Καλησπέρα σας.
Δημήτρη όπως λέει και ο Ηλίας,αλλά και όπως σου έγραψα και στο προηγούμενό post μου,έγραψα να βάλεις την μηχανή σε macro mode,αυτό πάει προς το micro,και με ποιο πολλά megapixels,ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο πεδίο σύγκρισης.
Έτσι θα βοηθήσεις να δουν καλύτερα και τα μέλη μας το αποτέλεσμα...
Για εμένα τα πράγματα είναι ποιο απλά,διότι ασχολούμαι πολλά χρόνια με μικροσκόπια,και εξηγώ...
Φίλε μου αγόρασες έναν ασβό,μετά τον έβρασες,και πέταξες την σουπίτσα,εάν παρατηρήσεις τις τρίχες στην άκρη τους,
θα δείς ότι είναι κατεστραμμένες,τα"tips"η απόληξη της τρίχας δηλαδή θα πρέπει να είναι ποιο λεπτή,από την υπόλοιπη.
Και ακόμα ποιο απλά,θα βούταγες τα μαλλιά σου εσύ σε νερό που έχει θερμοκρασία βρασμού;;;
Φυσικά και όχι,και αν γινόταν κατά λάθος,(λέμε τώρα)το ίδιο αποτέλεσμα θα έπαιρνες,τσουρουφλισμένες τρίχες,
που σπάνε αλλά και κόβονται...
Για την μαύρη τρίχα την ξέμπαρκη,μην δίνεις σημασία,είναι ένα φαινόμενο γνωστό στα Pure Badger,συμβαίνει διότι δεν είναι ίδιες τρίχες(αχταρμά)για αυτό βλέπεις και κάποιες καφέ,για να μην πω και για τα παράξενα κουρέματα(κουτσούρεμα)της κατηγορίας αυτής,παρόμοια φαινόμενα έχω δεί και σε best αλλά και σε χοίρους...
*Δυστυχώς Δημήτρη δεν υπάρχει σωτηρία για τον θύσανο αυτό,για ξύρισμα προσώπου δεν κάνει πλέον...