Γένια 2 ημερών
-Pre-shave Proraso Green
-EJ DE89BL ( Shark 3* SC)
-Semogue 1250
-Proraso Green Soap
-Proraso Green ASL
-444 ASB
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Κωνσταντίνος δοκίμασε για δεύτερη φορά της Shark με τα ίδια αποτελέσματα. Άραγε τι θα γίνει σήμερα?
Παλεύοντας με λευκούς καρχαρίες στους -4 βαθμούς.
Η δροσιά μοιάζει με μέρα μεσημέρι στην Σαχάρα σε σχέση με αυτό που ένιωσα σήμερα. Το απόλυτο μηδέν είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή θερμοκρασία του δέρματος του προσώπου μου μετά το ξύρισμα.
Ξεκίνησα με το Pre-shave που ως συνήθως ξέρω τα αποτελεσματα του. Φορτώνω σαπούνι και πάω για Face Lather. Αισθάνομαι το δέρμα μου να έχει κρύσταλλους πάγου πάνω του. Ετοιμάζομαι λοιπόν για το πρώτο πέρασμα και κατάλαβα ότι δεν έχει γυρισμό.
Απλά είναι να μην μπλέξεις με τους λευκούς καρχαρίες. Ότι και να κάνεις, θα σε τραβάνε αλύπητα. Αισθανόμουνα τη κρούστα από πάγο στο δέρμα μου αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερναν οι καρχαρίες να με τραβάνε.
Πρώτο πέρασμα παραπάνω από θετικό. Συνεχίζω με δεύτερο πέρασμα, το ίδιο θετικό σε θέμα βάθους. Ρίχνω ζεστό νερό στα μούτρα μου και μετά κρύο (που ως συνήθως όταν χρησιμοποιώ την Pre-shave δεν το αντέχω με τίποτα). Βάζω την ζακέτα μου και ρίχνω το ASL. Αισθάνομαι κρύο. Ρίχνω μετά ένα κασκόλ και τα γάντια μου και ετοιμάζομαι για το 444. Το ρίχνω και για 4 λεπτά δεν μπορώ να κουνήσω ούτε να κάνω καμία γκριμάτσα στο πρόσωπο μου.Κατάλαβα ότι έχω το γνωστό πρόβλημα της Ν.....
Τελικό συμπέρασμα??? Η shark για εμένα, αποικονίζουνε το γνωστό σε όλους ρητο. :lachtot
Στο επόμενο επεισόδιο ο Κωνσταντίνος θα αλλάξει λεπίδες. Ποιες θα δοκιμάσει? Θα συνεχίζουνε να των τσούζουνε? :lachtot Θα συνεχίζει να του αρέσει? :hystericalbs1 Όλες αυτές οι απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο.
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2014
- Wazzaa
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25275 times
- Been thanked: 7877 times
- SB Vie-Long 13061 Horse-Boar Men’s Only
- SS Lea Sandalwood
- SR Muehle R41 (2013) Rosegold
- RB Astra Keramik (3)
- ASL Lea Classic
- SS Lea Sandalwood
- SR Muehle R41 (2013) Rosegold
- RB Astra Keramik (3)
- ASL Lea Classic
Γιάννης
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλησπέρα,
σήμερα το πρωί:
Henckels Friodur 5/8"
Simpsons The Commodore X3, Best Badger
Neil Miller-2.5"Latigo Leather
D.R. Harris Marlborough, soap
D.R. Harris, Sandalwood, ASL

σήμερα το πρωί:
Henckels Friodur 5/8"
Simpsons The Commodore X3, Best Badger
Neil Miller-2.5"Latigo Leather
D.R. Harris Marlborough, soap
D.R. Harris, Sandalwood, ASL

