Πλάκωσε πολύ ζέστα εδώ στα Φαληρα σήμερα . Καλο απόγευμα σε όλους
-MDC Agrumes
-Oumo 2band mancurian
-Homelike Start-2 πλακα 1,2
-Personna super med
-Asb pr invictus
Αν έπρεπε να μείνω με μια μηχανή και ένα σαπούνι ,αυτό θα ήταν κάποιο MDC και αυτή θα ήταν η start2
~ Merkur 34C
~ Perma Sharp #3
~ Palmolive sc al Mentolo
~ Simpson Trafalgar T2
~ Alcolado Glacial asl
Με τέτοια ζέστη ήταν ότι πρέπει αυτό το set up.
Καλή νύχτα κύριοι.
~ Los Jabones De Joserra “Viriato”
(Sample from @Καλατζος)
~ Simpson TT Isle of Man
“Petrol Head”
~ P.R. “Black XS”
Έχοντας δοκιμάσει την φόρμουλα με το λίπος πάπιας μέσω του Gredos on my mind..
Και ακούγοντας ένα χρόνο τώρα δεξιά αριστερά.. Tallow! Tallow! Tallow! είχα υψηλές απαιτήσεις από την φόρμουλα με το βοδινό λίπος μέσω του Viriato..
Ο αφρός δεν μου γέμιζε το μάτι..
Ενώ λόγω του ότι απλώνω σε πρόσωπο & κεφάλι για αντίστοιχο καθάρισμα..
Παρατήρησα ότι άρχισε να εξαφανίζεται κιόλας..
Ανανέωσα αλλά είχα την αίσθηση ότι χρησιμοποίησα ένα pre shave! και όχι σαπούνι..
Παρόλα αυτά το Black Mamba “6S” γλίστραγε και καθάριζε με ταχύτητα..
Duck Fat vs Beef Tallow: 1-0
Αρωματικό προφίλ: Αδιάφορο εώς Unscented..
Αυτό το δείγμα παρότι δεν έγραφε mentholated, το ένιωθα να έχει. Όχι όσο τα προηγούμενα, αλλά ένιωθα λίγο παγωμάρα μενθόλης. Το άρωμα του μάνγκο πολύ ήπιο. Μου φάνηκε λίγο πιο γλιστερό από τα προηγούμενα, αλλά μάλλον είχε να κάνει με την ποιότητα του αφρού που πέτυχα. Το 1305 μετά από μήνες συνεχίζει να χάνει τουλάχιστον δύο τρίχες κάθε φορά. Κάποια στιγμή θα μείνει σκέτος ο μόνος λόγος που αξίζει να το αγοράσεις• η λαβή. Το καλό είναι πως έχουν μαλακώσει τα τιπς των τριχών κ δεν τσιμπούν σαν πευκοβελόνες.
Η Feather με την Flexi πολύ καλός αποτελεσματικός συνδυασμός με 2wtg λόγω κάτι σπυρακίων στον λαιμό, τα οποία κ έμειναν αναίμακτα. Βασικά η Feather μου κάθεται καλά με όλες τις μηχανές.