Merkur Futur
- zamc
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 49 times
Εγώ πάντως που την είδα απο κοντά ...εντάξει φαίνεται άγρια αλλά όχι όσο την περίμενα!
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
M.GANDHI
- xristos_metal
- Δημοτικό

- 15
- Been thanked: 15 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Και οι νοτιοκορεατες καυχιοταν για το καλο πυροβολικο τους (και μην ξεχναμε οτι οι τουρκοι αναπτυσσουν ενα δικο τους βασισμενο πανω στη νοτιοκορεατικη εκδοση), αλλα προσφατα οταν "απαντησαν" στις βολες του πυροβολικου των βορειοκορεατων που ειχαν σαν αποτελεσμα τον θανατο 4 ατομων, βαρουσαν στον γαμο του Καραγκιοζη! Που ειχε σαν αποτελεσμα την παραιτηση του αρχηγου του οπλου οπως και του ΥΠΑΜ! Ο νοων νοειτω! Μακαρι να μην σφαχτεις ποτε Χρηστο, γιατι με το εργαλειο δεν ειναι αστεια, ειναι φιλετα!!

- xristos_metal
- Δημοτικό

- 15
- Been thanked: 15 times
Κανενα απολυτως προβλημα. Μεχρι και στο 6 που δοκιμασα με feather ολα ανετα ηταν. Αν την δοκιμασεις και εσυ θα καταλαβεις.
- zamc
- Γυμνάσιο

- 15
A ρε Χρήστο τί μου κάνεις! Εσύ και ο εαυτός μου βασικά! Πάνω που είχα αποφασίσει για την Progress και είχα πάει σ αυτόν στο Κολωνάκι να δώ απλά ποια με βολεύει, η κοντή ή η μακριά, νάσου στο ράφι και η futur!!!
Την πιάνω και αυτή στο χέρι...άλλη αίσθηση τελείως όμως. Πραγματικά κρατάς ενα βαρύ και ζόρικο εργαλείο!
ΚΑΙ καπου εδώ θέλω το χαστούκι μου, ας μου το ρίξει κάποιος να συνέλθω! Τίς θέλω και τις 2 πάλι και είμαι στο να μην ξέρω ποια να διαλέξω! Η αλήθεια ειναι πως για την futur και εδω αλλα και σε ξένα φόρουμ ακούγονται πολλά για την επιθετικότητα της αλλά ακούγονται και ενα σωρό καλά και πως άν τη σεβαστείς δεν θα έχεις και πολύ σοβαρό πρόβλημα να τη συνηθίσεις.
Και δεδομένου πως δεν είμαι τύπος που θα παίρνω μηχανές συνέχεια και ίσως αυτή που θα πάρω τώρα να με συντροφέψει για πολλά χρόνια δεν ξέρω πραγματικά τι να επιλέξω!
Απλά σκέτομαι και με την gillette που έχω τώρα στην αρχή απο φόβο και απειρία την ειχα στο 2 αντε στο 3 για πολύ καιρό. Τώρα χαλαρά την πάω στο 8 και βαράω και εχω λιγοτερους αιρεθισμούς απο ότι είχα στην αρχή που την είχα στο 3.
Τί να πώ! Ζητείται χαστούκι για τελειωτική αποφαση!
(Συγνωμη για το γενικό πρήξιμο...το ξέρω σας έχω ζαλίσει :megagrin )
Την πιάνω και αυτή στο χέρι...άλλη αίσθηση τελείως όμως. Πραγματικά κρατάς ενα βαρύ και ζόρικο εργαλείο!
ΚΑΙ καπου εδώ θέλω το χαστούκι μου, ας μου το ρίξει κάποιος να συνέλθω! Τίς θέλω και τις 2 πάλι και είμαι στο να μην ξέρω ποια να διαλέξω! Η αλήθεια ειναι πως για την futur και εδω αλλα και σε ξένα φόρουμ ακούγονται πολλά για την επιθετικότητα της αλλά ακούγονται και ενα σωρό καλά και πως άν τη σεβαστείς δεν θα έχεις και πολύ σοβαρό πρόβλημα να τη συνηθίσεις.
Και δεδομένου πως δεν είμαι τύπος που θα παίρνω μηχανές συνέχεια και ίσως αυτή που θα πάρω τώρα να με συντροφέψει για πολλά χρόνια δεν ξέρω πραγματικά τι να επιλέξω!
Απλά σκέτομαι και με την gillette που έχω τώρα στην αρχή απο φόβο και απειρία την ειχα στο 2 αντε στο 3 για πολύ καιρό. Τώρα χαλαρά την πάω στο 8 και βαράω και εχω λιγοτερους αιρεθισμούς απο ότι είχα στην αρχή που την είχα στο 3.
Τί να πώ! Ζητείται χαστούκι για τελειωτική αποφαση!
(Συγνωμη για το γενικό πρήξιμο...το ξέρω σας έχω ζαλίσει :megagrin )
M.GANDHI
M.GANDHI
- zamc
- Γυμνάσιο

- 15
Οχι αυτο στην Αναγνωστοπούλου (έτσι νομίζω είναι η οδός 2ος δρομος πανω απο τη Σκουφά!)
M.GANDHI
M.GANDHI