Mike's Natural Soaps

Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ηλία όπως είχα πει και στον Μάχο στην ενότητα με τις αγορές μας
aris22 έγραψε:Ευχαριστώ Μάχο ! Όντως το άρωμα του είναι φανταστικό και αρκετά έντονο . Κυριαρχεί το πορτοκάλι και συμπληρώνουν με κάποιες μικρότερες σε ένταση αρωματικές νότες το μαύρο πιπέρι και ο κέδρος !
Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη στο ξύρισμα , κάτι που θα γίνει σίγουρα μέχρι το Σ/Κ , αλλά το άρωμα του γιε εμένα τουλάχιστον είναι φανταστικό και αρκετά έντονο μπορώ να πω. Καμιά σχέση σε ένταση με τον Γονδολιέρη ας πούμε , πιο έντονο και απο το Pannacrema Labdano για να καταλάβεις , αλλά πάρα πολύ ευχάριστο στην μύτη . Τώρα που θυμήθηκα πριν τα παραγγείλουμε είχα ξυριστεί μια φορά με το δειγματάκι που μου είχε δώσει ο Χρήστος. Είχε μοσχομυρίσει το μπάνιο πορτοκάλι , αλλά και το πινέλο μύριζε για καμιά ημέρα τουλάχιστον ! <3 Δεν λέω , καλό και το barber shop αλλά με πολύ αδύναμο άρωμα στο ξύρισμα . Έβαζες την μύτη σου στο πινέλο με το αφρό για να καταλάβεις την μυρωδιά....Δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον σε εμένα απο τα 10 δείγματα του Mike που μύρισα το πορτοκάλι μαζί με την λεβάντα είχαν μακράν τα καλύτερα αρώματα ....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
tiguansm
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 215 times
Been thanked: 93 times

macho έγραψε:εγω να ρωτησω,θα το εκανε αυτο καποιος ελληνας επιχειρηματιας?αυτο δειχνει παιδεια και σεβασμο του πελατη.well done Mike.
Enakaro.gr έιχα αγοράσει το σαπούνι τους για το ξύρισμα, δυστυχώς δεν έκανε αφρό με τίποτα.
Τους έγραψα email τους εξήγησα τα προβλήματα με ευχαρίςτηςαν για την πληροφόριςη και μου έστειλαν ένα άλλο τύπο σαπουνιού που τους ζήτησα δωρεαν.
Επίσης υποσχέθηκαν να μου στείλουν ανευ χρεώσεως τη νέα έκδοση του σαπουνιου τους για το ξύρισμα όταν θα ειναι διαθεσίμο.
Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες αδιάφοροι υπάρχουν και ακλοί αλλά λίγοι.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Παιδιά,είναι μαλακό ή σκληρό σαπούνι?Και τι υφή έχει?
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Είναι σκληρό σαπούνι. Δεν ξέρω αν είναι triple maild , αλλά δεν είναι μαλακό σε καμιά περίπτωση. Όταν λες τι υφή έχει τι ακριβώς εννοείς ?
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Είναι σαπούνι ζέστης μεθόδου, όπως σχεδόν όλα τα artisan. Είναι σαν πχ το Cella αλλά λίγο πιο σκληρό.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

