Shopping! :megagrin :xp1ElNavajero έγραψε:[...]
- Κούκλος,όπως παντα :megagrin
Το ξεχασα εντελως το σημερινο...
* Wilkinson Hydro 5
* Wilkinson RC
* Omega 098 Pro
* Yves Rocher Antarctic ASL

Shopping! :megagrin :xp1ElNavajero έγραψε:[...]
- Κούκλος,όπως παντα :megagrin

ειπε κανεις οτι κανει για τον χειμωνα?Alexis_3 έγραψε: Omega cream with eucalyptus (λές και ρίχνανε παγάκια στο προσωπό μου![]()
)

Το cella φίλε έχει πολύ tallow, ζωικό λίπος δηλαδή. Για αυτό είναι κορυφαίο σαπούνι. Κάτι Geo F Trumper και Crabtree&Evelin που είναι vegan μπούρδες δεν το πιάνουν ούτε με σφαίρες. :gunLL83 έγραψε:Πολύ πολύ καλό ξύρισμα. Από τα καλύτερα που έχω κάνει. Μου άρεσε πολύ το cella. Πρώτη φόρα το χρησιμοποιώ και δεν το μετάνιωσα καθόλου που το πήρα.
Το έχει πει ο Δορυφέρον.JohnnyBlade έγραψε:ειπε κανεις οτι κανει για τον χειμωνα?Alexis_3 έγραψε: Omega cream with eucalyptus (λές και ρίχνανε παγάκια στο προσωπό μου![]()
)

Απο Sienna ξερεις? :megagrin Και εννοω οχι να εχεις ξυριστει απο 2 φορες με το σαπουνι και ή την κρεμα, και χρησιμοποιοντας μονο ενα πινελο...Slur έγραψε: [...] Crabtree&Evelin που είναι vegan μπούρδες δεν το πιάνουν ούτε με σφαίρες. [...]

από Slur » Κυρ Δεκ 11, 2011 8:09 am
Το cella φίλε έχει πολύ tallow, ζωικό λίπος δηλαδή. Για αυτό είναι κορυφαίο σαπούνι. Κάτι Geo F Trumper και Crabtree&Evelin που είναι vegan μπούρδες δεν το πιάνουν ούτε με σφαίρες.