Καλημέρα
Weber with bulldog handle
Iridium super (2#)
Mens Only SE with TGN Finest hair
Al's Jubilee shaving cream
Aqua Velva asl
To μόνο κακό ηταν ότι το πινέλο δεν έχει ξεβρομίσει ακόμη εντελώς με αποτέλεσμα να ψιλοσκεπάζει το άρωμα της Jubilee . Αλλά αυτό διορθώνεται... :megagrin
Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2014
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times

Καλημερα σας
- Παπουτσανης "tabac" ως preshave
- Merkur 41c
- Rapira Super Stainless Old Stock (μεσω Πετρου)
- Kent Infinity Silvertex
- HTGAM/Synergy Chocolate Bourbon (απο τον Πετρο)
- Pinaud Clubman Classic (απο τον Πετρο παλι)
Αυτες οι Rapira μου φανηκαν ακομα καλυτερες απο τις τωρινες. Γλυστρουσαν υπερβολικα καλα στο προσωπο, πραγμα που με οδηγησε σε 3 περασματα και "γυαλινο" αποτελεσμα.
Το Synergy για ακομα μια φορα εκανε τα δικα του. Εχω την εντυπωση οτι εν μερει καταργει την εννοια του μπωλ και μεταστοιχειωνει τον Ιταλικο τροπο - Ο αφρος βγαινει σχεδον ετοιμη σαντυγι απο το φορτωμα και απλα τον στρωνεις στο προσωπο... ειναι εντυπωσιακο.
Παραλληλα γεμισε το μπανιο μυρωδια σοκολατας και μπισκοτου (κατι σαν Αμαρετο) !
Ε ηρθε και το Clubman και δεσαμε - Αριστο ξυρισμα και σημερα ! :-)

- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Merkur Futur (1,5)
Personna Platinum
FS Finest Ivory Handle 24mm PU24-EB29
Virgilio Valobra alla Mandorla
Skin Bracer by Mennen (Usa) Extra dose

Personna Platinum
FS Finest Ivory Handle 24mm PU24-EB29
Virgilio Valobra alla Mandorla
Skin Bracer by Mennen (Usa) Extra dose

Γιάννης
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Ηρακλή, σα να έχει πάρει κάπως να ανοίγει το infinity σου, ή είναι ιδέα μου;herco έγραψε: - Kent Infinity Silvertex
Το δικό μου σήμερις:

SOC bristle
EJ DE86 + Shark Super Chrome (#5)
Al's Goodfellas sc
Floid Mentolado Vigoroso
Σήμερα η goodfellas μου έβγαλε μόνο κίτρο / λεμονάκι... Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα άλλα αρώματα... Ίσως επειδή το πινέλο είχε μια εσάνς από CaD από την τελευταία του χρήση.... :b Από ιδιότητες όμως... τι να λέμε τώρα: 5ο ξύρισμα με shark κι ούτε που κατάλαβα το Floid όταν έπεσε μετά στο πρόσωπο! Synergy και Al's cream είναι αυτή την περίοδο τα δύο κορυφαία προϊόντα που έχω δοκιμαει (ή αυτό, ή έχω γίνει και γαμώ τους ξυριστές και ότι κι αν βάλω πάνω μου βγάζω τέλειο αποτέλεσμα :cool4 :cool4 :electrician2 )
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Οντως Βασιλη σαν να εχει μια μικρη διαφορα σε ανοιγμα απο τοτε που το πηρα. Ξερω οτι δεν ανοιγουν τα συνθετικα αλλα σαν να μην ισχυει 100% για το Kent.

