Αν και πάει (πολύς) καιρός από την τελευραία φορά που το χρησιμοποίησα, ωστόσο θυμάμαι ξεκάθαρα πόσο με είχε εντυπωσιάσει η ποιότητα και η απόδοσή του. Το άρωμά του δε, αν και σχετικά αδύναμο είναι ένα από τα ωραιότερα που έχω μυρίσει ποτέ σε ξυριστικό προϊόν.
Χωρίς καμία δόση υπερβολής, για εμένα το σαπούνι αυτό ανήκει στα λεγόμενα προϊόντα-απωθημένα, δεν είναι μια απλή αναφορά σε κάποια wish list.
Boellis Panama 1924 shaving soap
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Eμένα Τηλέμαχε αυτό μου φάνηκε κάπως..rhtoras έγραψε:Θα πω κάτι και ίσως ακουστεί κάπως. [..]
Σαν επιλογή είναι ομολογουμένως καλύτερο από το mdc το οποίο βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Να κάπως

Είπα να μη γράψω τίποτα χθες που έριξες τη φτυαριά στο σαπουνάκι ( υπερτιμημένο, σε πολλούς δεν άρεσε ) αλλά πες μου σε παρακαλώ ποτς γενεν αυτό ;

Δε το είχες γράψει πουθενά και θα 'χεις δίκιο όμως εγώ λανθασμένα πίστεψα πως το είχες δοκιμάσει και απο προσωπική εμπειρία συμβούλευες τον Μήτσο. Δηλαδή πως να το πώ ; Φταίω εγώ τώρα ν'αρχίσω να γράφω για sr και ακονίσματα σε μέλη που θα ρωτάνε ;
@ Μήτσο τα αποσιωπητικά σου μου έδειχναν προβληματισμό. Απ' ότι φαίνεται η επιλογή σου ήταν - όπως και να το δείς - τυχερή.
Καλοξύριστο !!
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- mitsos
- Λύκειο
- 9
- Has thanked: 4009 times
- Been thanked: 6277 times
Ευχαριστώ πολύ Ηλία. Τα αποσιωπητικά δείχνουν πάντα ή μάλλον χρησιμοποιούνται πάντα για μια συνέχεια της λέξης-κουβέντας που εύκολα εννοείται. Τα ευκόλως εννοούμενα παρεαλείπονται και στη θέση τους αποσιωποιητικά. Τέσπα ούτε μια στιγμή δεν προβληματίστηκα, Και είπα ότι είμαι σχεδόν πάντα παρορμητικός και σχεδόν πάντα "μου βγαίνει". Αλλωστε δεν αγόραρα (λέμε τώρα γιατί άλλος το αγόρασε) και κανα οικόπεδο για να ζητήσω γνώμη από επιτροπή εμπειρογνωμώνων και να πάω να το δώ και να το μετρήσω με τοπογράφο χαχαχαχα. Και έχω ένστικτο που οδηγεί. Και να δεις και κάτι που θέλω να το πιστέψεις κι εσύ και όποιος άλλος φίλος. Εγώ ήθελα και είχα καταλήξει σε mdc και smn. Aν έπαιρνα κάποιο από τα δύο (για την κρέμα πήρα και τλφ και την είχε εδώ 50ευρώ) και κάποια στιγμή έβλεπα (που θα το έβλεπα γιατί πιστεύω στην ιταλική σαπωνοποιία) θα στενοχωριόμουν πολύ που κάποιος από τους παλιούς φίλους που σίγουρα το ήξερε δεν μου το πρότεινε. Αυτό έτσι όπως το λέω και παρακαλώ να γίνει πιστευτό.
Εν τω μεταξύ μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις νουάβιες που έρχονται κι όλο ερχονται και πουθενά δεν είναι.
Εν τω μεταξύ μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τις νουάβιες που έρχονται κι όλο ερχονται και πουθενά δεν είναι.
"Aut viam inveniam aut faciam "
