Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
14
Has thanked: 30359 times
Been thanked: 30838 times

Για το πρώτο φίλε, ισχύει ο φίλος μας ο Merfy και οι νόμοι του, που να τονίσω ότι κυκλοφορεί ανάμεσά μας! :megagrin Όποτε πας να κάνεις κάτι καλό, λες και είναι δίπλα σου και σου κάνει εις υγείαν, ενώ σου κλείνει και το μάτι. :!@#!

Για το δεύτερο κομμάτι είναι λογική η αναμονή, χρειάζεται χρόνο να μιλήσει με τον προμηθευτή, να δει τι απόθεμα έχει, πότε θα στείλει κλπ, οπόυε σίγουρα είναι εύλογο το χρονικό διάστημα που δεν σου έχουν απαντήσει ακόμη. Αλλά θα μπορούσε να σε ευχαριστήσει ευγενικά και να σου ζητήσει αυτόν τον χρόνο για τους παραπάνω λόγους. Λίγη υπομονή λέω εγώ και θα σου απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ναι Αντώνη, σχετικά με τον Κο Merfy και την συμπεριφορά του έχεις απόλυτο δίκιο. :megagrin Τώρα για το δεύτερο θέμα, εχω κάποιες επιφυλάξεις διότι πριν καταλήξω σε αυτόν τον θύσανο που βγήκε τώρα sold out, τους είχα ξαναρωτήσει για εναν άλλο που ηταν στα υπόψιν (και ηταν και αυτός sold out) πότε θα ηταν διαθέσιμος. Αυτό πριν απο καμιά 10αριά μέρες....Και για εκείνον ακόμη μου απαντάνε.....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Μαλλον εχει δικιο ο Αρης εχω στειλει και εγω ενα mail στους συγκεκριμενους να τους ρωτησω ποσο ειναι τα μεταφορικα γιατι σε κανενα σταδιο της παραγγελιας δεν αναφερονται και εχουν περασει πανω απο 15 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

Πριν ένα χρόνο που είχα πάρει 2 θυσάνους, τα μεταφορικά ήταν 4$.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
13

Φωτη την παραγγελια την παιρνει κανονικα μεχρι το τελευταιο σταδιο, το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ξαναστειλης το ποσο των μεταφορικων και το οτι δεν απαντανε στα mail που για μενα ειναι απαραδεκτον για ενα e-shop
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Τελικά μου απαντήσανε :bigsmilie .............."Hoper to have them back in stock in 2-3 weeks"

Οπότε περιμένουμε. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτε.

Νίκο πάντως εγω που έκανα εγγραφή στο eshop τους, απο το δεύτερο στάδιο της παραγγελίας μου βγάζει τα μεταφορικά . Παραθέτω την ανάλυση απο εναν θύσανο που εχω στο καλάθι.

Sub-Total: $32.95

Table Rate (Best Way):$5.95

Total : $38.90
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
13

Εχεις δικιο Αρη τωρα μου το βγαζει και εμενα, οταν ομως πηγα να κανω την παραγγελια δεν μου το εβγαζε τους εστειλα mail στο οποιο δεν απαντησανε ποτε, μαλλον θα διορθωθηκε
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Με 70 χλμ όριο πήγαινα 110 στο δρόμο από Θρακομακεδόνες προς Εθνική (αυτοκινητόδρομος μπροστά απο το Ολυμπιακό χωρίο), 350 € και αφαίρεση διπλώματος για δύο μήνες. Δεδομένου ότι είμαι πωλητής με εταιρικό αυτοκίνητο, και η δουλειά μου είναι συνυφασμένη με την οδήγηση και τα ταξίδια (μάλιστα την Τετάρτη έχω ταξίδι) βλέπω την απόλυση να με ζυγώνει.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Απόστολε, τον δρομο αυτον τον περναω πολυ συχνα και το όριο των 70χλμ είναι ανεκδοτο. Για την δουλεια, μην ανυσυχεις, κάποια λύση θα βρεθεί....καμία γνωριμία στην αστυνομία;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
14
Has thanked: 30359 times
Been thanked: 30838 times

Ρε την καταδίκη μου μέσα, κάτι παίζει στο forum μέσα με τα διπλώματα. :rainy

Εντάξει, πως είναι δυνατόν να χάσεις την δουλειά σου λόγω διπλώματος; Αν ισχύει αυτό θα τους χαρακτήριζα "μη σοβαρή εταιρεία". Εννοώ ότι το να σου πάρουν το δίπλωμα, άσχημο πράγμα μεν, αλλά πάντα υπάρχει ως ενδεχόμενο, δεν κρίνεται από αυτό ένας υπάλληλος. Τώρα θα μου πεις βέβεια ότι η χαζομάρα δεν έχει όρια, οπότε...

Η πρώτη λύση, είναι αυτή που προτείνει ο Χάρης. Αλλιώς πάνε την Τρίτη στο τμήμα τροχαίας και μίλα με τον διοικητή, εξηγώντας του την κατάσταση, ότι είσαι πωλητής και εξαρτάσαι άμεσα από το δίπλωμα ως εργαλείο δουλειάς. Ίσως έτσι βγάλεις κάποια άκρη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”