Semogue 2015
Merkur 42c + (Shark Super Stainless #3) BiC Chrome Platinum (#1)
Col Conk Mug
Razorock XXX
Fresh Line Zeus balsam
TOBS Mr Taylor edc
Πήγα να ξεκινήσω με Shark Super Stainless, αλλά δεν... Από την πρώτη κίνηση την ένιωσα πολύ τραχιά. Πέταμα, και αντικατάσταση με Bic CP. Απαλότητα, άνεση, αεράτη! Ούτε που την κατάλαβα... Φαίνεται πως οι super stainless δε μου κάθονται.. Να έπεσα σε ελαττωματική; Θα ξαναδοκιμάσω....
Το razorock δίνει ρέστα. Πραγματικά αξιόλογο και -να πω την αμαρτία μου- αρχίζει να μου αρέσει και το άρωμά του :megagrin Εντάξει, δεν είναι κάτι να σε ιντριγκάρει όπως πχ ο γονδολιέρης ή το βέτιβερ του Μιχαλάκη, αλλά πάει ωραία τώρα το φθινόπωρο και σου ξυπνά οικογενειακά συναισθήματα (τη ζεστασιά ενός σπιτιού όπου υπάρχει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό... και γλυκό
Τελευταία, όποτε βάζω αντί για asl κάποια πολώνια, ενίοτε τη συνοδεύω με αυτό το balsam των fresh line που μου είχε πάρει δώρο η γυναίκα μου το καλοκαίρι. Εξαιρετικό προϊόν, αν και νομίζω πως είναι ακριβούτσικο (δεν την έχω ρωτήσει τιμή!) Δεν είναι ακριβώς after shave balm, αλλά γενικότερα ενυδατικό - αντιριτιδικό βάλσαμο με 100% φυσικά συστατικά. Αισθάνεσαι κατευθείαν το δέρμα σου να ξεδιψάει και να μαλακώνει...