- Yaqi Tuxedo (από τα αγαπημένα μου)
- Maggard V3A + Gillette SharpEdge (3)
- Pre Proraso Red (2 χρόνια τώρα... δεν...)
- Proraso Red SC (λίγα τα ψωμιά του)
- Post Prep Cream (δεν την προτείνω για μετά το ξύρισμα, για κανένα τρίψιμο στην πλάτη κάνει)
- LC After Shave Lotion (προτείνετε, πολύ γλυκό κ spicy)
To καλύτερο ξύρισμα που έχω κάνει εδώ και δύο βδομάδες. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά τα ξυρίσματά μου δεν ήταν και τόσο καλά. Λίγο ο καιρός που κρύωσε, λίγο η ψυχολογία, δεν μου άρεσαν και το δέρμα μου φούντωνε και είχα ξηροδερμία χωρίς λόγο. Αλλά αφού το άφησα να ξεκουραστεί για λίγες μέρες είναι καλύτερα. Ακόμα και η προσεκτική επιλογή προϊόντων απέδωσε τα μέγιστα. To αβσοπίνελο της yaqi πολύ καλό και το μαθαίνω σιγά σιγά, προσφέρει γρήγορα σαπουνάδα και φαίνεται να έχει καλό flow χωρίς να τρώει πολύ. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ άκαμπτη και σκληρή, αλλά είχα να χρησιμοποιήσω ασβό από τον Μάιο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Pre: Μπανιο
Omega S10018
ΚΕΡΚΙΝΗ shaving soap Olive (Pass around)
Shavette Parker SRX
Personna
ASL Aqua Velva
Γνωριζω, "περιμενουν" στο αντιστοιχο νημα οι αποψεις. Θα χρειαστω ενα μικρο διαστημα λογω ελλειψης πληκτρολογιου.
μεσολαβησει κ ενα προηγουμενο ξυρισμα με την SE (τριτο κ τελευταιο με αυτη με πρωτη δοκιμη το MWF).
Στα σημερινα, Κερκινη Olive = Λυτρωση. Πολλα συγχαρητηρια @mengiorgos . Τρια περασματα χωρις ενοχλησεις, σχεδον αδυνατον για την επιδερμιδα μου.
Επειδη καποια πραγματα δεν αλλαζουν ομως (σε καθε ξυρισμα) θα αγορασω παλι Perma Sharp και βλεπω.
Καλησπέρα
Την Δευτέρα
Preshave σαπούνι olive care
Ss savon mystere aqua di Titania
Sb YaQi 24mm 2band
De Lord L6
Personna platinum #6
Asl prosar classic
Πριν απο λιγο
Preshave σαπούνι olive care
Ss palmolive al mentolo
Sb YaQi 24mm 2band
Str the witness eye "1000" sheffield 6/8
Asb Korres ginseng & kalentoula
Καλο βραδυ
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 0.64 Gamechanger με βολεύει πάρα πολύ για τα 4 καθημερινά μου περάσματα. Όπως και οι NOS Άστρα Κεράμικ λεπίδες στις οποίες βρήκα την χρυσή τομή γλυκάδας και κόψης.
Οι καινούριες κρέμες της Προράζο είναι επίσης αξιόλογες, βελτιωμένες σε όλους τους τομείς συγκριτικά με την προηγούμενη σύνθεση. Τόσο ποιοτικά όσο και τιμολογιακά βρίσκονται μεταξύ φτηνών του σούπερ μάρκετ και ακριβών. Καλύτερη απο π.χ. τις Παλμόλιβ αλλά όχι κι από τις Castle Forbes ή Baume.be φεριπείν. Τις δοκίμασα λοιπόν τις νέες Προράζο αλλά θα τις προωθήσω στον πατέρα μου. Από κρέμες κρατώ μόνο την Castle Forbes 1445 και την Ινδική Vicko Turmeric Sandlawood. Αν βελτιώσουν και το πολύ μέτριο (YMMV - IMO λέμε) άρωμα της Beaume.be που δεν είναι αντάξιο της καταπληκτικής κρέμας, θα πάρω κι από δαύτη.
Custom Shavemac το πινέλο, new Myrsol Floid* the Genuine (ουσιαστικά είναι το mentolado vigoroso) σε φιαλίδιο Barbus.