Sagrada familia
Palmolive stick
Merkur15c+Supermax/1
Wich hazel fougere
T&H Grafton balm
Κάποιοι φίλοι σηκώνανε μασούρια τα στικάκια, αμ πως !
Καλό απόγευμα!

Καλησπέρα και πάλι! Μόλις έκανα την δεύτερη...απόπειρα και σίγουρα είχα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δοκίμαζα νωρίτερα αλλά σήμερα μου ήρθε η alum bloc. Πάλι είχα 2-3 κοψιματάκια, αυτή τη φορά στο πιγούνι και δίπλα στο "μηλο του Αδαμ"... Έχω παρατηρήσει ότι για ενα λογο έχουν διαφορετική φορά τα γενια στο δεξί μάγουλο. Στο αριστερό πάνε από πάνω προς τα κάτω ενώ στο δεξί πάνε στο μισό μάγουλο από πάνω προς το αυτί και στην ευθεία του πηγουνιού πάνε από το πηγούνι προς το αυτί, τέρμα δεξιά! Οπότε θέλει διαφορετική προσέγγιση το πράγμα.Mihalis21 έγραψε: ↑30 Μάι 2020, 12:41 Καλησπερα παιδια... Σημερα επιχειρησα το πρωτο μου wet shaving μετα απο 8 χρονια που χρησιμοποιουσα Mach 3 κλπ...
Τρομερα αγχωμενος, σιγουρος οτι θα κοπω παντου, ειπα να το κανω το βημα.
Εξοπλισμος (ολα καινουρια): Edwin Jagger DE89 , Astra Platinum λεπιδα (πρασινη), omega 48 pro πινελο, και κοκκινα proraso pre&after shave και σαπουνι.
Ειχα τριχα περιπου μιας εβδομαδας (απο κοντο ξυρισμα με ξυριστικη μηχανη) και ειχα ενα μετριο αποτελεσμα, δυστυχως με ενα τσουχτερο κοψιμο στο ανω χειλος χωρις να ξερω πως.
Το κακο ειναι οτι πολλες φορες δε καταλαβαινα αν οντως ξυριζε ή απλα αν εσερνα το πανω μερος της μηχανης στο δερμα μου. Παντως οταν ανοιξα μετα την ej89 η λεπιδα ηταν γεματη τριχες και σαπουνι στο μπροστινο μερος (εννοειται την ξεπλενα συνεχεια).
Εκανα 2-3 περασματα χωρις πραγματικα να δινω πολυ προσοχη με τι φορα πηγαινα γιατι ειχα κατα αγχωθει... Οταν τελειωσα υπηρχαν μερικες τριχες εδω και εκει αλλα δε με νοιαζει γιατι σ/κ θα κατσω σπιτι και δε θα με δει κανενας οποτε εχω χρονο να βελτιωθω.
Η μεγαλη μου βλακεια ειναι οτι επρεπε να ειχα παρει και μια alum bloc αλλα δυστυχως δεν εβρισκα πουθενα... Αλλα ειναι απαραιτητη οπως διαπιστωσα...