Bic Chrome Platinum

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Αν και δεν είμαι κοντά, αν δεν βρεθεί άλλος, ευχαρίστως να περάσω κάποια στιγμή και να σας αγοράσω. Απλά είμαι πεσμένος αυτές τις μέρες και δεν μπορω να πω ακριβώς ποτε θα μπορέσω.Ελπίζω κάποια στιγμη την άλλη εβδομάδα. Οι λεπίδες ειναι διαθέσιμες άμεσα ή πρεπει να γίνουν παραγγελία;

Υ.Γ. 1)Για ποιον Άρη ειναι; Του θαλάμου αποτοξίνωσης; :megagrin
2) Η πλάκα ειναι οτι την Παρασκευή θα είμαι Θεσσαλονίκη, λέτε να με αφήσουν να μπω στο Αεροπλάνο με 125 λεπίδες και να σας τις φέρω γρηγορότερα και από courier; :lachtot
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29512 times
Been thanked: 29718 times

Ναι φίλε, οι λεπίδες είναι άμεσα διαθέσιμες απότι μου είπε, απλά 1-2 μέρες νωρίτερα (αν είναι εφικτό) ενημέρωσε για να τον πάρουμε πάλι τηλέφωνο και να σου στείλουμε και τα χρήματα.

Και πάλι σε ευχαριστώ Χάρη.

ΥΓ: Ναι, για τον "αποτοξινωμένο" είναι τα 25 κομμάτια! :beah2 :megagrin
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29512 times
Been thanked: 29718 times

Για τους φίλους από Λάρισα, υπάρχουν και εδώ σε λίγο τσιμπημένη τιμή βέβαια.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Harry έγραψε:
Υ.Γ. 1)Για ποιον Άρη ειναι; Του θαλάμου αποτοξίνωσης; :megagrin
Χάρη μου οταν οι αγορές είναι κάτω απο 5 ευρώ εννοείται οτι δεν μετράνε. :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Αρη το 5 ειναι στανταρ ή ανεβοκατεβαινει κατα το δοκουν :megagrin . Δηλαδη αν κανεις μια παραγγελια την ημερα κατω των 5 δεν μετραει :confused :hystericalbs1 :beah2
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Με φάγατε βρέ... :!@#! :beah2 :megagrin Νίκο πόσα πράγματα που αφορούν το χόμπι μας εκτός απο λεπίδες έχουν κάτω απο 5 ευρώ?? Να παίρνω λοιπόν ξυραφάκια κάθε μέρα δεν λέει. Για κάποιους άλλους που υποτίθεται είναι στο θάλαμο και κάνουν ενα σκασμό αγορές δεν μιλάτε....5 πακετάκια λεπίδες είπα να πάρω ο κακομοίρης και αρχίσατε το δούλεμα... :beah2 Κοντολογής για μένα αν η αγορά δεν περιλαμβάνει κάποιο πινέλο , ή μηχανή , άντε και κανένα ακριβό σαπούνι ή κρέμα (βλέπε MDC) προσωπικά δεν το λογίζω σαν αγορά. :tease :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Αρη μου εννοειται οτι σε πειραζουμε ε!! Απλα επειδη εσενα σε εχω δει απο κοντα και μιας και εισαι και εσυ πειραχτιρι ε!! να μην σε πειραξω λιγο; :megagrin
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

aris22 έγραψε:αν η αγορά δεν περιλαμβάνει κάποιο πινέλο , ή μηχανή , άντε και κανένα ακριβό σαπούνι ή κρέμα (βλέπε MDC) προσωπικά δεν το λογίζω σαν αγορά. :tease :megagrin
Είμαστε large ρε εδώ. Τι λεπίδες κτλ, εδώ αν δεν σκάσει το 40ρι δεν θεωρείται αγορά.
Έτσι Άρη! Μην τους ακούς. Κάτι ξέρω και εγώ και ούτε που περνάω έξω από το θάλαμο.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Εννοείται οτι και εγω σας πειράζω! :bigsmilie . Πειράζετε όσο θέλετε. no problem! Η πολύ σοβαρότητα δεν μου πολυαρέσει! :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Λοιπόν τα δοκίμασα κι εγώ σήμερα με την 33c και ως πρώτη εντύπωση μπορώ να πώ ότι είναι εξαιρετικά. "Γλυκά" και κοφτερά όσο πρέπει. Άνετο, καθαρό ξύρισμα χωρίς ευτράπελα. Θα τα χρησιμοποιήσω και τις επόμενες φορές για να δω αν θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά και τη διάρκεια ζωής τους.
Αν βγάζουν τουλάχιστον τρία ξυρίσματα θα σκεφτώ σοβαρά να τα τοποθετήσω στην πρώτη θέση της λίστας μου (με τις πιο ήπιες μηχανές τουλάχιστον) -όπου βρίσκονται σήμερα τα Personna Platinum- αφού τα εν λόγω Bic είναι και ελληνικής κατασκευής.
Θα προτιμούσα να μην είχαν αυτά τα ίχνη "κόλλας" πάνω τους για να μην χρειάζεται να τα καθαρίζω, αλλά τουλάχιστον στον τομέα αυτό δεν έχουν τα χάλια των Astra (YMMV φυσικά).
Γιώργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”