Προετοιμασία για κιτρινόμαυρό πάρτυ!!!
Όποιος παρακολουθεί τα ξυρίσματα μου, θα ξέρει αν το ξύρισμα μου ήτανε καλό σήμερα....
Όπως είχα πει στο προηγούμενο ξύρισμα, αυτό θα είναι καλό...
Έτσι και έγινε.... Ετοιμαζόμαι λοιπόν για γήπεδο και είπα να κάνω ένα ξύρισμα πριν.....
Η Tobs έχει πολύ ωραίο άρωμα το οποίο στο ξύρισμα μου βγήκε κάπως αλλιώς απότι αυτό που μύριζα πριν. Από ιδιότητες πάλι, καλή ήτανε αλλά χωρίς να με εκπλήσει... Βέβαια με την feather στο 5ο ξύρισμα, σίγουρα είχε λίγο δύσκολο έργο.... Το φόρτωμα σχετικά εύκολο (όταν έβαλα 3-4 σταγόνες νερό μέσα στο σαπούνι). 8/10
Το Floid το κιτρινόμαυρό, ήτανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Μου άρεσε αρωματικά περισσότερο από το κλασσικό floid αλλά από ιδιότητες θα έλεγα ότι το figaroso το κερδίζει άνετα... Πάντος ήτανε εξαιρετικό ASL άρα καταλαβαίνω τα άτομα που έχουνε κόλλημα εδώ μέσα με αυτό. 9/10
Το Myrasol έκανε το δερματάκι μου όπως πρέπει. Τελικά το χειμώνα δεν χρησιμοποιούσα ASB αλλά τελικά χρειάζεται. Μου δίνει ανακούφιση + καλύτερο αφή στο πρόσωπο. Πιο κοντά δηλαδή σε ποπουδάκι μωρού :lachtot Πάντος απότι κατάλαβα αυτό δεν είναι το emulator εεε?? Αν πάντος αυτό ανακουφίζει τόσο και κάνει τόσο καλή ενυδάτωση, το emulator τι θα κάνει άραγε??? 9/10
Το ξύρισμα σήμερα αρκετά καλό. Εξαιρετική αρώματα και ένα ικανοποιητικό BBS.
Στα ξυρίσματα του Οδοιπόρου θα κρίνω μόνο τα προιόντα που έχει μέσα. Για αυτό και το υπόλοιπο Setup δεν θα το αλλάξω.
Feather, Semogue 1250 και EJ 89BL.
ΥΓ: Αν δεν επιτρέπονται "οπαδικές" φωτογραφίες, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και να μου πείτε να ανεβάσω άλλη.