Derby Extra

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
von_ossy
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 3 times

Μετά από περεταίρω δοκιμή της εν λόγω λεπίδας μπορώ να πω πως δεν ενθουσιάστηκα. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα μαλακή και να μη προκαλεί καθόλου ερεθισμούς (τουλάχιστον στη δική μου επιδερμίδα) αλλά δεν κάνει καθόλου βαθύ ξύρισμα, σε σημείο να νιώθω αξύριστος μετά από 2 ώρες. Επίσης βγάζουν 3 ξυρίσματα με το ζόρι. Οπότε... συνεχίζω την αναζήτηση της κατάλληλης για μένα λεπίδας!
Κώστας
Άβαταρ μέλους
von_ossy
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 3 times

Τυχαία έπεσα και σε αυτό το άρθρο απο το σαιτ του Mantic στο οποίο υποστιρίζει πως κάτι έχει αλλάξει η Derby στις λεπίδες της και είναι λιγότερο κοφτερές και αξιόπιστες απ' ότι ήταν.
Κώστας
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

έχω και τις πορτοκαλί τελικά είναι πολύ διαφορετικές? εμένα μου φάνηκαν αλλιώτικες..έχει κανείς άλλη άποψη?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Προσωπική μου άποψη είναι πως οι λεπίδες δεν κάνουν ούτε για πέταμα.
Προσβάλονται τα σκουπίδια και ο σκουπιδοτενεκές !!

Συγνώμμη αν στεναχωρώ κάποιους.

Έχω ένα κουτάκι και περιμένω να βρω κανένα φίλο να το χαρίσω όπως έκανε και κάποιος άλλος κουβαρδάς εδώ μέσα :bigsmilie

Αντωνάκηηηηηη
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Οι γειτονες εχουν καμποσα ενδιαφεροντα προιοντα - αλλα τα ξυραφακια derby δεν ειναι μεσα σε αυτα. Τα πορτοκαλι μου φανηκαν ελαχιστα πιο "γλυκα" απο τα πρασινα - αλλα απο θεμα αποδοσης και τα 2 ηταν (παρα) πολυ μετρια.

Με την ευκαιρια να (ξανα) ευχαριστησω τον Ιασονα που μου τα εδωσε για δοκιμη - γιατι ετσι γλυτωσα και τα οποια χρηματα θα εδινα για αγορα.

Αν θελει καποιος να δοκιμασει ξυραφακια εκ Τουρκιας, τα ZaZa και τα Lord (καμια σχεση με την Αιγυπτιακη εταιρεια) ειναι κλασεις ανωτερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Παιδιά εγώ χωρίς να έχω και μεγάλη ιδέα. Τα derby ήτανε τα πρώτα που δοκίμασα (1) αλλά δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω και πολλά πράγματα.
Τώρα είμαι στα Astra αλλά δεν καταλαβαίνω και μεγάλη διαφορά σε αυτά τα δύο.

Πάντος για να μείνω On-topic, δεν μπορώ να πω ότι είναι αυτό το "κάτι" ξεχωριστό αυτά τα ξυραφάκια, χωρίς να έχω την εμπειρία που χρειάζεται. Ξυρίζομαι με Edwin Jagger DE8911DL και τα derby Εξτρα τα πράσινα.
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Δεν λένε και πολλά πράγματα ακόμα και οι πορτοκαλί, που είναι υποτίθεται,πιο καλές.
Τελευταία τις χρησιμοποιώ για να τελειώνουν.
Υπάρχουν Πάααρα πολύ καλύτερες για να ασχοληθεί κάποιος.
if you have a great shave you have a great day
nikos.a

Υπάρχει τεράααστια ξυριστική διαφορά ανάμεσα στα Derby και τα Astra, με τα τελευταία να είναι απείρως καλύτερα. Κι αυτή δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Προφανώς, πρέπει να βελτιώσεις την τεχνική σου, είσαι στην αρχή ακόμα και να μην βιάζεσαι όταν ξυρίζεσαι. Η γωνία κοπής βέβαια παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Προκειμένου να καταλήξεις σε μία- δυο λεπίδες, πρέπει να δοκιμάσεις πολλές μάρκες.
Άβαταρ μέλους
Wazzaa
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 795 times
Been thanked: 1062 times

Σίγουρα πρέπει να την βελτιώσω. Έχω ξυριστεί περίπου 15 φορές. Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμα (πάντος ήδη βλέπω τεράστια διαφορά από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά) κάθε μέρα βελτιώνομαι συνεχώς. Ακόμα και στην κρέμα που φτιάχνω....
Παρόλ'αυτά, έχω το άγχος, άμα θα διαλέξω την σωστή λεπίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα "καταλάβω" αυτή που μου ταιριάζει.... Που έχω ακούσει όλους που λένε...
Κωνσταντίνος

Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.

Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
nikos.a

Απλά να ξέρεις ότι είναι κοινό μυστικό πως οι Derby δεν ξυρίζουν( είναι λίγο για τα μπάζα). Έχω 13 μηχανές και στις περισσότερες χρησιμοποιώ τις Astra. Έχουν κάτσει καλά στο δέρμα μου. Δεν μου κάνει πλέον αίσθηση να αγοράσω κάποια άλλη να τη δοκιμάσω, δεν θέλω κάτι παραπάνω, μιας και με καλύπτει απόλυτα. Στην αρχή που είσαι, άρχισε να δοκιμάζεις 5-6 διαφορετικές μάρκες και κάποια θα σου κάνει το κλικ και θα πεις, αυτή μου κάνει. Είναι νωρίς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”