γενια24ωρων
proraso white pre sc
merkur(head)+muhle gran.(handle)
personna plat.5
omega48pro
virgilio valobra mandorla <3
proraso green asl
proraso green post sc
proraso white asc
4περασματα,1(wtg),1(xtg),1(atg),1(wtg),bbs
η λεπιδα τα εφτυσε αλλα το σαπουνι εκανε πολυ καλα τη δουλεια του.υπεροχο αρωμα,κλασσικο και αρρενωπο.
- SB ToOBS Imitation Badger synthetic
- SS Institut Karite’
- SR Gillette Super Speed Red Tip
- RB Gillette 7 O’ Clock Super Stainless (4)
- ASL Speick
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Omega 49
Palmolive stick
Gillette Slim(6,5,2)
Shark stainless(3)
Proraso green
Οι οιωνοί όλοι με το μέρος μου.Μετά από 2,5 μέρες,με το αγαπημένο μου στικάκι κτλ κτλ.Και εκεί που πάω να πιάσω την EJ89,κοιτάζω παραδίπλα την slim να στέκεται στο σταντάκι της,με ένα παρακλητικό ύφος,σαν να με εκλιπαρούσε να της δώσω σημασία.Λύγισα..
Αρχίζει το ξύρισμαααα.Πρώτο πέρασμα,τράβαγε η λεπίδα.Δεύτερο γρατζούναγε.Τρίτο-κόντρα-δεν έκανε δουλειά.Γέμισα κοψίματα.Και ανομοιόμορφο ξύρισμα.Και τσούξιμο.Αποτέλεσμα:2.
Αφού δεν το χω με τη σλιμ,τι θέλω και το παιδεύω?Αν δεν,δεν.Ή σου κάθεται ή δεν σου κάθεται.Βάζω Χ και συνεχίζω με την καθιερωμένη μου.
Την επόμενη φορά,δεν έχει τέτοιες δοκιμές ξανά.
ΥΓ.Είμαι περίεργος τι θα έκανε ένα Thayers σε αυτή την περίπτωση..
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Edwin Jagger DE 89,
Persona,
Muhle 81Κ,
ToOBS - Jermyn street & αντιστοιχο AS.
2,75 περάσματα.
1 WTG & 1 XTG.
0,5 πέρασμα στο πηγούνι XTG, από το πηγούνι προς το αυτί, αφού ότι και να κάνω τα δύο περάσματα ποτέ δεν είναι αρκετά σ'εκείνο το σημείο.
0,05 ATG πέρασμα χαμηλά στο λαιμό. Πολύ ελαφρύ, πειραματικό θα έλεγα, να δω πως αντιδράει το δέρμα στη κόντρα.
Γενικά όλο το αποτέλεσμα ήταν :dance5 :dance3 :dance :megagrin