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Όταν λέω ότι είναι καλύτερο σαν επιλογή είμαι ξεκάθαρος.Τι εννοώ? Καλύτερο άρωμα δεν μπορώ να πω ότι έχει ή δεν έχει λόγω υποκειμενικότητας.Αλλα δείχνει φτηνιάρικη σαν επιλογή σε σχέση με το boellis σαν δώρο.Επίσης επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν μπορώ να τα συγκρίνω ποιοτικά.Εχω όμως διαβάσει για άτομα που δεν το βρήκαν καλό άλλοι σε ποιότητα και άλλοι σε postshave,κάτι που δεν αντιμετώπισα με το boellis και που δεν είδα κάποιον να λέει.Ηλίας έγραψε:Eμένα Τηλέμαχε αυτό μου φάνηκε κάπως..rhtoras έγραψε:Θα πω κάτι και ίσως ακουστεί κάπως. [..]
Σαν επιλογή είναι ομολογουμένως καλύτερο από το mdc το οποίο βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Να κάπωςέτσι.
Είπα να μη γράψω τίποτα χθες που έριξες τη φτυαριά στο σαπουνάκι ( υπερτιμημένο, σε πολλούς δεν άρεσε ) αλλά πες μου σε παρακαλώ ποτς γενεν αυτό ;![]()
Δε το είχες γράψει πουθενά και θα 'χεις δίκιο όμως εγώ λανθασμένα πίστεψα πως το είχες δοκιμάσει και απο προσωπική εμπειρία συμβούλευες τον Μήτσο. Δηλαδή πως να το πώ ; Φταίω εγώ τώρα ν'αρχίσω να γράφω για sr και ακονίσματα σε μέλη που θα ρωτάνε ;
@ Μήτσο τα αποσιωπητικά σου μου έδειχναν προβληματισμό. Απ' ότι φαίνεται η επιλογή σου ήταν - όπως και να το δείς - τυχερή.
Καλοξύριστο !!
Ενδεχομένως βέβαια να είναι καλό το mdc αλλά όταν μιλάμε για δώρο καλύτερη επιλογή είναι αυτή που θα σου μείνει και μετά.Και το boellis εκτός από καλή ποιότητα έχει 1.βαζάκι-κόσμημα και 2.r refill.
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε Ηλία.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται κανείς να δοκιμάσει κάτι για διαπιστώσει οτι είναι ψιλομάπα το καρπούζι. Αρκεί να εμπιστευτεί τις γνώμες των ανθρώπων που εκτιμά την άποψή τους. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το MdC δεν είναι εξαίρεση. Είναι ένα καλό σαπούνι για 15-20 ευρώ (τα 200 γρ.). Όχι για 40. Να συνέλθουμε λίγο. Το έχω δοκιμάσει. Τα Varesino είναι μια τάξη μεγέθους καλύτερα, στη μισή τιμή. Τα αναφέρω γιατί κάποιος τα έχει χαρακτηρίσει χλευαστικά "τιτανοτεράστια", χωρίς να τα έχει δοκιμάσει. Και μετά του βγαίνουν τα μάτια έξω γιατί ο Ρήτορας κάνει κάτι αντίστοιχο. Ηλία, μην ψάχνεις δεξιά-αριστερά, σε εσένα αναφέρομαι.
Πάμε στον Μήτσο: Οι φωτογραφίες του είναι εξαιρετικές και με αφήνουν κατάπληκτο. Στα ξυριστικά ψάχνει ο άνθρωπος να βρει τα πατήματά του.
Μήτσο, αυτό για το οικόπεδο μου άρεσε. Επίσης, ετοιμάσου να σου σπάσουν τα νεύρα περισσότερο όταν παραλάβεις τις νουάβιες... (βάζω και εγώ 3 τελίτσες
)
Τηλέμαχε, γράφαμε ταυτόχρονα.
Πάμε στον Μήτσο: Οι φωτογραφίες του είναι εξαιρετικές και με αφήνουν κατάπληκτο. Στα ξυριστικά ψάχνει ο άνθρωπος να βρει τα πατήματά του.
Μήτσο, αυτό για το οικόπεδο μου άρεσε. Επίσης, ετοιμάσου να σου σπάσουν τα νεύρα περισσότερο όταν παραλάβεις τις νουάβιες... (βάζω και εγώ 3 τελίτσες

