Pannacrema Nuàvia Blu

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
10
Has thanked: 30763 times
Been thanked: 41683 times

Εκτός θέματος
Εύγε νέε μου. :handgestures-salute: Τόσα χρόνια τα εισάγω στα κείμενά μου απο τα special caracters. Στάσου να εξασκηθώ ϊϊΪϊΪΪΪϊ ΅΅ιΐΐΐΐΐΰΰΰ γουστάρωωωωω. :banana-dance:
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Ζάχος

Έχω δανεικό το Blu από το Σάββατο. Ρε σεις. Τι σαπούνι είναι αυτό; Kαιρό έχω να απολαύσω τόσο ένα software.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Στην συνάντηση που είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε ο φίλος Αντρέας είχε την καλοσύνη να φέρει το Nuavia Blue ώστε να το δούμε απο κοντά αλλά και μας έδωσε απο ενα γενναίο δείγμα ώστε να το δοκιμάσουμε.
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη γνώμη . Βέβαια όσον αφορά το άρωμα του είναι ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω οτι κόβω και φλέβα...
Το θέμα που θέλω να θίξω έχει να κάνει με το μπολάκι . Είναι όντως πολύ ποιοτικό και όμορφο αλλά κατά την δική μου άποψη οι της Pannacrema υπέπεσαν σε ενα ατόπημα . Και αυτό έχει να κάνει με το καπάκι του το οποίο είναι λευκό με μια γαλάζια φάσα περιφερειακά και στο οποίο δεν υπάρχει κανένα logo. Καμία αναγνωρισιμότητα απλά ενα όμορφο πορσελάνινο μπολάκι. Απο την άλλη το logo το οποίο είναι και πολύ ωραίο, είναι τυπωμένο στο κάτω μέρος του μπολ και κάποιος πρέπει να το γυρίσει ανάποδα για να το δεί. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε εκεί οταν ανταγωνιστικές εταιρείες με αντίστοιχα πορσελάνινα μπολάκια έχουν κάνει το αυτονόητο και με πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Πχ

BOELLIS PANAMA 1924 Shaving Soap Bowl

Εικόνα

MWF

Εικόνα
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Ζάχος

Σωστός ο Άρης μόνο που η Pannacrema σε αντίθεση με τις εταιρίες αυτές δεν έχει κάποιο λογότυπο. Είναι καλύτερο έτσι μάλλον γιατί άμα τελειώσει κάποια στιγμή βάζεις κάποιο άλλο της αρεσκείας σου.
Είναι χαλαρά πιο ποιοτικό από του Boellis το οποίο είναι τόσο ακριβό χωρίς να είναι απαραίτητα καλύτερο από το Cella. Το είχα πάρει από Μιλάνο προ τριετίας δεν το λέω έτσι.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ζάχο σαν ποιότητα το μπόλ απο το Nuavia Blue είναι φοβερό δεν το συζητώ , απλά προσωπικά θα προτιμούσα αυτό που έχει τυπωμένο απο κάτω να το έχει τυπωμένο στο καπάκι. Η πλάκα πάντως θα είναι να μην το βγάλουν αργότερα σε refill και να πρέπει να ρίχνεις το 40άρι για να παίρνεις καινούργιο και να ξαναπληρώνεις το μπολάκι.... (για όσους το ξαναπάρουν βέβαια)
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

μια φορα που ξυριστηκα με το συγκεκριμενο(Ευχαριστω Ηλια!) παρατηρησα αρκετα θεματακια.1ον μου φανηκε οτι στο θεμα της προστασιας δεν ειναι και το καλυτερο(ειχα πολλα μικροκοψιματακια που δεν τα εχω με αλλα'' υποδεεστερα''ας πουμε σαπουνια).2ον το αρωμα του δεν με τρελανε χωρις ομως να ειναι και ασχημο(αυτο βεβαια ειναι πολυ υποκειμενικο). και 3ον και τελευταιο ουτε στο θεμα της ενυδατωσης παρατηρησα κατι το φοβερο.εν κατακλειδι δεν με εντυπωσιασε(σε σχεση παντα με αυτα που περιμενα λογω του τζερτζελου που εχει γινει).ξαναλεω ομως για να εξηγουμε και μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι το εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα,οποτε αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις που μου αφησε.θα υπαρξει συνεχεια για πιο ασφαλη συμπερασματα.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Αντικειμενικά πάντως είναι πολύ μαλακό. Μεγάλο ατόπημα για τόσο ακριβό σαπούνι.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

αυτο Ηλια ειναι σιγουρο.για την αξια του ειναι απαραδεκτο. οταν θες να χτηπησεις αλλα πρωτοκλασατα σαπουνια δεν το κανεις τοσο μαλακο.ακομα και το cella που ειναι υπερ του δεοντως μαλακο ,ειναι πιο σκληρο απο το nuavia.θεωρω οτι χανει πολυ.ακομα και με τα ομοσταβλα σαπουνια χανει στη συγκριση σε ολα τα επιπεδα.αποψη μου ειναι οτι δεν επρεπε να το βγαλουν φυτικο(vegan).ακομα και η τιμη του λειτουργει αποτρεπτικα(για τους περισσοτερους μιλαω).δηλαδη το MWF,το valobra,το tabac και το klar seifen που ειναι τουλαχιστον 2-3 kλασεις ανωτερα(για να μην πω παραπανω) ποσο επρεπε να κοστιζουν;ενταξει καλο αλλα μη τρελαθουμε κιολας.για ενα σαπουνι μιλαμε.
Ζάχος

Το παρατήρησα κι εγώ αυτό. Αυτό που έχω αυτή τη στιγμή όμως ενώ έχει καμιά 10αριά χρήσεις σύνολο +- έχει κάνει πολύ μικρή γουβίτσα. Τρία δικά μου. Βγάζει πολύ καιρό. Εμένα να σας πω με κέρδισε. Πιθανό να το αγοράσω σύντομα. Ή αυτό ή το Rossa θα το δοκιμάσω κι αυτό πριν αποφασίσω ποιο από τα δύο τελικά.

macho μου φαίνονται λίγο εως πολύ υπερβολικά αυτά που γράφεις μιας και τα έχω δοκιμάσει αυτά τα σαπούνια. Αν θες άνοιξε ένα συγκριτικό θέμα αυτών των τεσσάρων σε σχέση με το Nuavia να μπορώ να καταλάβω εγώ κι όλοι όσοι μας διαβάζουν τι εννοείς.
Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
10
Has thanked: 30763 times
Been thanked: 41683 times

Με το συμπάθειο κύριοι αλλά για 200 γραμμάρια εισαγόμενο σαπούνι τέτοιας ποιότητας και συσκευασίας η τιμή συγκριτικά είναι λογική. Πόσο λέτε να στοίχιζε πχ το Klar σε ανάλογη συσκευασία 200 γρ; Κατά τα λοιπά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως μη το βγάλουμε και "Arko" το σαπούνι! :angry-soapbox: Ή "Σπλέντιτ" που είναι και επίκαιρο. :d
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”