Πολύ βραδινό ξύρισμα απολαυστικό και βαθύ
μηχανή R41 με λαβή OSS - Stainless Steel
λεπίδα Gillette Super Thin
πινέλο PAA Solar Flare
σαπούνι PAA Future Fiction
ASL SPEIK
Σχολιασμός: Σε γένια δυο και κάτι ημερών ο αποδεδειγμένα κοφτερός συνδυασμός έκανε πολύ καλή δουλειά, το πινέλο με το κατάλληλο νεράκι έκανε την CK6 αποδώσει σε απίστευτο βαθμό, προστασία, γλίστρα...και η λεπίδα θέριζε. Το πρόσωπο έγινε κυριολεκτικά γυαλί, έτριζε στο χάιδεμα. Το alum δούλεψε τζάμπα σήμερα (οι λιγοστές αμυχές στο λαιμό δεν λογαριάζονται...χεχε) Τέλος το SPEIK απέδειξε ότι είναι σταθερή αξία (λίγο καλύτερο αρωματάκι να είχε δεν ξέρω αν θα έπιανα άλλο στο χέρι).
Καλή ξεκούραση και καλά ξυρίσματα να έχουμε την εβδομάδα που έρχεται!
Το ξύρισμα της ημέρας: Δεκέμβριος 2022
-
fusarium
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 9078 times
- Been thanked: 8328 times
- VOODOO
- Δημοτικό

- 4
- Has thanked: 7314 times
- Been thanked: 7732 times
- stakyr
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 4108 times
- Been thanked: 3600 times

Πρωινό ξύρισμα με:
Rockwell 6s #4
Vertice Euromax
OCcult Iris Sandalwood ss+asl
PAA Phantom Aerolite
Επιστροφή στα σίγουρα με την rockwell στην τέταρτη πλάκα της να δίνει κλασικά ένα 6-7/10 βάθους ξύρισμα με τρία περάσματα, απροβλημάτιστα και να με ξαναγυρίζει στη ρουτίνα του καθημερινού ξυρίσματος που τόσο αγαπώ.
Το συγκεριμένο επετειακό το χρησιμοποιώ τρίτη φορά για να είμαι σίγουρος γιαυτά που θέλω να πω. Το σαπούνι δεν ξέρω αν έχει άλλη βάση από το neroli, νομίζω όχι, έδωσε καλή προστασία, μπόλικο αφρό και γλύστρα. Για να αποδώσει θέλει πολύ νερό. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει τόσο νερό σε άλλο σαπούνι, αλλά το αποτέλεσμα του αφρού ανταμοίβει, μιας και κάνει μια ωραία παχιά κρούστα πάνω στο δέρμα που κάνει το ξυράφι να γλυστρά απροβλημάτιστα.
Το άρωμα, δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου γνώμη, αν είναι ας με συγχωρήσουν οι δημιουργοί, το βρίσκω πάρα πολύ ασθενές σε ένταση. Μυρίζει ένα light λουλούδι και στο πολύ βάθος ίσως λίγο ξύλο και δέρμα. Για τα δικά μου γούστα και τη δική μου μύτη, θα του έβαζα 2/10 στην ένταση. Το κακό είναι ότι και το asl, που μυρίζει σαφώς πιο χαρακτηριστικά, όπως όλα τα asl, δεν έχει διάρκεια, ούτε μυρίζει σε απόσταση. Μετά από λίγα λεπτά, όσο και να βάλεις δεν νιώθεις ότι μυρίζεις, αν καταλαβαίνετε τι λέω. Θα επανέλθω.
Καλή σας μέρα..
Σταύρος

- Apostolos K
- Λύκειο

- 4
- Has thanked: 10457 times
- Been thanked: 8899 times
~ Blackland Blackbird machined
~ Perma Sharp #2
~ A&E Tertius ss
~ Omega boar brush
~ Saponoficio Varesino Tundra Artica asl
~ Hugo Boss Bottled Oud Saffron edp
Ο συνδιασμός Blackbird - Perma Sharp - A&E στο δικό μου δέρμα είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα στο Π.Ξ. Το Tertius το έχω ερωτευτεί. Εξαιρετικό δερμάτινο άρωμα για τα γούστα μου. Tundra Artica και Oud Saffron συμπλήρωσαν το σημερινό απολαυστικό ξύρισμα.
~ Perma Sharp #2
~ A&E Tertius ss
~ Omega boar brush
~ Saponoficio Varesino Tundra Artica asl
~ Hugo Boss Bottled Oud Saffron edp
Ο συνδιασμός Blackbird - Perma Sharp - A&E στο δικό μου δέρμα είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα στο Π.Ξ. Το Tertius το έχω ερωτευτεί. Εξαιρετικό δερμάτινο άρωμα για τα γούστα μου. Tundra Artica και Oud Saffron συμπλήρωσαν το σημερινό απολαυστικό ξύρισμα.
- babkoug
- Εξειδίκευση

