Vie-long 21mm τρίχα αλόγου.
Pannacrema Nuavia Nera
Blackland Blackbird Machined Steel 85mm handle
Personna Lab Blue #4
Fine Platinum
Καλησπέρα Κυριοι.
Εδώ και καιρό ήθελα να αγοράσω ένα πινέλο με τρίχα αλόγου αλλά συνεχώς το ανέβαλα. Ευχαριστώ τον συνξυριστή που το αγόρασε πριν από μένα και μου το δάνεισε για δοκιμή. Όχι τόσο για το έξοδο που γλίτωσα αλλά κυρίως για την προειδοποίηση μέσα από γέλια που είχα. Βασικά απόρησα που έφτιαξα αφρό με αυτό το πράγμα. Ομολογώ πάντως πως έφτιαξα, οπότε μάλλον και με πινέλο μακιγιάζ μπορείς να φτιάξεις αφρό, ιδίως αν χρησιμοποιείς ενάμιση γραμμάριο από Νουάβια στο μπολ. Αυτό που λέμε σφουγγαρίστρα είναι πολύ ήπιος χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο πινέλο. Όταν περνούσα τον αφρό στο πρόσωπο εκεί που το πίεζα εκεί έμενε . Το σβούριζα κ οι τρίχες έμεναν ορθάνοιχτες σαν αστερίας με εκατοντάδες πόδια. Έκανα κινήσεις πινέλου, έμεναν δεξιά ή αριστερά ανάλογα με την τελευταία μου κίνηση. Το αποκορύφωμα ήταν στο πλύσιμο και στο στέγνωμα. Το τιναζα να φύγει το νερό και οι τρίχες έμεναν στη γωνία που το είχα τινάξει την τελευταία φορά. Το σκούπιζα δεξιά,-αριστερά πάνω-κάτω στην πετσέτα και στέκονταν στη γωνία της τελευταίας κίνησης που είχα κάνει. Ίσως κάπως περιττή όλη αυτή η περιγραφή αλλά νομίζω πως δε υπάρξει άλλη ευκαιρία να την ξανακάνω. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή...