Στην συνάντηση που είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε ο φίλος Αντρέας είχε την καλοσύνη να φέρει το Nuavia Blue ώστε να το δούμε απο κοντά αλλά και μας έδωσε απο ενα γενναίο δείγμα ώστε να το δοκιμάσουμε.
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη γνώμη . Βέβαια όσον αφορά το άρωμα του είναι ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω οτι κόβω και φλέβα...
Το θέμα που θέλω να θίξω έχει να κάνει με το μπολάκι . Είναι όντως πολύ ποιοτικό και όμορφο αλλά κατά την δική μου άποψη οι της Pannacrema υπέπεσαν σε ενα ατόπημα . Και αυτό έχει να κάνει με το καπάκι του το οποίο είναι λευκό με μια γαλάζια φάσα περιφερειακά και στο οποίο δεν υπάρχει κανένα logo. Καμία αναγνωρισιμότητα απλά ενα όμορφο πορσελάνινο μπολάκι. Απο την άλλη το logo το οποίο είναι και πολύ ωραίο, είναι τυπωμένο στο κάτω μέρος του μπολ και κάποιος πρέπει να το γυρίσει ανάποδα για να το δεί. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε εκεί οταν ανταγωνιστικές εταιρείες με αντίστοιχα πορσελάνινα μπολάκια έχουν κάνει το αυτονόητο και με πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα.
Πχ
BOELLIS PANAMA 1924 Shaving Soap Bowl
MWF