Personna Platinum (4)
SE Semogue2012 Mix Badger & Boar
Hercules Shaving Soap
Pitralon Classic DE Afs Lotion
Korres Calendula & Ginseng Afs Balm

Nα σου πω να γελάσεις - να γελάσετε - βρήκα στο ξεκάρφωτο ένα δείγμα απο Geo F. Trumper στο ντουλάπι με τα ξυριστικά και δε θυμάμαι απο που είναι ! Οπότε τα ξυριστικά όχι μόνο έχουν τον ατελείωτο αλλά ξεφυτρώνουν κιόλας !Roadrunner έγραψε:Από το καλοκαίρι που με φόρτωσαν με σαπούνια και κρέμες ο Ηρακλής κι ο Δημήτρης (και μερικά δειγματάκια ο rhtoras -να τους ευχαριστήσω και πάλι) αποφάσισα να κόψω τις αγορές για να χαρώ λίγο αυτά που έχω. Με φρενάρουν ευτυχώς και τα κάκιστα οικονομικά μου (αν και θα προτιμούσα, φυσικά, να μου περίσσευαν λεφτά κι ας μπούχτιζα με περισσότερα σαπούνια).Ηλίας έγραψε:Σε νιώθω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι μη βιάζεσαι. Αν έχεις πείσεις τον εαυτό σου πως έχεις ό,τι χρειάζεσαι και σταματήσεις τις δοκιμές και αγορές, είναι βέβαιο πως σιγά σιγά τα αποθέματα θα λιγοστεύουν και τα ράφια θα αδειάσουν.Roadrunner έγραψε: [..]. Και προβληματισμός, επειδή ένα χρόνο μετά δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε τη μισή από την (αγαπημένη) κόκκινη Palmolive. Δεν θα αδειάσουν ποτέ τα ράφια μου...
Τότε ίσως νιώσεις ένα περίεργο συναίσθημα. Απο τη μία ικανοποίηση που η αγορά σου έπιασε τόπο , "χρησιμοποιήθηκε" και απο την άλλη μια μικρή ανησυχία γιατί τελείωσες ένα πολύ καλό προϊόν..
Για μένα το να τελειώνω ένα σαπούνι μου δίνει μεγαλύτερη χαρά απο εκείνη που ένιωσα όταν το αγόραζα. Νιώθω πως η αγορά μου έκανε το κύκλο της.
Όσο για τις κρέμες μου..δυστυχώς τις έχω παραμελήσει. Μπορεί όταν τελειώσει το C&E να πιάσω καμία στα χέρια...
Αλλά και πάλι... Δεν τελειώνουν με τίποτα. Μόνο ένα σωληνάριο Kolynos 50 ml έχω καταφέρει να αδειάσω, που πρέπει να είχε λιγότερη ποσότητα κιόλας μέσα και τίποτα άλλο. Μου 'χει περάσει από το μυαλό να δώσω μερικές από τις κρέμες που είχα πάρει πέρυσι, όταν ενθουσιασμένος (και πριν υποψιαστώ ότι θα κολλήσω ΚΑΙ με τα σαπούνια) αγόραζα ό,τι έβρισκα, αλλά θέλω να νιώσω ότι έπιασαν τόπο. Γι' αυτό και δεν βιάζομαι να αγοράσω must σαπούνια όπως MWF, Tabac κ.λπ. Υπάρχουν σωληνάρια που πήρα πέρυσι και τα 'χω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές, αλλά κι αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν 20 (οι δύο Palmolive) έχουν δρόμο ακόμα. Μέχρι το τέλος του '15 ίσως τελειώσω την Prosar, άντε και το δείγμα Φαένα Τριαντάφυλλο.
Τουλάχιστον δεν έφαγα τη φόλα με το hardware: έμεινα με μόνο δύο μηχανές, τρία πινέλα και μπορώ να πω ότι τα 'χω ευχαριστηθεί όλα.
Και ASL και ASB?yiannischris έγραψε:Muhle R89Twist
Personna Platinum (4)
SE Semogue2012 Mix Badger & Boar
Hercules Shaving Soap
Pitralon Classic DE Afs Lotion
Korres Calendula & Ginseng Afs Balm
Ζηλιάρη...macho έγραψε: *s cream-mixed cream(palmolive classic&menthol/lea/prosar)