Καλησπέρα σας. Με γένια μόλις μιάμισης ημέρας σήμερα, ώστε να καλύψω τη χασούρα (για διαφόρους λόγους έκανα τρεισήμισι μέρες να ξυριστώ την προηγούμενη φορά).
Omega 10015
Proraso Sandalo
Lord L6
Treet Dura Sharp (#3)
Kορρές Καλέντουλα και Τζίνσενγκ
Υστερα από ώριμη σκέψη έπεισα τον εαυτό μου να αρχίσει την αποκλειστική χρήση του κόκκινου Proraso πριν ακόμα τελειώσει ο Ιανουάριος, μπας και τελειώσει, ώστε να συνεχίσω με το Dimitri's Lavender την άνοιξη (οπότε θα ταιριάζει και περισσότερο αρωματικά - το όποιο άρωμα του έχει απομείνει δηλαδή). Δεκέμβριο του 2014 το είχα πάρει το Proraso, ήταν το πρώτο μου σαπούνι, καιρός του είναι να το τελειώσω.
Ήταν το πέμπτο διαδοχικό ξύρισμα το σημερινό και, έχοντας μάθει πια τα χούγια (aka τις αδυναμίες του), φορτώνω περισσότερο το πινέλο, χρησιμοποιώ λιγότερο νερό και παίρνω καλό αφρό για τα δύο περάσματα που κάνω. ΟΚ, ο αφρός ξεραίνεται πιο εύκολα απ' ό,τι στα σαπούνια με τάλοου (ή στα φυτικά που είναι ανώτερης κλάσης), αλλά και πάλι, μια χαρά είναι. Για την τιμή που το βρίσκουμε εδώ, είναι σούπερ.
Το μπαλμ του Κορρέ είναι υπέροχο, όπως έχω γράψει πολλάκις και - επιτέλους - πλησιάζει κι αυτό στο τέλος του ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια. Ζυγώνει η στιγμή που θα το έχω γυρισμένο ανάποδα, ώστε να πέφτει πιο εύκολα.