Τηλέμαχε, γράφαμε ταυτόχρονα.
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Εντάξει Θοδωρή μας έβαλες σε τάξη και συνήλθαμε. Επειδή έχουμε φοβερή μηχανή αναζήτησης, έγραψα 'varesino' και στο όνομα του συγγραφέα 'Ηλίας' αλλά δε βρήκα τίποτα το χλευαστικό. Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτό ;
Τηλέμαχε για μένα ήσουν φάουλ, όμως δε μπορείς να το καταλάβεις, και ναι με κάλυψες και όχι δεν έχει νόημα να γράψω κάτι παραπάνω.
Added in 1 hour 6 minutes 56 seconds:
Όλη αυτή η συζήτηση δεν έγινε για να υπερασπιστώ το mdc ή οποιοδήποτε άλλο σαπούνι .
Όποιος κατάλαβε κάτι τέτοιο, λάθος κατάλαβε.
Επίσης για να μη με'χεις για κανένα μ... Ούτε και γω θέλω το mdc να κοστίζει 50αρικο.Ηλίας έγραψε: Mπράβο σου Θοδωρή που χρησιμοποιείς το MDC σαν "πήχη". Η σύγκρισή σου το ανάγει - για πολλοστή φορά -σε "σαπούνι αναφοράς" και η προσπάθεια όλων να το φτάσουν και -δεν αμφιβάλλω - να το ξεπεράσουν, είναι αξιέπαινη και πολλές φορές μπορώ να πω ..συγκινητική
Προτείνω με όλο το θάρρος, στους φίλους που έχουν το SV να μη δοκιμάσουν το ΜDC αν δε το τελειώσουν πρώτα. Θα ήταν κρίμα και άδικο γι'αυτό το υπέροχο σαπούνι![]()
Τηλέμαχε για μένα ήσουν φάουλ, όμως δε μπορείς να το καταλάβεις, και ναι με κάλυψες και όχι δεν έχει νόημα να γράψω κάτι παραπάνω.
Added in 1 hour 6 minutes 56 seconds:
Όλη αυτή η συζήτηση δεν έγινε για να υπερασπιστώ το mdc ή οποιοδήποτε άλλο σαπούνι .
Όποιος κατάλαβε κάτι τέτοιο, λάθος κατάλαβε.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
- theo's
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 8873 times
- Been thanked: 8903 times
Ωραίιιιιος ο Μήτσος!
Μία ερωτησούλα έθεσε ο άνθρωπος στις 28/9/2016 για ένα θέμα παροπλισμένο εδώ και δύο χρόνια και ακολούθησαν 3,5 σελίδες απαντήσεων νομίζω δε θα έχει συνέχεια.

Να θυμηθούμε όμως και κάτι λαϊκές παροιμίες, αρκετά εύστοχες για το θέμα μας:
Δεν είχαμε τσιμπλομάτα και θέλαμε μαυρομάτα…
Αφρίζει-ξαφρίζει, τον παρά μας δώσαμε??
Το ακριβό είναι και φτηνό!!
Τσάμπα ξίδι, γλυκό σαν μέλι;;
Το δώρο θέλει αντίδωρο..
Αλλά πάνω απ’ όλα
Χαίρετε, Υγιαίνετε και Ευημερείτε!!
ΥΓ Ελπίζω όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι No offence.
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Κυριοι, ανεξαρτητα του ποιος και σε τι εχει δικιο ή αδικο, καταλαβαινετε οτι απο ενα σημειο και μετα τα posts θα καταληξουν στον Καδο ως offtopic. Δεν θα ηταν καλυτερα να τα πουμε απο κοντα στον επομενο καφε πχ στο Τιτανια ?

-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Ηρακλή, δεν τα βρίσκω off topic τα παραπάνω. Για σαπούνια μιλάμε και τα συγκρίνουμε. Δεν είμαι όμως εγώ mod. Φυσικά εσείς αποφασίζετε.
Ηλία, η μηχανή αναζήτησης του φόρουμ είναι καλή αλλά δεν είναι φοβερή. Η δική μας "μηχανή αναζήτησης" (η δική σου, η δική μου και τουλάχιστον άλλου ενός μέλους) θυμάται τον χαρακτηρισμό σου για το σαπούνι.
Και επειδή μιλάμε για σαπούνια (...), όλοι ξέρουν οτι στο Τιτάνια τα λέμε καλύτερα.
Ηλία, η μηχανή αναζήτησης του φόρουμ είναι καλή αλλά δεν είναι φοβερή. Η δική μας "μηχανή αναζήτησης" (η δική σου, η δική μου και τουλάχιστον άλλου ενός μέλους) θυμάται τον χαρακτηρισμό σου για το σαπούνι.
Και επειδή μιλάμε για σαπούνια (...), όλοι ξέρουν οτι στο Τιτάνια τα λέμε καλύτερα.

Θοδωρής
- Harry
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Επειδή έγινε συζήτηση για το άρωμα του σαπουνιού, να πω ότι μετά από 3 χρόνια που το έχω αγοράσει πλέον είναι τελείως άοσμο. Η απόδοσή του συνεχίζει βέβαια και είναι κορυφαία σε όλους τους τομείς!
Χάρης