Χάρης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25275 times
- Been thanked: 7877 times
Ναι, αλλά στην φωτο είναι το Marlborough ASL :winkcool :megagrin
Γιάννης
- Moustardas
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 287 times
- Been thanked: 504 times
Καλησπέρα σε όλους.
Ντουζ κι έπειτα ξύρισμα με γένια ημέρας.
Edwin Jagger - DE89
Mitchel's Wool Fat
Semogue 1800
Persona (3)
Floid black
ToOBS - Jermyn street collection κολόνια
Τέταρτη μέρα χρήσης του MWF. Επιμονή και υπομονή. Περισσότερο φόρτωμα στο σαπούνι. Παρατάω το face και πιάνω το bowl lather. Και δώστου στροφές και λίγο νεράκι και να'σου οι σβούρες και ξανά λίγο νεράκι και ξανάμανα μέχρι που έγινε η μαρέγκα ωραία, πλούσια, αφράτη, δεμένη. :dance
Είχα κρατήσει, όπως και τις άλλες φορές, το νερό από το μούλιασμα του σαπουνιού. Πλένω το πρόσωπο κι έπειτα απλώνω τη μαρέγκα. Τρία φανταστικά ξυρίσματα. Όλη αυτή η υπεροχή του σαπουνιού που διάβαζα τόσο καιρό, ξεδιπλώθηκε με μιας σε ένα μαγικό δεκαπεντάλεπτο. :wow
Ο αφρός ήταν αρκετός για ακόμη ένα-δυό περάσματα. Το Floid έπεσε απλά για να δω ότι δεν υπήρχε ίχνος τσουξίματος.
Ντουζ κι έπειτα ξύρισμα με γένια ημέρας.
Edwin Jagger - DE89
Mitchel's Wool Fat
Semogue 1800
Persona (3)
Floid black
ToOBS - Jermyn street collection κολόνια
Τέταρτη μέρα χρήσης του MWF. Επιμονή και υπομονή. Περισσότερο φόρτωμα στο σαπούνι. Παρατάω το face και πιάνω το bowl lather. Και δώστου στροφές και λίγο νεράκι και να'σου οι σβούρες και ξανά λίγο νεράκι και ξανάμανα μέχρι που έγινε η μαρέγκα ωραία, πλούσια, αφράτη, δεμένη. :dance
Είχα κρατήσει, όπως και τις άλλες φορές, το νερό από το μούλιασμα του σαπουνιού. Πλένω το πρόσωπο κι έπειτα απλώνω τη μαρέγκα. Τρία φανταστικά ξυρίσματα. Όλη αυτή η υπεροχή του σαπουνιού που διάβαζα τόσο καιρό, ξεδιπλώθηκε με μιας σε ένα μαγικό δεκαπεντάλεπτο. :wow
Ο αφρός ήταν αρκετός για ακόμη ένα-δυό περάσματα. Το Floid έπεσε απλά για να δω ότι δεν υπήρχε ίχνος τσουξίματος.
Κώστας
- ch2700
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω. Το αγρυπνο ματι. :hystericalbs1iogi έγραψε:Ναι, αλλά στην φωτο είναι το Marlborough ASL :winkcool :megagrin
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
-
NikosX
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 208 times
- Been thanked: 895 times
- Επικοινωνία:
XXL και υπερ-πυκνότητα
Είχα ξεχάσει τι πινελάρα είναι το Shavemac 167
Mε 28άρη υπερ-πυκνό θύσσανο, δηλαδή backbone στα 64mm ύψος, φόρτωσε ταχύτατα μια τεράστια ποσότητα, αρκετή για 4-5 περάσματα...

Είχα ξεχάσει τι πινελάρα είναι το Shavemac 167
Mε 28άρη υπερ-πυκνό θύσσανο, δηλαδή backbone στα 64mm ύψος, φόρτωσε ταχύτατα μια τεράστια ποσότητα, αρκετή για 4-5 περάσματα...
He shaved evenly and with care, in silence, seriously. ― James Joyce
- giobi
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 327 times
- Been thanked: 152 times
Καλησπερα
Γενεια 2 ημερων
Merkur 41C
Bic Ch. Pl. #3
Omega 11137
Tabac ss
ASL 444+Floid Black
3o συνεχομενο ξυρισμα με το συγκεκριμενο hardware, ταιριαζει παρα παρα παρα πολυ καλα στο προσωπο μου.
Αλλαγη σαπουνιου σημερα, μετα το cella ειπα να χρησιμοποιησω το Tabac. Ιταλικο φορτωμα και facelather, το ξυρισμα εξαιρετικο. Περισσεψε και σαπουνι για αυριο... :beah2
Μια σταλα 444 μαζι με την Floid Black και ειμεθα πανετοιμοι για το βραδινο ματς...
Γενεια 2 ημερων
Merkur 41C
Bic Ch. Pl. #3
Omega 11137
Tabac ss
ASL 444+Floid Black
3o συνεχομενο ξυρισμα με το συγκεκριμενο hardware, ταιριαζει παρα παρα παρα πολυ καλα στο προσωπο μου.
Αλλαγη σαπουνιου σημερα, μετα το cella ειπα να χρησιμοποιησω το Tabac. Ιταλικο φορτωμα και facelather, το ξυρισμα εξαιρετικο. Περισσεψε και σαπουνι για αυριο... :beah2
Μια σταλα 444 μαζι με την Floid Black και ειμεθα πανετοιμοι για το βραδινο ματς...
Αντωνης
- nik16v
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Καλησπέρα σε όλους,
Ξυράφι: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall
Πινέλο: Ωmega 10065
Σαπούνι: O Melhor
Μετά το ξύρισμα: Floid Vigoroso
Αρχίζω σιγά - σιγά να απολαμβάνω το ξύρισμα με το ξυράφι.
Μήπως πρέπει να πάρω και ένα δεύτερο ξυράφι; :stumm
Το 10065 είναι πολύ τίμιο για τα χρήματά του.

Ξυράφι: 11/16” Thomas Radley Cadman & Sons Bengall
Πινέλο: Ωmega 10065
Σαπούνι: O Melhor
Μετά το ξύρισμα: Floid Vigoroso
Αρχίζω σιγά - σιγά να απολαμβάνω το ξύρισμα με το ξυράφι.
Μήπως πρέπει να πάρω και ένα δεύτερο ξυράφι; :stumm
Το 10065 είναι πολύ τίμιο για τα χρήματά του.
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Ευτυχώς που έχω και εσένα να με διορθώνεις! Προφανώς το Marlborough ήταν το aftershave. Το λάθος οφείλεται σε ...copy/paste από τον πίνακα εξοπλισμού που έχω για να γράφω το ξύρισμα της ημέρας.iogi έγραψε:Ναι, αλλά στην φωτο είναι το Marlborough ASL :winkcool :megagrin
Χάρης