- 9
- Has thanked: 12070 times
- Been thanked: 15663 times
- Algebar
- Εξειδίκευση

- 5
- Has thanked: 18047 times
- Been thanked: 20172 times
SOTN

iKon B1 Standard
Bic Chrome
TOBS Sandalwood
Shavemac Silvertip 26mm
Floid Vigoroso
Εξαιρετικό το ξύρισμα με την ταπεινή TOBS, την κρέμα με την οποία ξεκίνησα το ΠΞ προ τριετίας και ακόμα διατηρεί στο ακέραιο το ωραίο άρωμά της, καλό σας βράδυ !!!

iKon B1 Standard
Bic Chrome
TOBS Sandalwood
Shavemac Silvertip 26mm
Floid Vigoroso
Εξαιρετικό το ξύρισμα με την ταπεινή TOBS, την κρέμα με την οποία ξεκίνησα το ΠΞ προ τριετίας και ακόμα διατηρεί στο ακέραιο το ωραίο άρωμά της, καλό σας βράδυ !!!
Γιάννης
- gkarave
- Λύκειο

- 5
- Has thanked: 15377 times
- Been thanked: 15647 times
- Επικοινωνία:

Βραδινό Ξύρισμα....
Occult Grooming Essentials, Iris ~ Sandalwood, ασφαλής επιλογή, εξαιρετικό άρωμα, μου ταιριάζει σαν σετ,
Brush : Semogue, 830, πινέλο χοίρου, αποτελεσματική εφαρμογή σε οποιοδήποτε σαπούνι ή κρέμα, αρκετά απαλό σε αίσθηση στην επιδερμίδα,
Blade : Astor, Bic, 1η και τελευταία χρήση
Razor : Blackland, Blackbird, όχι τόσο επιτυχημένος ο συνδυασμός με τη λεπίδα, "τραβούσε" αρκετά στο δέρμα...
Καληνύχτα σε όλους !!!
- Γιώργος Λ
- Γυμνάσιο

- 9
- Has thanked: 10306 times
- Been thanked: 10087 times
Καλημέρα στους κυρίους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Πρωινό ξύρισμα με :
SOC 2band badger
Martin de Candé Agrumes
Razorock slock / Mühle #1
Speick original asl.
Απροβλημάτιστο κι ευχάριστο ξυρισμα, με την εγγύηση MdC, για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα.
Κύριοι, όσοι κάθεστε και μετράτε πόσα ξυρισματα θα σας βγάλει το MdC, να ξέρετε ότι θα διαψευστείτε....Το σαπούνι έχει απλά τον ατελείωτο....
Kαλημερα και καλή δύναμη άπαντες.
Πρωινό ξύρισμα με :
SOC 2band badger
Martin de Candé Agrumes
Razorock slock / Mühle #1
Speick original asl.
Απροβλημάτιστο κι ευχάριστο ξυρισμα, με την εγγύηση MdC, για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα.
Κύριοι, όσοι κάθεστε και μετράτε πόσα ξυρισματα θα σας βγάλει το MdC, να ξέρετε ότι θα διαψευστείτε....Το σαπούνι έχει απλά τον ατελείωτο....
Kαλημερα και καλή δύναμη άπαντες.
- Constantin
- Γυμνάσιο

- 4
- Has thanked: 6881 times
- Been thanked: 8984 times
- stakyr
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 4108 times
- Been thanked: 3600 times

Μεσημαριανό ξύρισμα προ της βραδινής φωτογράφισης με:
Viking Blades Emperor Meiji #3
Feather
Los Jabones de Jossera Tuberose ss
Cella asl
Yaqi Cavern Lake Synth
Τι γιαταγάνι είναι αυτή η μηχανή, ωρέ; Στο #3 με τρία περάσματα, χωρίς κόντρα, bbs. Έχει φουλ blade feel, σου δίνει την εντύπωση πως αν δεν προσέξεις θα σε τιμωρήσει και ερεθίζει το δέρμα ειδικά με λεπίδες τύπου feather, αλλά όχι τόσο για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Μου θυμίζει πολύ r41. Δεν τολμώ να δοκιμάσω ρύθμιση πάνω από 4-5.
Το σαπούνι από τα καινούρια του Jossera, νομίζω φουλ vegan όπως επιτάσσει η μόδα, μοσχοβολάει έντονα γαρδένια. Αυτά τα λουλουδάτα και τα φρουτένια, πολύ μου αρέσουν τελικά. Θέλει μπόλικο νερό σε σχέση με τα άλλα του Ισπανού που έχω δοκιμάσει, αλλά η μαρέγκα σε ανταμοίβει πλουσιοπάροχα. Αν δεν έχετε jossera στην συλογή σας, να πάρετε και θα με θυμηθείτε.
Καλό απόγευμα..
Σταύρος