentolo
Skin Bracer by Mennen + Menthol Crystals
Prosar Afs Balm

Γιάννης
- evaggelos1971
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 941 times
- Been thanked: 421 times
Καλημέρα σας κύριοι.
Fatip timor retro
Perma sharp super
Omega 48
Cella crema da barba
After shave Aqua velva
Πετσέτα Ελληνικός Στρατός
Αξία ανεκτιμητη...

Η προτροπή για cella ήταν τέλεια!!
Ήρθε χθες και έγινε άμεση χρήση της, με ελάχιστο φόρτωμα παράγει αρκετό και πλούσιο αφρό, το άρωμα της δε της αρεσκείας μου και πόσες φορές άνοιξα το βαζακι να το απολαύσω!! Το ξυραφακι είναι από τα δείγματα που μου έστειλε ο Δημήτρης και μου άφησε θετικές εντυπώσεις και μόνη παραφωνία την κόλλα που είχε απλωσει στην κοψη του από την δεύτερη συσκευασία που είχε και το καθάρισα γιατί σκαλωνε, τελευταία άφησα την aqua velva όπου θα την ήθελα ένα τόνο πιο δυνατή δε με χαλάει και θα βρω κάποιον αρωματικό συνδυασμό να την ταιριαξω.
Καλό τριήμερο κύριοι.
Fatip timor retro
Perma sharp super
Omega 48
Cella crema da barba
After shave Aqua velva
Πετσέτα Ελληνικός Στρατός
Αξία ανεκτιμητη...

Η προτροπή για cella ήταν τέλεια!!
Ήρθε χθες και έγινε άμεση χρήση της, με ελάχιστο φόρτωμα παράγει αρκετό και πλούσιο αφρό, το άρωμα της δε της αρεσκείας μου και πόσες φορές άνοιξα το βαζακι να το απολαύσω!! Το ξυραφακι είναι από τα δείγματα που μου έστειλε ο Δημήτρης και μου άφησε θετικές εντυπώσεις και μόνη παραφωνία την κόλλα που είχε απλωσει στην κοψη του από την δεύτερη συσκευασία που είχε και το καθάρισα γιατί σκαλωνε, τελευταία άφησα την aqua velva όπου θα την ήθελα ένα τόνο πιο δυνατή δε με χαλάει και θα βρω κάποιον αρωματικό συνδυασμό να την ταιριαξω.
Καλό τριήμερο κύριοι.
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι......
Evaggelos
Evaggelos