Τα Φαένα με έχουν εντυπωσιάσει ως αντί-Thayers.
To L'Orange Noir εντυπωσιακό επίσης. Όπως το ομόσταυλο American Blend, έτσι και αυτό, με μεγάλη ένταση και διάρκεια.
Είναι περιτό να βάλεις άρωμα μετά.
H Rapira Swedish Supersteel με την R41 (κεφαλή) σχηματίζουν το τέλειο συνδιασμό (γνώμη μου) ο οποίος και μονιμοποιείται.
Βραδυνό χαλαρωτικό.
Ντους, παπουτσάνης γλυκερίνης κίτρινο ( 1.80€ το σετ με 4 τεμ,κάπου στη Σωκράτους) πάρε κόσμε!
semogue 830
merkur 933 cl με feather και με δύο λεπίδες κομμένες στη βάση.
Daper dragon signature ( αποκάλυψη τώρα !) τρομερό σαπούνι.
παγάκι
asl speick active
Καλημέρα παιδιά και καθυστερημένες ευχές για Καλή Εβδομάδα!
Πριν από λίγο:
Clarins Men Face Wash
ToOBS Jermyn Street preshave gel
Muhle R89 grande + Feather
SOC 2 band II
ToOBS Jermyn Street sc
444 Alum Block
Thayers Cucumber Witch Hazel
Dapper Dan Blue asl
Και του Σαββάτου, για αρχειακούς λόγους:
Clarins Men Face Wash
Floid preshave oil
Merkur 41c + Feather
SOC 2 band I
Phoenix Speakeasy ss
444 Alum Block
Thayers Cucumber Witch Hazel
Dior Fahrenheit asl
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Μέσα και τρόπος:
• Semogue 1800 Pure Bristle
• Cella Crema da Barba All'Olio Di Mandorla
• Feather (3)
• Merkur 34c
• Floid Vigoroso Aftershave
• 444 Aftershave Gel (φανταστικός συνδυασμός των δύο παραπάνω)
• WTG, XTG#2
Αποτέλεσμα:
...Κλασικό! Πρώτες αγαπημένες μυρωδιές… Marzipan, πούδρα, παλιό μπαρμπέρικο…
Θεόδωρος Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Σαπούνι Κεντούρη ως preshave
Φαένα Τριαντάφυλλο
Lord L6
Rapira Swedish Supersteel (#2)
Φαένα Oriental Spicy
Μου 'χε λείψει το τριαντάφυλλο της Φαένα. Τώρα που χειμωνιάζει και οι καλοκαιρινές κρέμες θα μπουν σιγά-σιγά στην άκρη, θα προσπαθήσω να το βάζω να "παίζει" πιο συχνά. Είναι και το μόνο σαπούνι που έχω ρεαλιστικές πιθανότητες να τελειώσω πριν μπει το '16 -δείγμα γαρ.
Πρωινή ξούρα και πρώτη της δανεικής iKon απ τον Link
Πάντα προ ξυρίσματος πλενόμεθα με σαπουνάκι γλυκερίνης του Παπουτσάνη, εν προκειμένω φράουλα.
-Tabac soap face lathering με Commodore x3 (τελικά προτιμώ το Ταμπάκ με χοίρο)
- iKon 101 DLC (είναι το διμούτσουνο οπεν απο τη μια, με μπάρα απο την άλλη) με bamboo handle
- Viking's Sword by Personna blade. Ταιριάζει με όλες μου τις μηχανές, γλυκό και κοφτερό.
- Floid black
- Myrson Emulsion
ΟΙ εντυπώσεις απο την iKon εξαιρετικές. Πολύ βαρειά λαβή, δεν σε αφήνει να βάλεις πίεση. Η ποιότητα φαίνεται με την πρώτη ματιά, η πανέμορφη κεφαλή DLC 101 δυστυχώς ελέγχεται ως discontinued. Τα 24ωρα γένεια θερίστηκαν με μεγάλη ευκολία. Πρώτο πέρασμα με την όπεν πλευρά, δεύτερο με τη μπάρα, δεν χρειάστηκε τρίτο για το BBS παρά μόνο με την όπεν σε ένα δυο δύσκολα σημεία. Αύριο και μεθαύριο θα δοκιμαστεί με άλλες λεπίδες και την OSS κοντύτερη λαβή που ο Άγγελος είχε την καλοσύνη να μου αφήσει για σύγκριση. Το ξύρισμα ήταν σπουδαίο, η οπεν πλευρά με ενθουσίασε, η κλειστή πολύ mild σχεδόν όσο και της Feather ASD2, ίσως λόγω του ότι με το πρώτο πέρασμα όπεν δεν έμεινε τρίχα για τρίχα. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει απο τα χέρια μου 6 μηχανές που έχω δοκιμάσει με διάφορα σεταπ. Η iKon είναι σε όλα ανώτερη. Περιμένω βέβαια απο στιγμή σε στιγμή την Progress και εν καιρώ την Matador. Όπως έχω αναφέρει ξανά, αρχίζω να έχω σοβαρές τάσεις προς agressive καταστάσεις.