Το ξυρισμα στο στρατο

Απάντηση
Γιάννης
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Δημήτρη καλός πολίτης σύντομα :)

Δεν ξέρω αν παρατήρησες άλλα με καθημερινό ξύρισμα το δέρμα συνηθίζει και δεν έχεις ούτε ερεθισμούς ούτε τίποτα (έτσι παρατήρησα εγώ τουλάχιστον στον στρατό).
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Όντως, τον τελευταίο καιρό η τελευταία κεφαλή της Sensor έχει στομώσει αλλά δεν έχω ούτε κοκκινίλες ούτε τίποτα! Γι αυτό από Τετάρτη καθημερινά Merkur!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

αει παενε ρε καρχαρια που θες και Merkur καθημερινα! :xp1 :hystericalbs1 :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Το ξύρισμα σε ποιον;;;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
geobarou
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 89 times
Been thanked: 70 times

Δημήτρη τέλος;

Και με το χαρτί στο χέρι;
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Το χαρτί, μια μεταλλική πλακέτα που γραφει 32 ΤΑΞ Π/Ν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ και το αναμνηστικό δίπλωμα του Τάγματος! Θα σας τα ανεβασω φωτογραφία να τα δείτε σύντομα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
geobarou
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 89 times
Been thanked: 70 times

Καλός πολίτης φίλε και γρήγορα αποκατάσταση.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Καλός πολίτης Δημήτρη, εύχομαι όλα να σου πάνε όλα καλά!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
g90
Νήπιο
Νήπιο
12

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, από Μάρτιο έρχεται και μένα η σειρά μου να υπηρετήσω την μαμά πατρίδα, εδώ αρχίσουν τα δύσκολα όμως, πρώτα απ όλα να πω ότι έχω να ξυριστώ με ξυράφι χρόνια, τα παίρνω με κουρευτική στο 1mm. Ο λόγος που δεν ξυρίζομαι είναι ότι πάντα είχα προβλήματα με το δέρμα μου, ακμή και λιπαρή επιδερμίδα η οποία όμως πλέον έχει φτιάξει. Κλασσικά ξυριζόμουν με πλαστικό ξυραφάκι και έτοιμο αφρό, χωρίς καμία προετοιμασία. Τις τελευταίες μέρες που άρχισα να το ψάχνω στο ιντερνετ και στο φορουμ σας είδα πόσο λάθος έκανα και θυμήθηκα τον παππού μου με το πινέλο και το DE. Στο θέμα μου όμως τώρα, αναγκαστικά θα πρέπει να ξυρίζομαι και έχω ένα σωρό απορίες που αυξάνονται όλο και περισσότερο όσο ψαχουλεύω το φόρουμ. Λόγου του ότι δεν θα έχω τον χρόνο και τον χώρο μου για σωστό ξύρισμα θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν αναίμακτα γίνεται.

Απ ότι κατάλαβα όσο λιγότερες λεπίδες έχει ένα ξυραφάκι τόσο το καλύτερο γι'αυτό λέω να δοκιμάσω της gillete blue 2 slalom. Διαβάζω ότι πρέπει να αποφύγω έτοιμους αφρούς αλλά αν πάρω κρέμα δεν θα χρειαστώ και πινέλο αλλά και μπολ ξυρίσματος? Μπορώ να το απλώνω σε πινέλο και μετά στο πρόσωπο? Προτείνεται κάποια κρέμα και after shave για μεικτό δέρμα.
fask
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

το μπωλ δεν ειναι απαραιτητο, κανεις αφρο κατευθειαν στο προσωπο, η και στην παλαμη, ακομα και χωρις πινελλο. τα ζιλετ 2 ειναι τα καλυτερα πλαστικα, αλλα γιατι να μην χρησιμοποιης μηχανη με λεπιδες ? (με τιποτα παντως ετοιμο αφρο). α... και μην φοβασαι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”