:offtopic Χρόνια πολλά και στους δυό σας για χτες και σήμερα! :btt2
Άρη,εννοώ αν είναι εύπλαστο ή αν είναι αρκετά σκληρό για να το τρίψεις στο πρόσωπο σαν στικάκι(όπως κάνω με το mwf πχ).
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Παρέλαβα μετά από καιρό το σαπούνι του Mike και το δοκίμασα χθες. Πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες :
IMG_1827.JPG
IMG_1828.JPG
IMG_1825.JPG
IMG_1826.JPG
IMG_1829.JPG
IMG_1830.JPG
Το σαπούνι είναι λίγο σκληρό ως υφή και με το που το ανοίγεις έρχεται κύμα πορτοκαλομανταρινάδας που σε ξαφνιάζει ευχάριστα, είχα δοκιμάσει και το Barbershop που έχει πιο τεχνητό άρωμα λεμονιού, αυτό είναι σαν να έχεις στύψει για να φτιάξεις χυμό πορτοκαλιού και μανταρινιού τόσο φυσικό άρωμα έχει. Η συσκευασία είναι πολύ καλή, βολική για face lathering και εύκολη στο πιάσιμο. Το σαπούνι εμφανίζει το έντονο άρωμά του με τις πρώτες σταγόνες νερού. Είναι πιο έντονο και γεμίζει το μπάνιο αλλά φυσικά έχει υπέροχο άρωμα, τα υπόλοιπα δεν κατάφερα όσο και αν προσπάθησα να τα διακρίνω. Στις ιδιότητές του κορυφή, ευκολία αφρού, προστασία, ενυδάτωση μιλάμε για τοπ, τοπ σαπούνι, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Έχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για ένα σαπούνι ξυρίσματος, tallow, λανολίνη, βούτυρο, λάδια, γλυκερίνη και τι δεν έχει, όλα αυτά το κάνουν να είναι όντως από τα καλύτερα σαπούνια ξυρίσματος που έχω δοκιμάσει. Το μόνο που με χάλασε ήταν η πολυήμερη αναμονή αλλά το καλό το πράγμα αργεί να γίνει, τελικά άξιζε την αναμονή και με το παραπάνω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Η κριτική μου για το σαπούνι του Μιχαλάκη.

Αρχικά βλέπεις ένα ταψάκι με μεγάλη διάμετρο που το κάνει ιδανικό για φόρτωμα. Το άρωμα του είναι αρκετά δυνατό και με μεγάλη διάρκεια. Για εμένα που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα εσπεριδοειδή και τα αρώματα τους, είναι κάτι που δεν με προδιαθέτει πολύ θετικά.

Στο φόρτωμα παρουσιάζει μια δυσκολία, για αυτό πρέπει να το μουλιάσετε καλά και να τσιμπάτε νερό με τα tips του πινέλου σας καθώς το φορτώνετε γιατί μαλακώνει κυρίως η ανώτερη επιφάνεια του σαπουνιού και όχι το σαπούνι συνολικά που παραμένει σκληρό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πρώτες στροφές του πινέλου να φορτώνουν καλά και οι επόμενες να δουλεύουν στην επιφάνεια του το ήδη φορτωμένο στο πινέλο σαπούνι χωρίς να μαζεύουν νέο υλικό. Αυτό είναι μια λεπτομέρεια που όσοι δίνετε σημασία σε αυτές θα με θυμηθείτε. Γενικώς ζητάει νερό, πολύ νερό.

Άριστη ενυδάτωση και μαλάκωμα των γενιών. Αφρός με αξιοσημείωτη καλυπτικότητα και εξαιρετικό γλίστρημα, ένα χαρακτηριστικό που του δίνει το δικαίωμα να κοιτάζει από ψηλά τα περισσότερα σαπούνια της αγοράς. Το σαπούνι του Mike είναι ένα artisan σαπούνι ορόσημο, που δείχνει στους υπόλοιπους επίδοξους παραγωγούς σαπουνιών. πως θα έπρεπε να είναι ένα σπιτικό χειροποίητο σαπούνι με tallow.

Για τους μυημένους μοιάζει αρκετά με το σαπούνι του Δημήτρη μας, σε ιδιότητες και απόδοση. Χωρίς να θέλω να πω ότι είναι εντελώς ίδια, απλά όσοι έχετε δοκιμάσει το ένα από τα δυο μπορείτε να έχετε και μια ιδέα πως θα είναι το άλλο αν σκέφτεστε την αγορά του. Έκαστο βέβαια παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα με τα κορυφαία σαπούνια ξυρίσματος και αξίζει την προσοχή σας.
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30261 times
Been thanked: 41459 times

Άλλη μια εμπεριστατωμένη και χωρίς λεκτικές υπερβολές κριτική απο τον Στέλιο. Με βρίσκει σύμφωνο σε όλα.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”