Δεν είχα-έχω,αλλά και ούτε αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το MWF και με όλους τους τύπους πινέλου.
Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει το SOC Boar και έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη επί του θέματος,όμως θα πω πως τα καινούργια (άστρωτα) πινέλα χοίρου,φορτώνουν καλύτερα και ποιο εύκολα στα σκληρά σαπούνια,
από όταν στρωθούν,διότι οι τρίχες είναι άκαμπτες και σκληρές,εύλογο λοιπόν είναι να μην κάνουν καλό χτύπημα στον αφρισμό,όταν όμως στρώσουν χάνουν οι τρίχες την ακαμψία,γίνονται ποιο ευλύγιστες,και σπάει η τρίχα (ψαλίδα) όπου και κάνουν καλύτερο χτύπημα,από όσους χοίρους πέρασαν από τα χέρια μου (ουκ ολίγοι) είχαν αυτήν την συμπεριφορά,
δεν νομίζω το SOC Boar να είναι η εξαίρεση στους χοίρους...
Το κατά πόσο μπορεί να κρατά ο θύσανος την αρχική του μορφή είναι ένα άλλο θέμα,που αφορά κυρίως την τρίχα,
αλλά και πως φροντίζουμε το πινέλο στο στέγνωμα μετά το ξύρισμα,συμφωνώ και με τον φίλο y.v η "πατέντα" αυτή ξεκίνησε από τα silvertip εφόσον είναι ψόφια,όσο για το "κράτημα του μπαρμπέρη" παιδιά δεν είναι έτσι ακριβώς,η ιστορία του είναι διαφορετική,αν υπάρχει λόγος και θέλετε μπορούμε να την συζητήσουμε σε άλλο νήμα εντός θέματος...
Και για του λόγου το αληθές βάζω και κάποιες φωτογραφίες αφρισμού με το 80097 επί τω έργω.

Πρόκειται για την παρθενική του πρεμιέρα.

Έχασε και αρκετές τρίχες...με σαπούνι το MWF...

Νομίζω πως τα πήγε αρκετά καλά...για πρώτη φορά,τι λέτε και εσείς παιδιά;