- Preshave σαπούνι γλυκερίνης με άρωμα λεμόνι Παπουτσάνης
- Simpsons Bay Rum δείγμα από τον φίλο μας τον Γιώργο @mgm
- Semogue SOC Taj boar brush
- Gillette Slim Adjustable, Dorco #4, 5-6-7
- Aqua Velva Ice Blue after shave

Αυτή τη φορά τον αφρό τον δούλεψα στο μπολ. Καινούργια κρέμα για μένα, πρέπει να μάθω πρώτα πόσο νερό σηκώνει και μετά κόλπα κατευθείαν με face lathering. Το πινέλο με λίγο νερό, σβούρες στο μπολ και σταδιακά προσθήκη νερού μέχρι ο αφρός να γίνει υδαρής μεν, αλλά οι “μύτες” του να μην “λιποθυμούν” όταν σηκώνω το πινέλο από το μπολ.
Μια Dorco ST300 στην Gillette Slim και πάμε το ξύρισμα.
Ωραίο άρωμα! Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί πολλοί έχουν μανία με αυτό. Πλούσιος αφρός, όχι τόσο πυκνός όσο από για παράδειγμα από τα Tabac και Haslinger, αλλά με αρκετή προστασία και γλίστρα. Κανένας ερεθισμός, μηδέν κοψίματα και BBS παντού (εκτός από ψηλά κάτω από την μύτη που η χοντρούλα η Gillette δεν το φτάνει, έφυγαν με την σαβέττα).
Δεν είχα κάποιο Bay Rum after shave κι έτσι διάλεξα το Aqua Velva για επίλογο.
Μάλιστα! Ωραίο το bay rum! Απαράδεκτο που μέχρι τώρα δεν έχω τουλάχιστον ένα στο Den μου. Την επόμενη βδομάδα, δουλεύοντας από το σπίτι θα κάνω σκασιαρχείο για μια ωρίτσα για ένα από το γνωστό μαγαζί του Ταύρου. Και θ' ακολουθήσουν κι άλλα (όλα τα δείγματα που μου έστειλε ο Γιώργος είναι "μπουκιά και συχώριο"! Χίλια ευχαριστώ!)
Έναν καφέ στα γρήγορα κι έξω με το ποδήλατο πριν μεσημεριάσει.
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε! Καλημέρα σε όλους!