Από τότε που αγόρασα το Ω-48 τα υπόλοιπα 3 πινέλα μου, χοίρου-χελώνα, ασβού-pure badger, και αλόγου, μου φαίνονται μικρά και ανεπαρκή.
Μέχρι πρότινως τα εύρισκα μια χαρά πινέλα. Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω και άλλο μεγάλο πινέλο, ίσως κάποιο άλλο Ω, ή κάποιο silver tip με τεράστια φούντα.
Οmega 48 Pro
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
To 48 ή να πω καλυτερα, ολα της σειρας Pro κανουν τα αλλα να φαινονται νανοι. Καλη η προταση για ενα Silvertip ή ενα SST, αλλα το προβλημα ειναι οτι σε μερικα δοχεια δεν χωρανε λογω διαμετρου για να φορτωσουν.. :megagrin

- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Ναι, αλλά στο καινούργιο μπολ που αγόρασα τα μεγάλα πινέλα βολεύουν μια χαρά, ενώ στα μικρά χτυπάει η λαβή στο πάνω μέρος του μπολ καθώς στριφογυρνάς και δεν βολεύεικαθόλου.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Υπο αυτο το πρισμα ναι..

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Για silvetrip, που εγώ στο προτείνω, αν και θα πρέπεις να λάβεις υπόψιν σου ότι είναι ακριβώς το ανάποδο στυλ απο τα Pro σε ότι αφορά την σκληρότητα, δές τα Shavemac που μπορείς να βάλεις και τα αρχικά σου...
Αλλιώς καλή ενναλακτική είναι ένα άλλο Pro σαν αυτό που έχει ο Στέφος π.χ.
Αλλιώς καλή ενναλακτική είναι ένα άλλο Pro σαν αυτό που έχει ο Στέφος π.χ.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Είπα να εγκαινιάσω σήμερα το Ω-48 που αγόρασα πριν μερικές μέρες. Ομολογώ οτι δεν σας αδικώ για τα τόσο καλά σχόλια.
Όμως μου έκανε εντύπωση το εξής: Παρόλο που ήταν το ¨παρθενικό" του ξύρισμα, το πινέλο δεν τσίμπαγε καθόλου. Ήταν απίστευτα μαλακό. Το SOC bristle χρειάστηκε 5-6 χρήσεις για να γίνει τόσο μαλακό.
Εσείς είχατε παρατηρήσει κάτι τέτοιο?
Όμως μου έκανε εντύπωση το εξής: Παρόλο που ήταν το ¨παρθενικό" του ξύρισμα, το πινέλο δεν τσίμπαγε καθόλου. Ήταν απίστευτα μαλακό. Το SOC bristle χρειάστηκε 5-6 χρήσεις για να γίνει τόσο μαλακό.
Εσείς είχατε παρατηρήσει κάτι τέτοιο?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Έτσι όπως τα λές Φώτη είναι, το 48 έχει αυτή τη μαλακή αφή που λες απλά θέλει και αυτό κάποιες φορές να στρώσει γιατί οι τρίχες του στην αρχή είναι δυνατές ίσιες , θα δεις με τη πάροδο του χρόνου θα εφαρμόζει καλύτερα στο προσωπό σου!
Επίσης πολύ καλό παρόμοιο, προσιτό πινέλο είναι και το 98 :megagrin !
Επίσης πολύ καλό παρόμοιο, προσιτό πινέλο είναι και το 98 :megagrin !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Το μεγαλο υψος του θυσανου του συγκεκριμενου το κανει καλυτερο σε τι σε σχεση με καποιο αλλο Αγριοχοιρου μικροτερου υψους;
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Κοίτα Δόρυ, είναι δυνατό σε ραχοκοκκαλιά, έχει σχετικά μαλακή τρίχα που μετά από 10-20 ξυρίσματα μαλακώνει κι άλλο (σχόλιο Φώτη = σωστό). Το βασικότερο όμως είναι το μεγάλο ύψος (ή μήκος, αν θες) τρίχας θυσάνου, που του επιτρέπει να αγκαλιάζει όλο το πρόσωπο εύκολα και άμεσα να κάνει άνετα πολύ πλούσιο αφρό.
Φορτωμένο καλά σε ένα ωραίο σαπούνι, δίνει πολύ εύκολα καταπληκτικό αφρό, πλούσιο, κι αυτό είναι σκέτη απόλαυση. Από τότε που δοκίμασα τα Νο. 48, 49 και 98 της Ωμέγα, όπως και το 2000 της Semogue, έχω πραγματικά κολλήσει με τα μεγάλα πινέλα ασβού...
Το αρνητικό με τέτοια πινέλα είναι ότι θέλουν (λόγω μεγέθους θυσάνου και βάσης) σαπούνι με μεγάλη ελεύθερη επιφάνεια που θα επιτρέψει στο σαπούνι να φορτώσει άνετα.
Φορτωμένο καλά σε ένα ωραίο σαπούνι, δίνει πολύ εύκολα καταπληκτικό αφρό, πλούσιο, κι αυτό είναι σκέτη απόλαυση. Από τότε που δοκίμασα τα Νο. 48, 49 και 98 της Ωμέγα, όπως και το 2000 της Semogue, έχω πραγματικά κολλήσει με τα μεγάλα πινέλα ασβού...
Το αρνητικό με τέτοια πινέλα είναι ότι θέλουν (λόγω μεγέθους θυσάνου και βάσης) σαπούνι με μεγάλη ελεύθερη επιφάνεια που θα επιτρέψει στο σαπούνι να φορτώσει άνετα.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
έχω πραγματικά κολλήσει με τα μεγάλα πινέλα ασβού...
εννοείς έχεις κολλήσει με τα μεγάλα αγριόχοιρου;
εννοείς έχεις κολλήσει με τα μεγάλα αγριόχοιρου;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard