Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Παιδιά αν έχετε τα μπωλ του cyril salter μπορείτε να διαπιστώσετε ότι χωράει ακριβώς.
Έτσι και δεν σπάει σε κομματάκια και δεν κουνιέται πέρα δώθε.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31150 times
Been thanked: 32639 times

mitsos έγραψε:Ναι αλλά έστω και αργότερα μήπως μετά δεν έχει συνοχή και με το πινέλλο ανακατεύεις τα "πριονίδια" και τα κομμάτια σαπουνιού κολλάνε πάνω του?
Πολύ απλά μόλις τρίψεις το σαπούνι μέσα στο μπολ, θα το πατήσεις δυνατά με τα δάχτυλα γιά λίγα λεπτά και θα αρχίσει να γίνεται μία μάζα σιγά σιγά.
Ειδικά μετά το πρώτο "βρέξιμο" και ξύρισμα, θα έρθει στα ίσια του.
Γιάννης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Harry έγραψε:
Είναι κλασσικό σαπούνι και δύσκολα ξεπερνιέται.
για μενα μεσα στα 3 καλυτερα σαπουνια παγκοσμιως.
σημ.3 σαπουνια εχω δοκιμασει.λαθος ομως δεν κανω να χτυπιεστε κατω σαν χταποδια. }:D :dance:
Άβαταρ μέλους
christostz03
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 6352 times
Been thanked: 9776 times

desperado έγραψε:Το άρωμά του είναι φανταστικό, αρχοντικό, διακριτικό, αγγλικό (;!) και πάει σχεδόν με οποιοδήποτε after shave. Αν και κάνω καταπληκτικά ξυρίσματα με αυτό, σέβομαι την αιρετική άποψη του Ανδρέα που το βρίσκει ξεπερασμένο και έχει δοκιμάσει μία τάξη μεγέθους περισσότερα σαπούνια από εμένα. Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θεωρώ οτι κάθε χομπίστας wet shaver που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να το έχει στο rotation του. Φυσικά θα ήθελα να χωράει just στο μπωλάκι του.
Δοκιμάζοντας το σήμερα για πρώτη φορά θα συμφωνήσω απόλυτα - αναφορικά με το άρωμα - με τον Θοδωρή (desperado).

Αφαιρώντας του βέβαια την χάρτινη συσκευασία μου έφερε μια πολυ απαλή "ιδεα" λιβανιου, σε έκδοση σαφώς πιο soft από αυτή του εκκλησιαστικού που έχουμε στο μυαλό μας.

Χρησιμοποίησα το πλαστικό στρογγυλό βαζάκι από το σαπούνι του Δημήτρη, όπου "κουμπωσε" σχεδόν ιδανικα. Θέλει λίγο "ρεγουλαρισμα" με τα δάχτυλα για να μην κόβει στροφές στο μπωλακι.
Μούλιασμα μέσα στο μπωλακι μέχρι να τελειώσω το μπάνιο και μετά ... ξυριστικη απογείωση!!!

Απολαψη που λέει και ο Μαχος!!!
Wet Shaving Rules !!!

"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...

-- Χρήστος --
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Μόλις τελείωσα ξύρισμα με το ΚΕΝΤ. Τα ίδια όπως πάντα. Αφρός χάλια, φόρτωσα ίσαμε 5 φορές.
Θα παραμείνει στον πάγκο, γιά "ενδιάμεσα" ξυρίσματα όπως τάλεγε ο Δορυφέρων, με την προσθήκη
λίγης κρέμας για να κάνει αφρό της προκοπής. Το έχω τρίψει όπως έχω γράψει στο βαζάκι της Maca Root.
Τα άλλα μου "τριμμένα", τα στικάκια μου, Παλμόλιβ, Λα Τόχα, Στρουμφάκια πιό καλό αφρό κάνουν. :think:
Και μην ακούω περί Ιεροσυλίας κλπ. Ισχύει ή δεν ισχύει το YMMV ή ΠΟΚ όπως το λέω εγώ;

Και διευκρινίζω και πάλι, με την ποσότητα, ευκολία, ποιότητα του αφρού έχω θέμα.
Όχι με την ποιότητα ξυρίσματος που δίνει το σαπουνάκι ;)
Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 4009 times
Been thanked: 6277 times

Επειδή όμως τη σήμερον ημέρα μάγια και μεταφυσικά-ανεξήγητα δεν... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
Να ανταλλάξουμε γνώμες κλπ. Έτσι ωφελούμαστε όλοι και εμπεδώνεται η γνώση.
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Νώντα κάποιο πρόβλημα θα έχεις με το νερό της περιοχής σου. Το θεωρώ πολύ εύκολο σαπούνι το MWF. Με άλλα σκληρά αγγλικά σαπούνια πως τα πας;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Ίσως να φταίει και το νερό, δέν τόχα σκεφτεί, βέβαια το νερό μας είναι εντάξει, εννοώ
δεν είναι πολύ "σκληρό". Με τα άλλα 2 Αγγλικά που έχω, Nomad-Arlington τα πάμε καλά.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Νωντα δοκίμασες την Ιταλική μέθοδο που δείχνει σε βίντεο ο φίλος Κών/νος εδώ?Είναι και γνωστή ως marco's method.Σε ρωτάω από περιέργεια γιατί με αυτή τη μέθοδο ακόμα και το williams αποδίδει αν και οχι τέλεια.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Εαν δεν εχει πρόβλημα το νερό, το σαπούνι πρέπει να είναι βρεγμένο και το πινέλο στραγγισμένο με το χέρι εμένα με αυτο τον τρόπο δουλεύει εύκολα με εξαιρετική σαπουνάδα.
if you have a great shave you have a great day
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”