-
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 208 times
- Been thanked: 895 times
- Επικοινωνία:
Ενίσχυση ευκαλύπτου
• σαπούνι: Dovo eucaliptus ενισχυμένο επιφανειακά με 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου ευκαλύπτου
• πινέλο: Οmega 11574 boar
• μηχανή: Futur @3
• λεπίδα: Persona #2
• ASL: Speick
• ASΒ: Santa Maria Novela pre-dopo barba
Το αιθ. έλαιο βοήθησε να σπάσει η λαδίλα. Μάλλον χρειάζεται λίγο παραπάνω. Εβαλα 4-5 σταγόνες και τις ζύμωσα ελαφρώς επιφανειακά. Το άφησα να τραβήξει για μερικές ημέρες. Θα δούμε.
Αφρισμός όπως πάντα ταχύτατος και εκρηκτικός, ακόμη και με το φτηνιάρικο πινέλο.
Αφρός κρεμώδης, πηχτός, καλυπτικός. Εντός των ημερών θα κάνω συγκριτικό με MWF.
H SMN pre-dopo barba εξαιρετική σε καλυπτικότητα και ενυδάτωση. Με ελάχιστη ποσότητα. Ελαχιστότατη.
• σαπούνι: Dovo eucaliptus ενισχυμένο επιφανειακά με 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου ευκαλύπτου
• πινέλο: Οmega 11574 boar
• μηχανή: Futur @3
• λεπίδα: Persona #2
• ASL: Speick
• ASΒ: Santa Maria Novela pre-dopo barba
Το αιθ. έλαιο βοήθησε να σπάσει η λαδίλα. Μάλλον χρειάζεται λίγο παραπάνω. Εβαλα 4-5 σταγόνες και τις ζύμωσα ελαφρώς επιφανειακά. Το άφησα να τραβήξει για μερικές ημέρες. Θα δούμε.
Αφρισμός όπως πάντα ταχύτατος και εκρηκτικός, ακόμη και με το φτηνιάρικο πινέλο.
Αφρός κρεμώδης, πηχτός, καλυπτικός. Εντός των ημερών θα κάνω συγκριτικό με MWF.
H SMN pre-dopo barba εξαιρετική σε καλυπτικότητα και ενυδάτωση. Με ελάχιστη ποσότητα. Ελαχιστότατη.
He shaved evenly and with care, in silence, seriously. ― James Joyce
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Μόνο όταν συμβούν τα χειρότερα εκτιμάς τα καλύτερα
Γένια 4 ημερών (μετά από πολύ καιρό)
-Pre shave Proraso Green
-EJ DE89BL (Bic Astor)
-Semogue 1250
-Φαενα Μύρτιλλο
-ASL Floid
-ASB Φαένα Special
Τι να πω για σήμερα. Δύο περάσματα WTG, XTG ως συνήθως και το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!!
Μετά την τελευταία άσχημη εμπειρία άφησα το δέρμα μου να ξεκουραστεί 4 μέρες και ξυρίστηκα σήμερα... Το αποτέλεσμα τέλειο. Έβαλα καινούργιο ξυραφάκι, έβαλα το σαπούνι σε ζεστό νερό όπως λένε για τα Synergy ότι πρέπει να τα βάλεις, έκανα bowl Lathering και το δέρμα μου αισθάνεται τέλεια.
Το περίεργο από την άλλη είναι ότι με δυο περάσματα και 4 μέρες γένια έχω κάνει πιο βαθύ ξύρισμα απότι την τελευταία φορά με τα 3 περάσματα και 2 ημερών ξύρισμα. Άρα ίσως να έφτεγε και το ξυραφάκι. Όπως και να έχει, το παρελθόν το αφήνω πίσω μου και απολαμβάνω το παρόν!!!!
:dance
Γένια 4 ημερών (μετά από πολύ καιρό)
-Pre shave Proraso Green
-EJ DE89BL (Bic Astor)
-Semogue 1250
-Φαενα Μύρτιλλο
-ASL Floid
-ASB Φαένα Special
Τι να πω για σήμερα. Δύο περάσματα WTG, XTG ως συνήθως και το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!!
Μετά την τελευταία άσχημη εμπειρία άφησα το δέρμα μου να ξεκουραστεί 4 μέρες και ξυρίστηκα σήμερα... Το αποτέλεσμα τέλειο. Έβαλα καινούργιο ξυραφάκι, έβαλα το σαπούνι σε ζεστό νερό όπως λένε για τα Synergy ότι πρέπει να τα βάλεις, έκανα bowl Lathering και το δέρμα μου αισθάνεται τέλεια.
Το περίεργο από την άλλη είναι ότι με δυο περάσματα και 4 μέρες γένια έχω κάνει πιο βαθύ ξύρισμα απότι την τελευταία φορά με τα 3 περάσματα και 2 ημερών ξύρισμα. Άρα ίσως να έφτεγε και το ξυραφάκι. Όπως και να έχει, το παρελθόν το αφήνω πίσω μου και απολαμβάνω το παρόν!!!!
:dance
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29430 times
- Been thanked: 29599 times
Καλησπέρα!
-Castle Forbes Cedarwood & Sandalwood sc
-Omega 11137
-Wilkinson Sword
-Wilkinson Sword [1]
-Thayers Original
-444
-Pinaud Clubman
Γέννια 2,5 ημερών και η αδυναμία για βαθύ ξύρισμα με την Wilkinson ήταν εμφανής. Παρόλα αυτά για τα λεφτά της είναι καλή.
-Castle Forbes Cedarwood & Sandalwood sc
-Omega 11137
-Wilkinson Sword
-Wilkinson Sword [1]
-Thayers Original
-444
-Pinaud Clubman
Γέννια 2,5 ημερών και η αδυναμία για βαθύ ξύρισμα με την Wilkinson ήταν εμφανής. Παρόλα αυτά για τα λεφτά της είναι καλή.
- christostz03
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
- Preshave "Καραβάκι" Παπουτσανης
- Κρέμα ξυρίσματος Veleiro (Confiança)
- Πινέλο ξυρίσματος Vie Long horse 13062
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Derby Extra #5
- After Shave Balm L'OREAL Men Expert ADS
- After Shave Lotion Terminator
Αυτό το θαυματουργό πινελακι δεν σταματά κάθε φορά να με εκπλησει με το "χάδι" που μου χαρίζει.
Σε συνδυασμό δε με την ποιότητα και το άρωμα της Veleiro το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά είναι άριστο!!!
Ακόμα και η ανεπαρκής - για τα δικά μου στάνταρ - Derby Δεν μετριασε καθόλου την ευχάριστη διάθεση που μου άφησε το ξύρισμα αυτό.
- Κρέμα ξυρίσματος Veleiro (Confiança)
- Πινέλο ξυρίσματος Vie Long horse 13062
- Safety Razor - Merkur 23c - Closed Comb
- Λεπίδα Derby Extra #5
- After Shave Balm L'OREAL Men Expert ADS
- After Shave Lotion Terminator
Αυτό το θαυματουργό πινελακι δεν σταματά κάθε φορά να με εκπλησει με το "χάδι" που μου χαρίζει.
Σε συνδυασμό δε με την ποιότητα και το άρωμα της Veleiro το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά είναι άριστο!!!
Ακόμα και η ανεπαρκής - για τα δικά μου στάνταρ - Derby Δεν μετριασε καθόλου την ευχάριστη διάθεση που μου άφησε το ξύρισμα αυτό.
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --