Δεν ξέρω αν παρατήρησες άλλα με καθημερινό ξύρισμα το δέρμα συνηθίζει και δεν έχεις ούτε ερεθισμούς ούτε τίποτα (έτσι παρατήρησα εγώ τουλάχιστον στον στρατό).
Όντως, τον τελευταίο καιρό η τελευταία κεφαλή της Sensor έχει στομώσει αλλά δεν έχω ούτε κοκκινίλες ούτε τίποτα! Γι αυτό από Τετάρτη καθημερινά Merkur!
Το χαρτί, μια μεταλλική πλακέτα που γραφει 32 ΤΑΞ Π/Ν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ και το αναμνηστικό δίπλωμα του Τάγματος! Θα σας τα ανεβασω φωτογραφία να τα δείτε σύντομα!
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, από Μάρτιο έρχεται και μένα η σειρά μου να υπηρετήσω την μαμά πατρίδα, εδώ αρχίσουν τα δύσκολα όμως, πρώτα απ όλα να πω ότι έχω να ξυριστώ με ξυράφι χρόνια, τα παίρνω με κουρευτική στο 1mm. Ο λόγος που δεν ξυρίζομαι είναι ότι πάντα είχα προβλήματα με το δέρμα μου, ακμή και λιπαρή επιδερμίδα η οποία όμως πλέον έχει φτιάξει. Κλασσικά ξυριζόμουν με πλαστικό ξυραφάκι και έτοιμο αφρό, χωρίς καμία προετοιμασία. Τις τελευταίες μέρες που άρχισα να το ψάχνω στο ιντερνετ και στο φορουμ σας είδα πόσο λάθος έκανα και θυμήθηκα τον παππού μου με το πινέλο και το DE. Στο θέμα μου όμως τώρα, αναγκαστικά θα πρέπει να ξυρίζομαι και έχω ένα σωρό απορίες που αυξάνονται όλο και περισσότερο όσο ψαχουλεύω το φόρουμ. Λόγου του ότι δεν θα έχω τον χρόνο και τον χώρο μου για σωστό ξύρισμα θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν αναίμακτα γίνεται.
Απ ότι κατάλαβα όσο λιγότερες λεπίδες έχει ένα ξυραφάκι τόσο το καλύτερο γι'αυτό λέω να δοκιμάσω της gillete blue 2 slalom. Διαβάζω ότι πρέπει να αποφύγω έτοιμους αφρούς αλλά αν πάρω κρέμα δεν θα χρειαστώ και πινέλο αλλά και μπολ ξυρίσματος? Μπορώ να το απλώνω σε πινέλο και μετά στο πρόσωπο? Προτείνεται κάποια κρέμα και after shave για μεικτό δέρμα.
το μπωλ δεν ειναι απαραιτητο, κανεις αφρο κατευθειαν στο προσωπο, η και στην παλαμη, ακομα και χωρις πινελλο. τα ζιλετ 2 ειναι τα καλυτερα πλαστικα, αλλα γιατι να μην χρησιμοποιης μηχανη με λεπιδες ? (με τιποτα παντως ετοιμο αφρο). α... και μην φοβασαι...