Πρώτη της rex σήμερα το πρωί και γεμάτος περιέργεια για την πολυσυζητημένη επιθετικότητά της. Mε γένια 48 ωρών.
Rex ambassador/3 + λεπίδα nacet/1
Plisson hmw 28 knot + δείγμα sc T&H trafalgar (5ml)
Asl razorock irish
Λοιπόν η μηχανή είναι state of art. Είπα να δοκιμάσω τη nacet στο πρώτο της ξύρισμα. Στο μπωλ όλο το δειγματάκι της κρέμας (μάλλον ήταν πολύ αλλά δεν ήταν δυνατόν να χωριστεί χώρια που οι ανάγκες του θηριώδους θύσανου ήταν εξ ορισμού αυξημένες) και με το πινέλο μουλιασμένο σε χλιαρό νερό καμιά ώρα και δούλεμα σιγά σιγά με την προσθήκη σταγονών χλιαρού νερού άφρισε ο τόπος! Στο τέλος πέταξα αφρό για 2-3 χέρια ακόμα (αφού είχα κάνει 4). Η ποιότητα "κύλισης" του συνόλου μηχανής-ξυραφιού πάνω στο δέρμα κυριολεκτικά άριστη. Άριστη επίσης και η ποιότητα κοπής (στο 3). Με κανονική πίεση δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα μετά τα 3 χέρια. Το τέταρτο ήταν έτσι για την απόλαυση και κόβοντας όπου ανιχνευόταν με ψηλάφιση "γρατσούνισμα". Αποτέλεσμα εκπληκτικό bbs που με κάνει να χαϊδεύω με την ανάποδη των δακτύλων τα μάγουλα και να απολαμβάνω αίσθηση μεταξιού. Επόμενο ξύρισμα η μηχανή στο 4 κοκ. Πάρα πολύ καλή η κρέμα σε άφρισμα-γλύστριμα-προστασία και με άρωμα να "συγκινεί" φέρνοντας στο μυαλό κάτι από παλιά βιβλία και διηγήματα απροσδιορίστου καταγωγής και χρόνου. Σίγουρα τη βάζω στο πρόγραμμα για αγορά κάποια στιγμή. Και στο τέλος η λοσιόν έδεσε πολύ καλά και αρωματικά αλλά και περιποιητικά. Τσουξιματάκια απειροελάχιστα και πολύ μικρής έντασης.
Υστερογραφικά να σημειώσω το πολύ καλό βάθος κοπής. Μετά από 5-6 ώρες στο δέρμα δεν έχουν φανεί ακόμα να σκάνε μύτη τρίχες.
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο σε όλους!
Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 19 δευτερόλεπτα:
Tzimisce έγραψε: ↑06 Δεκ 2019, 13:08
Δημήτρη, από τα πιο καλά vegan που κυκλοφορούν στην αγορά, με πολύ όμορφα αρώματα.
Τουλάχιστον το Passion που έχω και το Fortitude που μου έχει δανείσει φίλος.
Χορταστικό σαπούνι, το μόνο κακό που έχει η εταιρία για εμένα είναι ότι τα ASB της έχουν μενθόλη.
Ψάχνω το τριαντάφυλλο σε asb και δεν υπάρχει.